Każdy z nas zadaje sobie ciągle to samo pytanie. Czy RBD zawita w końcu do Polski? Wydaje mi się, że niestety nie. Właśnie jestem na oficjalnej stronie RBD:
http://www.grupo-rbd.com/portal/hgxpp001.aspx?37,23,175,O,E,0,,
i w koncertach i podróżach niestety nie ma wymienionej Polski:
August
21 - Madrid. Palacio de los Deportes
23 - Santiago de Compostela, Pabellon Multiusos del Sar
25 - Barcelona, Palau Sant Jordi.
September
04 - Ljubljana, Slovenia
06 - Bucharest, Romania
07 - Belgrado, Serbia
13 - Barquisimeto, Estado Lara, Venezuela
14 - Caracas, Venezuela
A szkoda...
RBD ma przyjechać we wrześniu nie na koncert tylko na spotkanie z fanami :) Ale w sumie już sama nie wiem bo wiele wersji czytałam :/
Gdyby mieli przyjechać tylko na spotkanie z fanami, na oficjalnej stronie byłaby o tym informacja.
Nie sądzę, aby w tym roku RBD do nas przyjechali. Szczerze to wątpię, aby kiedykolwiek odwiedzili nasz kraj. Rebelde niedługo się skończy, TV4 zapewne nie wyemituje kolejnych temporad, a na muzykę w TV czy radiu nie mam co liczyć. Na tyle popularni w Polsce, aby zagrać koncert, RBD nigdy nie będą. W takim razie, po co zespół ma tu przyjeżdżać? Chyba tylko po to, aby się zawieść i nigdy nie wrócić.
Jestem realistką, nie wierze w cuda.
Właśnie dlatego że RBD nie są u nas popularni nie dadzą koncertu, tylko odbędzie się samo spotkanie z fanami.I ta informacja była chyba podana na ich stronie. Z resztą nie będę sie kłócić bo dokładnie nie wiem :) I w sumie też mi się to zbytnio nie widzi.
Polska widniała w kalendarzu EDC Tour przy dacie 1 września, nie było podane czy to będzie koncert, promocja czy też spotkanie z fanami. Po kilku dniach wszystkie daty koncerty w Europie znikły, a gdy się ponownie pojawiły, Polski wśród nich nie było. Na stronie organizatora koncertów RBD - Roptus, Polskę także wymieniono, ale na wymienianiu się zakończyło. Gdyby RBD mieli przyjechać, choćby na spotkanie z fani/promocję, już byśmy o tym wiedzieli. Nie chcę się kłócić, ale wiem swoje :P
Nie no spoko xD rozumiem w sumie to masz racje :]:) Tylko zaczynają mnie wkurzać wszystkie błędne informacje i to że co chwile się coś zmienia :/ Jakby nie mogli podać jednej a pewnej informacji. . . Tak samo jak z wyemitowaniem 2 i 3 temporady co graniczy z cudem.
Mnie też to denerwuje. Wolę mieć wszystko wyłożone na tacy XD Jednak z tym przyjazdem RBD do Polski, to raczej sprawa potwierdzona. Wiele błędnych informacji, wychodzi także od fanów, którzy chcą wprowadzić zamęt.
Po cichu liczę na kolejne temporady Rebelde, choć szanse są minimalne.
Ja też liczę na wyemitowanie dalszych temporad ale najprawdopodobniej nie ma się nawet co łudzić. TV4 potwierdziło że kończy emisję Rebelde 22 sierpnia i nie sądzę żeby np. po 1 miesiącu zaczęli emitować dalej. . . Poza tym to tak jak z ty przyjazdem, jeżeli mieliby puścić kolejne odicnki to byłyby jakieś zapowiedzi, zwiastuny. A na razie nie ma nic, chociaż mnie zaciekawił Świat Seriali, który opisał wycieczkę MyM do Cancun i zapowiedział następne streszczenia 2 temporady.
Koncertu nie będzie - To oczywiste, także wogóle jakiegokolwiek przyjazdu
2 i 3 temporada niewyemitowana - To oczywiste, tym bardziej, że to o TV 4 chodzi
Ilu może być fanów - Pewnie trochę jest, ale ilu to nawet trudno powiedzieć. A ilu z tych fanów posiada chociaż jedną oryginalną płytę RBD, i Gdzie one w sklepach muzycznych!!!???
Wiem wiem, że o koncercie to wogóle nie ma mowy, ale ja napisałam i w koncertach i podróżach czyli miałam na myśli spotkanie z fanami. A co do 2 temporady, to raczej ją wemitują, bo nawet Świat Seriali już pokazuje, co się wydarzy w 2 temporadzie i do tego w 17 nr ma być tego o wiele więcej(najważniejsze wydarzenia 2 temporady jak oni, to napisali). A oni nie piszą raczej o czymś, co nie będzie emitowne. Tym bardziej, że już coraz więcej słyszy się o wyemitowaniu 2 temporady Zbuntowanych.
Wiesz jak napisałam w świecie Seriali już pisali częściowo o 2 temporadzie, a myślę, że chyba najlepiej poczekać do tego 17 nr i wtedy się przekonamy:) Wiesz jak to jest. Dopóki nie zobaczysz 1 odc II temp nigdy nie będzie pewności, że puszczą II temp.
Ja bardzoooo w to wątpię chociaż ŚS trochę mnie zaciekawił tym opisem Cancun ale nie sądzę żeby to coś znaczyło. . .
Nie musisz od razu wyzywać ludzi którzy racjonalnie myślą i nie chcą robić sobie nadziei. Bo prawda jest taka, że przecież nie wiadomo jak to do końca będzie!! Bez wulgaryzmów tez by się mogło obyć, chyba, że inaczej nie umiesz się wypowiedzieć..
Kh_amilo13, kultury Cię w domu nie nauczyli, co? Miej trochę dystansu do pewnych spraw. Jestem realistką, nie chce mieć złudnych nadziei, aby się potem nie zawieść. To mój punkt widzenia, a Twój może być zupełnie inny, lecz nie zamierzam Cię mieszać z błotem z powodu takiej błahostki.