PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8856
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Nie wiem czy słyszeliście,ale podobno krąży plotka o reaktywacji zespołu RBD. Właśnie przeczytałam tą wiadomość...oto link do stronki na której znajduje się taka informacja:
http://rbd-polonia.com/1471
Wiecie może coś więcej na ten temat?...
Osobiście wątpię w to aby zespół się odrodził, no ale zawsze pozostaje jakaś nadzieją.. :)

ocenił(a) serial na 10
eni_laboca

ja nic na ten temat nie słyszałam ale ja też niestety wątpie żeby to była prawda:(

ocenił(a) serial na 6
lizzy1024

Też szczerze w to wątpię.. Ale fajnie byłoby ^^

ocenił(a) serial na 9
pietrusia

Ja też o tym słyszałam, że w 2010 ma powrócić RBD:) i do tego 2 sezon RBD: La Familia

ocenił(a) serial na 10
ReBelDe_fan

Dopiero w 2010! ale dobre i to :) jagby to była prawda to byłoby fantastycznie :)

ocenił(a) serial na 10
ReBelDe_fan

Ja słyszałam że dopiero w 2014

eni_laboca

Ja też w to wątpię
ale by było fajnie jakby znów byli razem wszyscy ;)

cleogirl89

to nieprawda czytałam że Dulce ma nagrać płytę z Shakirą a o reszcie nic nie słyszałam i jeszcze że wszyscy mają się "rozstać" z filmami tylko Maite chce dalej grać w Nie igraj z aniołem

ocenił(a) serial na 10
Queen_J

No ja słyszałam że dulce ma nagrać płytę z Akonem

Queen_J

To chyba już jakiś czas temu o tym czytałaś....:) Jeżeli chodzi o Dulce i Shakirę to Dulce wypowiadała się tylko że chciałaby z nią kiedyś zaśpiewać,ale jak na razie nic o tym nie słychać.Obecnie Dulce nagrywa pierwszą płytę jako solistka.Co do "Nie igraj z aniołem" to już jakiś czas temu skończyli go kręcić.Obecnie Maite będzie grać w nowej telenoweli.Ale jest przecież jeszcze Poncho który gra w nowych telenowelach i filmie...;)
Ogólnie jednak wątpię w reaktywację zespołu ;(

użytkownik usunięty
eni_laboca

pierwszy raz cos takiego widze i watpie napewno jest to plota jak ich duzo;/

ocenił(a) serial na 10

no jedną piosenkę już nagrali można ją zobaczyc na youtube :)

użytkownik usunięty
lizzy1024

jaka??

Dulce nagrała z Akonem tylko jedną piosenkę-Beautiful.Ta piosenka będzie na najnowszej płycie Akona,ale już można ją usłyszeć.Jej premiera była 1 kwietnia :)

eni_laboca

Żadnej reaktywacji zespołu nie będzie. Luis Luisillo zaprzeczył tym informacjom, były to zwykłe plotki. Ex-członkowie RBD są zajęci solowymi projektami.

Dulce Maria gra w Verano De Amor, przygotowuje się do nagrania płyty. Wydała już singiel El Verano promujący VDA, remix piosenki Beautiful z Akonem, dwa dni temu pojawiła się zapowiedź nowej piosenki – Dejame Ser.

Anahi nagrała już solową płytę, premiera na przełomie maja/czerwca ’09. Na październik planuje trasę koncertową. Jak sama twierdzi, to muzyka jest jej powołaniem.

Maite gra w nowej telenoweli Juana Osorio – Mi Pecado. Partnerują jej Eugenio Siller, Daniela Castro oraz Sabine Moussier.

Christopher nagrywa płytę, niedługo rusza w akcję promocyjną do Ameryki Południowej i Europy. Według tego projektu, Ucker odwiedzi 12 miast, w których ma zamiar nagrać 12 utworów, inspirując się daną kulturą. Zadebiutuje także jako producent i aktor kinowy w filmie „1985”

Alfonso całkowicie poświęcił się aktorstwu, nie wróci do śpiewania. Zagrał w kilku produkcjach, w tym w Venezzi, El Diez, Mujeres Asesinas i Tempo Final.

Christian zamierza nagrać solową płytę. Obecnie komponuje, pisze teksty, uczy się gry na klawiszach, uczęszcza na lekcje śpiewu. Płyta będzie w klimacie Pop, tak jak płyty RBD.

Karyn

*[...] i Tiempo Final

Karyn

No szkoda...;( Ale jeśli to potwierdzone informacje, to nie ma o czym dyskutować...;(
Ale fajnie było pomarzyć :)

eni_laboca

Sorry za te powtórzenia "ale" ;)

eni_laboca

tzn oni nie mają powrócić na stałe tylko właśnie mają wydać jakąs płyte nową, nakręcić 2 sezon RBD la familia i ma się odbyć ich ostatnia taka pożegnalna trasa koncertowa. Boże będę się chyba codziennie modlić aby powrócił ten zespół!!

ocenił(a) serial na 9
alice1220

Z tego, co czytałam, to 2 sezonu nie będzie, trasa koncertowa pożegnalna już była i ostatnią obiecaną płytę też wydali i zespół już razem nie występuje, jego już chyba nie ma. Dulce, Anahi i Christian nagrywają solo.

ocenił(a) serial na 10
Ewka___

W 2014 roku ma być reaktywacja RBD

ocenił(a) serial na 9
tommy003

Według mnie nie będzie żadnego powrotu RBD ani 2 sezonu RBD:la familia. To wszystko już tak jakby przygasa,tzn. cały ten szum już się chyba kończy. To moje zdanie.;p

ocenił(a) serial na 10
eni_laboca

no niestety wątpię żeby reaktywowali zespół, chociaż fajnie by było, jak na razie zadowoliłabym się koncertem w Polsce któregoś z członków zwłaszcza Dul lub Any