PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8856
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Znam język hiszpański i serial Rebelde poznałam kilka lat temu. Obejrzalam wszyskie odcinki. Jesli macie jakieś pytania na temat Rebelde i zespołu RBD Piszcie:)

akcja_rbd

W którym odcinku Diego i Roberta będą naprawdę razem?
Kiedy oni w końcu powiedzą sobie co do siebie czują?!
Bo ja już nie moge patrzec jak sie meczą :P

unikalna

W sumie to cały czas bedą sie schodzić i rozchodzić i męczyć się..Przez jakiś czas będą ze mną około 160 odcinka...potem nie będą...przez cała 2 tem będą przyjaciółmi , ale bedą sobie starsznie robić na złość i oficjalnie zejdą się w 3 (pod koniec)

akcja_rbd

literkówka nie ze mną xD tylko ze sobą;p

unikalna

W urodziny Roberty,Mii będą razem.Urodziny zaczynają się w 193 odcinku a konczą w 196.

ocenił(a) serial na 10
akcja_rbd

kiedy Mia dowie sie prawdy o swojej mamie? Czy Roberta będzie lepiej traktować swojego ojca, czy między nimi sie poprawi czy pogorszy?

Sylwia_24

Mii mama naprawdę nie umarła i nawet sie poznają. pod koneic pierwszej serii . Co do ojca Roberty to nie jest jej prawdziwy ojciec, wróci z Hiszpanii i nie bedą utrzymywać kontaktu.

ocenił(a) serial na 10
akcja_rbd

Kiedy Roberta dowie sie ze to nie jest jej ojciec?

xxAniaxx

pod koniec 3 Temp. Jej prawdziwy ojciec będzie nauczycielem w szkole i on sam bedzie zdziwiony, ze ma córkę. W tedy wyda się , ze ten facet , u którego jest Roberta nie moze mieć dzieci.

akcja_rbd

Powiedziałbym raczej, że dowie się o tym w połowie 3 temporady.
Na początku Roberta nie będzie z tego powodu zadowolona, zbuntuje się przeciwko całemu światu. Jednak z biegiem czasu zaakceptuje ojca.

ocenił(a) serial na 10
__Luna__

czy Alma będzie z Frankiem?????? a jej prawdziwy ojciec to bedzie nauczyciel z jej szkoły czy z jakiejs innej?? i czy Mia zaprzyjaźni się z Robertą??

phaolin

Alma bedzie z Frankiem :) nawet wezmą śłub. Ojciec Rob będzie nauczyciel w EWS . Trudno powiedzieć czy Roberta zaprzyjaźni się z Mią...pod koneic na pewno tak, będą sobie czasami pomagac, ale i nieźle docinać.

ocenił(a) serial na 10
akcja_rbd

dzięki wielkie za pomoc ;)
pozdr. ;*
<za krótki>

phaolin

I jak Alma z Frankiem beda brali slub to Rob powie Mii ze zawsze chiała mieć taka siostre...A Miia powie ze zawsze chciała miec matke taka jak Alma....

ocenił(a) serial na 10
Celestial_3

no to super bo właściwie to fajnie by było jakby się tak na serio zaprzyjaźniły. a daleko jeszcze do tego odcinka ze slubem czy dopiero pod koniec bedzie?? i kiedy dziewczyny przefarbują włosy??

phaolin

dziewczyny przefarbują włosy w 169 lub 170 odcinku 1 temporady

ocenił(a) serial na 10
akcja_rbd

a ktory to nauczyciel jest ojcem roberty i jak wytlumaczy sie z tego alma

Aqana

Phaolin to bedzie w ostatnim odcinku 3 temporady.A kiedy sie przefarbyja to nie wiem.... Ojciec Rob dopiero ie pojawi w 2 temp.a jak sie Alma wytłumaczy to nie mam pojecia.

ocenił(a) serial na 10
Celestial_3

aha, dzięki =)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

akcja_rbd

:D.W którym odcinku będzie miał Miguel wypadek i w której temporadzie.Z góry dzięki.

akcja_rbd

Dlaczego Mia w 119 odc okłamie Miguela, ze chodziła z nim tylko dla zakładu?

agagus1992

Dlatego,że Lupita podsłucha rozmowę Nica z Miguelem i usłyszy o jego zemście na Coluccich. Lupita powie Mii, że Miguel chodził z nią tylko dlatego aby się zemścić.

ocenił(a) serial na 10
akcja_rbd

Czy Diego dowie się że Paola została wynajęta przez jego ojca żeby tylko się z nim przespała?

ocenił(a) serial na 6
Sylwia_24

Tak:) TO będzie około 145 odcinka. Powie mu o tym właśnie Leon, gdyż Diego będzie chciał uciec z Paolą. Oczywiście udział w ratowaniu Diega przed ucieczką będzie miała także Roberta;)

ocenił(a) serial na 10
akcja_rbd

jakim nauczycielem jest ojciec roberty kim one jest jak ma na imie??odpisz blagam

Aqana

Ojciec Roberty ma nazywa się Martin Reverte, ale oszuka dyrektora i powie że nazywa się Octavio Reverte. Będzie uczył plastyki (sztuki). Tak naprawdę Martin jest muzykiem i będzie managerem RBD.

ocenił(a) serial na 10
akcja_rbd

Diego dowie sie, nawet od swojego ojca, ale nie wiem czy tylko że jest prostytutko czy że została wynajęta przez niego.

xxAniaxx

Wcześniej Roberta będzie mu coś sugerować,ale ostatecznie dowie się od ojca o tym, że jest przez neigo wynajęta tez.

ocenił(a) serial na 10
akcja_rbd

kurcze, czemu psujecie serial ? :P :P
hehe zaraz się wydadza wszystkie wątki :D

ale tak nawiasem - będzie więcej serii w TV4 ? :)

Sanjula

TV 4 jeszcze ostatecznie nie podjeło decyzji czy będą kolejne serie, ael podobno jest duża oglądalnosć więc może:)

akcja_rbd

Czy wiecie ile odcinków wykupiło tv4? tylko 1 sezon czy puszcza wszystkie odcinki? bo chcialabym zobaczyc wszystkie a nie tylko 140! zajebisty jest ten serial :)

ocenił(a) serial na 10
paulinakilar2

Sanjula: nie psujemy serialu bo się nie da ;) poza tym jesli nie chciałaś wiedzieć to tytuł tematu jest wypisany WIELKIMI literami. nie musiałaś wchodzić i czytać

akcja_rbd

bardzo pilne :) ! wiec BARDZOOO prosze o odpowiedz :)

ocenił(a) serial na 10
paulinakilar2

a w jaki sposób Miguel się zemści na Collucich???w jaki sposób Alma z Frankiem powiedzą Mii i Rob, że biorą ślub?? i jak one na to zareagują??

akcja_rbd

aha :) thx wielkie :* a co do odcinków ktora temporada ma ile? bo juz sie pogubiłam O_o :P

ocenił(a) serial na 10
paulinakilar2

1 temporada - 215
2 temporada - 120
3 temporada - 105

ocenił(a) serial na 10
Karolcia_26

czy ktoś (kto ogląda obecnie Rebelde) mógłby mi powiedzieć który w poniedziałek jest odcinek????????????

phaolin

W poniedziałek będzie transmitowany 102 odcinek.

akcja_rbd

thx :] a moze wie ktos czy mozna kupic gdzies odcinki na dvd? bo nie wiem jak dlugo bede mogla ogladac poza tym niewiadomo czy wszystkie odcinki wyemituja a koniecznie musze je obejrzec!

paulinakilar2

Rebelde zostało wydane na DVD ale nie znajdziesz go w Polsce. Powinnaś poszukać na EBay. Niestety wersja DVD jest bardzo okrojona.

akcja_rbd

aha. . . i mam tkaie jeszcze pytanko, co to jest to rbd: la familia? to jakas kontynuacja rebelde czy co? bo no stronach uwazane jest to za clakiem inny serial i aktorzy inaczej sie nazywaja niz w rebelde,

paulinakilar2

RBD: La Familia opowiada o fikcyjnym życiu członków zespołu RBD. RBD grają tam samych siebie, ale postacie są mocno przerysowane. Serial ma charakter komediowy.
La Familia w żadnym wypadku nie jest kontynuacją Rebelde, to całkiem odmienna historia. Na razie wyprodukowano 1 sezon z 13 odcinkami. Niestety nie wiadomo kiedy powstanie 2 sezon.

akcja_rbd

Na necie ogladalam scenke, w ktorej miguela wzieli do wiezienia. Dlaczego?

akcja_rbd

aha :) a ja ogladam taka scenke ze miquel lezy chyba z kroplowka podlaczona czy czyms i wszyscy wokol niego sa z czapeczkami na glowach bo chyba mial wtedy urodizny a mia płakala przy nim, co mu sie stało? to bylo chyba w 2 temporadzie, albo pod koniec 1 nie wiem zreszta.

paulinakilar2

to będzie pod koniec 3 temporady. Miguel zapadnie w śpiaczkę, co było wynikiem wypadku: spadł z maski rozpędzonego samochodu, który prowadził Gaston. Początkowo Miguelowi nic nie dolegało, został opatrzony w szpitalu, dopiero jakiś czas po tym zdarzeniu miał częste bóle głowy, stracił przytomność i zapadł w śpiaczkę

akcja_rbd

a czemu miguel mysli ze franco zabil jego ojca? bo ja nie ogladalam poczatkowych odcinkow

ocenił(a) serial na 10
akcja_rbd

Czy Pilar jest naprawde w ciąży czy tylko udaje?

Sylwia_24

Pilar nie jest w ciąży, niedługo zrobi sobie test i okażę się, że to był fałszywy alarm.

akcja_rbd

Właściwie co zrobił Franco Colluci ojcowi Miguela, że ten zmarł? I w jaki sposób Miguel się zemści na Francu i Mii (o ile w ogóle się zemści)?

agagus1992

Franco nic mu nie zrobił, ale Miguel jest przekonany, że to przez niego jego ojciec zginął. Miguel się na nich nie zemści, bo dowie się od matki, że jego ojciec zbankrutował i popełnił samobójstwo, przez brata Franco - Carlo Colluci'ego.

akcja_rbd

Mam pytanie bardziej do ciebie! :P
W jaki sposób nauczyłaś się hiszpańskiego? Ja tak bym chciala! :D