PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8855
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

z kim bedzie Mia i Miguel w 2 i 3 temporadzie . ( ze soba to wiem ale z innymi ;P)

Anula_3

Mia oprócz Miga nie będzie miała nikogo, jedynie w 3 temporadzia podczas wycieczki do Puerto Valarta (ok. 50 odcinek już po zdradzie więc MyM nie są razem) do Mii będzie podwalał przewodnik Luca, Mie nie będzie z nim nic łączyło ale Mig będzie zazdrosny okropnie, Luca po wycieczce zadzwoni do szkoły do Mii, Mig akurat będzie z Santosem u Alici jak się dowie że to on dzwoni weźmie słuchawkę i będzie kazał mu się odczepić od Mii. Później wyśle Santosa na przeszpiegi ale Mia się skapczy i na złość Migowi powie Santosowi że się przespała z Lucą :D No i Mig dostaje piany :P

Co do Miguela to tak.
Najpierw będzie do niego zarywać Sol, i Mia będzie się o nią cały czas z Migiem kłócić ale w końcu się pogodzą. Gdy Mig zerwie z Mią po tej aferze z porwaniem i aresztem, Mig zwiążę się z Rominą, ale później z nią zerwie bo powie że w życiu kochał i kocha tylko jedną dziewczynę i jest nią Mia. Pod koniec 2 temp pojawia się Sabrina, która namiesza najwięcej :/ I będzie też w 3 temporadzie.

ocenił(a) serial na 9
oOoOoOo_rbd

Mam pytanko o jaką zdradę chodzi? I w jaki sposób namiesza Sabrina?

ReBelDe_fan

Ojjj namiesza namiesza i to dużo :/
Więc Sabrina będzie córką menadżera RBD. Będzie "przyjaciółką" Miguela :/ Mig pozna ją w szpitalu (nie pamiętam co Mig tam robił ale Sabrina siedziała z chorymi dziećmi), był nią bardzo oczarowany bo Sabrina miała bardzo dobre serce pomagała chorym, biednym dzieciom i udzielała się charytatywnie. Sabrina była w nim zakochana ale udawała jego przyjaciółkę... Fajna była scenka jak Franco wywiózł Mie chyba do Paryża i Celi podkablowała Mii że Mig umawia się z jakąś Sabriną. MyM się o to kłócą a gdy Mia wraca z Paryża, przychodzi do szkoły to widzi jak Mig obejmuje Sabrine :D Mig speszony mówi "Mia, to jest właśnie Sabrina" a Mia na to"jak ta. . . czarownica" zabiła mnie tym :D Ale wracając do tematu :P Mig zachowywał się fatalnie względem Mii. . . zaczął ją nawet porównywać do Sabriny, doprowadził do tego że Mia myślała że jest gorsza i że straci Miga bo na niego nie zasługuje :/ Mig był też na nią trochę zły bo najpierw Mia zgodziła się z nim kochać, a jak przyszło co do czego to zawsze miała jakieś opory. Na początku 3 temporady jest kłótnia MyMów, bo Mig przyznał się że umówił się z Sabiną w szpitalu(okłamał Mie, że pomaga tacie Teo), bo jest jego najlepszą przyjaciółką . Franco rozmawia z Mią, ona akceptuje nową przyjaciółkę Miga. No i w końcu zdrada. . . To jest 17 odcinek 3 temporady. RBD nagrali pierwszą piosenkę, MyM umówili się na wieczór (Mia zgodziła się spędzić z nim noc) Ale Franco i Alma zaprosili Mie i Rob na kolacje, co było zbawieniem dla Mii bo ciągle miała opory. . . Gdy Mia mówi Migowi że nie może z nim iść, Mig wkurzony umawia się z Sabriną, najpierw idą na dyskotekę, później do studia nagrań. Sabrina wyciąga alkohol aby uczcić nagranie pierwszej piosenki. Mówi również Migowi że nigdy by nie powiedziała że to Mia jest jego dziewczyną bo wyglądają razem jak rodzeństwo Mia jest za dziecinna dla niego, i Sabrina dodaje jeszcze że ona nie miałaby oporów aby się z nim przespać(Mig był już pijany). Mig wstaje, zasuwa żaluzje, kładzie się na Sabrinie zaczynają się całować i wiadomo co dalej. . . Mia dowiaduje się o zdradzie dopiero w 45 odcinku 3 temporady, nawet Celi i Vico wiedziały ale na prośbę Miga jej nic nie powiedziały dopiero Mia przypadkiem podsłuchała ich rozmowę. Gdy MyM nie są już razem okazuje się że Mig i Sabrina się nie kochali bo Mig zasnął więc do zdrady nie doszło. Ale ja uważam że to i tak była zdrada bo już wcześniej całował się z nią w aucie, na trzeźwo poszedł z nią na dyskotekę i do studia. A to że był pijany wcale go nie usprawiedliwia bo w końcu ja dotykał i całował się z nią a to że się nie kochali to tylko dlatego że zasnął ale zamiary były. . .

Ale się spisałam :D Mam nadzieję że coś zrozumiałaś bo naprawdę streszczałam jak mogłam i ciężko jest opisać tak dużo odcinków naraz. Jakby były jeszcze jakieś pytania to może będę mogła pomóc :)

ocenił(a) serial na 9
Anula_3

Dzięki wielkie:) Pewnie, że wszystko zrozumiałam:) a to ci sabrina już jej nie lubię!!! A Mia i Miguel no cóż raz się kochają, a raz nienawidzą:D

ReBelDe_fan

No między MyMami tak już jest :D Ale z ta nienawiścią to tylko tak chyba w 1 temporadzie będzie :P A ta Sabrina jest okropna :/ W ogóle nie wiem co ten Mig w niej widział. . . :P:P:P

ocenił(a) serial na 9
oOoOoOo_rbd

W sumie, to mam jeszcze pytanko:) jak wyjdzie na jaw, że Miguel jednak nie zdradził Mii? Co Sabrina mu powie, że do niczego nie doszło, bo zasnął? Chociaż w to, to akurat nie wierzę skoro jej tak zależy na Miguelu. Aha i czy MyM będą znów razem, po tym jak się okaże, że Mig jej nie zdradził?

ReBelDe_fan

Sabrina wiedziała że do niczego nie doszło ale żeby zatrzymać przy sobie Miga nie wyprowadzała go z błędu :/ Nawet mu powiedziała że może być w ciąży. . . Ale jak zrobiła badania okazało sie że nie jest. Sabrina proponuje Migowi pracę w wytwórni(Mig już nie był stypednystą bo Franco opłacał mu szkołę ale po zdradzie Mig zrezygnował z pomocy Franca bo powiedział że to jest nie w porządku, więc nie miał jak opłacić szkoły) bo ktoś tam zrezygnował, Mig ja przyjmuje jak idzie na rozmowę, czeka akurat w tym pomieszczeniu co doszło do zdrady, rozgląda się i zauważa kamerę. Czuje sie jeszcze gorzej, bo domyśla się że pokój jest okamerowany i wszystko zostało nagrane. Jak przychodzi Sabrina, mówi jej że nie może tu pracować przeprasza i wychodzi. Tymczasem koleżanka Sabriny, której zwierzyła się ze wspólnie spędzonej nocy z Migiem, Mówi jej, żeby sobie dała spokój z Migiem, bo zrobiła wszystko by go zdobyć, ale on cały czas próbuje zdobyć przebaczenie Mi nawet jej serenadę śpiewał. Sabrina oczywiście odpowiada że nie da sobie spokoju. . . Ale jej koleżanka dzwoni do Miga do szkoły anonimowo i pyta się go czy jest pewien co zaszło między nim a Sabriną, czy jest pewien że doszło do czegokolwiek. Telefon ten nie daje mu spokoju, zwierza sę Rocco i Vico, ci postanawiają mu pomóc. Mig umawia się z Sabriną pod byle pretekstem, zabiera też ze sobą Vico i Rocco, bo Rocco to pasjonat nagrywania. Jak Rocco zagaduje siedzących tam pracowników Vico kradnie kasetę. Potem Rocco bierze ją do obróbki na płytę. Trwa to ładnych parę odcinków, w międzyczasie Sabrina daje Migowi czek za koncert, jest tak wysoki, że po podziale na 6 części wystarczy Migowi na zapłacenie za szkołę .Potem jest wypadek, Mig teoretycznie wychodzi bez szwanku i zaraz wraca do szkoły. W końcu Rocco daje płytkę Migowi, Mig ją włącza i widzi że zasnął. Idzie na spotkanie ze wszystkimi, mówi że wystarczy mu na opłacenie szkoły i prosi Mie i chwile rozmowy. Jak reszta odchodzi Mia ich zatrzymuje mówiąc że nie sądzi by Mig miał jej do powiedzenia coś, czego nie można przy wszystkich. Mig nalega, Mia mówi że w takim razie ona odejdzie i odchodzi. Mig idzie do wytwórni, mówi Sabrinie że zna prawdę bo obejrzał kasetę, że nie chce je widzieć, jeśli będzie trzeba to opowie wszystkim i jako RBD zerwą kontrakt, słyszy to ojciec Sabriny, mówi Migowi że może się nie martwić, bo odsuwa Sabrinę od RBD, a nawet wysyła ja za granicę. II podejście Miguela jest jak Mia wścieka się na Franco i Almę ,Mia ma dość mówi Franco że wie że to nie jest jego narzeczona tylko wynajęta aktorka (jeszcze nie wie ze Franco jest z Almą). Jak Mig podejdzie i powie że muszą pogadać, ona mu odpowie że nie może bo jest zła na Franco i Almę za to że ja oszukiwali. Mig myśli że wie o nich i o to chodzi i mówi że domyśla się jaki to dla nie szok to ze Franco i Alma są razem. To jest rzeczywiście szok, bo właśnie w ten sposób Mia się dowiedziała i biegnie do Almy i Franca i Mig znowu nie miał jej jak powiedzieć. III podejście jest w wytwórni, gdzie nagrywają piosenki, Mig błaga ją o rozmowę, Mia się nie zgadza, błaga o 5 minut i potem sobie pójdzie, jak Mia mówi nie Mig mdleje. Mia jest przerażona, woła Diega na pomocm, Mig budzi sie, znowu prosi o rozmowę, Mia mówi że z nim porozmawia, na pewno, ale na razie musi iść do lekarza. Na następny dzień jest uroczystość Enrique Madariagi, do Miga przychodzi Franco mówiąc że Mia dzwoniła i powiedziała mu o omdleniu i że ma iść do lekarza, Mig obiecuje że pójdzie, wszyscy się cieszą, Miguel czuje się coraz gorzej, aż upada i traci przytomność. W szpitalu mówią iż ma krwiaka, którego nie da się usunąć i trzeba czekać aż się wchłonie, powstał on w wyniku wypadku, Mig zapada w śpiączkę. Mia jest zrozpaczona, wybacza mu, prosi tylko by wyzdrowiał, Vico i Rocco zastanawiają się co robić, bo Mig powiedział im co jest na kasecie. W końcu Vico, która obiecała sobie, że po aferze ze zdradą już nigdy nic przed Mią nie zatai, mówi jej o kasecie i że między Sabriną a Miguelem do niczego nie doszło. Mia jest zdruzgotana i nazywa siebie potworem, domyśla się że to właśnie jej próbował tyle razy powiedzieć. Więc po poznaniu prawdy MyMy nie będą ze sobą narazie(dopiero na końcu) bo Mig leży w śpiączce,a jak się budzi ma amnezje, przypomina sobie wszystko dopiero w przed ostatnim odcinku podczas koncertu w Chicago jak Mia śpiewa Salvame, Mia się rozkleja na scenie, Mig podchodzi do niej i ją podnosi. Mówi że wszystko już pamięta i że zawsze ją kochał i kocha nadal, no i się całują na scenie :D Ale później Mig dalej chce wyjechać, gdy pakuje swoje rzeczy przychodzi do niego Mia, rzuca mu się w ramiona i błaga żeby nie wyjeżdżał bo nie może żyć bez niego xD Więc MyMy godzą się w przed ostatnim odcinku dopiero :)

oOoOoOo_rbd

O właśnie czy ta serenada to bedzie jak Mig i Diego śpiewają razem dla Mi i Roberty. A Roberta rzuci w Diego ziemią z doniczki?

joasia244

Serenada jest w 59 odcinku 3 temporady :) Mig i Diego chcą odzyskać dziewczyny :D Mig po zdradzie a Diego po akcji w samolocie(gdy były turbulencje DyR myśleli że zginą i Diego wyznał Rob miłość a gdy wylądowali Diego powiedział. . . że to był żart :|) Śliczna scenka(pomijając że trochę fałszowali :P) jeszcze te fajerwerki :D Ale niestety serenada nie pomogła A Rob rzuca najpierw kwiatkiem a później doniczką :P Więc Mig i Diegito szukają ostatniej deski ratunku czyli udają pijanych :D Mii niestety nie pokojarzyło się to dobrze bo zapytała się Miga czy też był tak pijany jak ją zdradzał. . . Z Rob tez nie wypaliło.

ocenił(a) serial na 9
Anula_3

Jejku, ale się napisałaś dzięki za tak wyczerpującą odp teraz to już żadnych pytań nie muszę zadawać jeżeli chodzi o ten temat:)

ReBelDe_fan

nmzc :) cieszę się że mogłam pomóc :)