PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8855
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Kogo wolicie ze Zbuntowanych sol czy Sabrinę???
Ja z pewnością Sol bo przynajmniej jest ładna i ma trochę oleju w głowie nie to co ta kretynka Sabrina

Queen_J

Ja nie lubię żadnej, ale bardzo lubię aktorkę która gra Sol, ponieważ jest bardzo ładna i ładnie śpiewa.

A co do Sol i Sabriny: Sol od początku była wredna, jest intrygantką i ciągle coś knuje, nawet z Pilar, Raquel i Michelle szczerze się nie przyjażni, w ich paczce zawsze ona musi być najważniejsza. Ale jest za to bardzo ładna.
A Sabrina na początku wydawała się miła i fajna, nawet teraz nie wydaje się taką zołzą, ale niedługo już pokaże swoje prawdziwe oblicze. Jest strasznie brzydka.

Ale jeżeli miała bym wybierać to wolę Sol.

ocenił(a) serial na 9
Queen_J

A ja nie potrafię wybrać, bo obydwie są dla mnie "odrzucające".
Mi osobiście wygląd Sol się nie podoba. Jest niska i ten podbródek.
Jenak od Sabriny jest ładniejsza.

Ewka___

Sol ma poprostu brzydki makijaż, aby wydawała się brzydsza od Mii. Ten zielony cień do powiek jest odrażający!

ocenił(a) serial na 10
Queen_J

oo jeny obie mi działają na nerwy.. Sol się rzuca do tych chłopaków jakby nigdy w życiu żadnego nie widziała a Sabrina udaję słodką idiotkę.

ocenił(a) serial na 10
Queen_J

Ja nie lubię ani Sol ani Sabriny ...

Sabrina to dla mnie idiotka która robi z siebie wielką ofiarę czego to ona nie przeżyła ... i łapie na to Miguela ...
A Sol to mała pusta lalka która na siłę chce mieć chłopaka i robi z siebie wielką modelkę chodziaż nigdzie nie pozowała ... tak tylko raz czy dwa ...
Sol to lalka i z tym się zgadzam ... no i Sabrina nastoletnia czarownica ... blee ... obydwóm bym chciała przyłożyć xD

Roberta_Ruda

Ja tez nie lubię ani jednej...;\ Ale jak patrzę na tę Sabrinę to mam ochotę zwymiotować!! Ona jest obleśna, brzydka, głupia itp... Fuj!!! Czasem mam ochotę wyłączyć jak ona gra w tym serialu...

ocenił(a) serial na 7
pinkgirl64

Ja też nie lubię ani jednej ani drugiej, obie są straszne!!xD, ale aktorka która gra Sol jest bardzo fajna i tak jak już ktoś wspomniał jest ładna i bardzo ładnie śpiewa;)

ocenił(a) serial na 10
arisa_

Ja wole Sol. Ona od początku była zła i mściwa. Nie ukrywała tego, że jest zawistna, chamska i ma okropny charakter (no może z pominięciem wątku jej "przyjaźni" z Celiną). Ona po prostu jest wredna. A Sabrina jest (czego nienawidzę u ludzi) fałszywa. Zgrywa miłą, dobrą, pomocną i koleżeńską (np. sytuacja w której próbowała nabuntować ojca, aby na spotkanie w sprawie RBD nie zapraszał Mii, a potem gadała, że namówiła tatę, żeby zaprosił wszystkich), a tak na prawdę robi wszystko dla swojego interesu (zdobycie Miguela). I jeszcze denerwuje mnie ta jej ciągła gatka o chorobie i branie ludzi na litość.

asia576

zgadzam się

Cameleones

hehe zgadzam się z Wami :) Tez nie lubię obu co prawda nie słyszałam jak spiewa aktorka grająca Sol (no chyba, że w tym jednym odcinku co wybierali do zespołu dziewczyny, ale tam mnie jakoś nie urzekła).
Nie lubię mówić za bardzo o wyglądzie innych, bo sama sie nie uważam za kogoś super, ale przyznam, że wkurza mnie tylko jak widze w serialu jak Sol mówi "jaka ja śliczna" itp. możliwe, ze to specjalny taki makijaż :), ale dla mnie ładniejsza jest np Vico czy Lupita, Lola. Lecz przyznam, że aktorka musi być dobra, bo taką głupią lolitke to dopiero trzeba umieć zagrać :)

vegetka

A wiesz co znaczy lolita??? Po angielsku mała dziwka.Tak można nazwać Vico a nie Sol. A poza tym Sol osobiście występowała w opereach w 2005 więc musi ładnie śpiewać

Queen_J

Tak więc ja myślę, że taką gra :) a wspominałam, że nie słyszałam jak śpiewa ...

vegetka

Ale dziwka chodzi w kozaczkach po kolana, w miniówkach takich że dupę widać i w efektownych stanikach i jest szczuplejsza od Sol. To już bardziej Mia przypomina z wyglądu dziwke