Chcialbym zeby Rebelde bylo kiedys w Polsce ale czy to jest mozliwe?Czy maja za malo fanow w Polsce i nie moga przyleciec?
A tak wogule to szukam dziewczyny mam 13 lat.Moj wzrost to 170cm,wlosy blond,oczy piwne.Moje gg:3615776
Muszą wyemitować 2 i 3 temp,ponieważ stracą dużą oglądalność.Pozatym gdyby niemieli zamiaru kupywac 2 i 3 temp to by 1 niekupywali bo po co żeby tylko wyemitować 1 temp?To tak jest jak by się wam urwała połowa filmu.Oni tego nie zrobią.Ludzie czekają na każdy odcinek.Gdyby nie wyemitowali stracili by dużą oglądalnosc a tego przecierz niechcą.Zobaczycie wyemitują 2 i 3 temp.Wszelkie pytania kierować na moje gg:3615776 Będe wdzięczny jeśli ktoś napisze,bo można se z kimś pogadac o Zbuntowanych :D.Więc rubcie blogi na temat Rebelde,fora.Mówcie kolegom/koleżankom aby oglądali ten serial
"A tak wogule to szukam dziewczyny mam 13 lat.Moj wzrost to 170cm,wlosy blond,oczy piwne.Moje gg:3615776" -->to zdanie jest świetne:D zgadzam się z Kamilem,tv 4 powinno wyemitować 2 i 3 temp. A jeśli chodzi o przyjazd RBD do Polski to nikłe szanse;(
Hmm.Też jestem fanem.Ale Ewasia nie musisz się podniecać o taki mały błąd oraz ,że se kupiłaś orginalną płyte RBD?Zbuntowana napisałem do TV4 o sprawie Zbuntowanych coś mi się zdaje że jest szansa :D.Reszte opowiem ci na gg.Cyaa...
WARA OD MOJEGO KUMPLA.POMYLIŁO MU SIĘ I TYLE.A TY NIE SPUŚC SIĘ,ŻE JESTEŚ PRAWDZIWĄ FANKĄ I ZRÓB COŚ WIECEJ W SPRAWIE RBD, A NIE TYLKO KUPUJ PŁYTE.NAPRZYKŁAD WSTAW SIE W SPRAWIE WYEMITOWANIA 2 I 3 TEM. TAK JAK TO ZROBIŁ KAMIL(TO JEST PRAWDZIWE ODDANIE FANA)!!!!!!!
Wlasnie dzieki ci :P.Napisalem do TV4 zeby wyemitowali 2 i 3 temp i powinnas mi za to dziekowac,a nie o jakis maly drobiazg mowic wielkie HALO!!
Masz wiadomość!
Witaj Kh_amilo13!
Na Forum "Zbuntowani" w temacie "I temporada do końca w TV4" pojawiła się nowa odpowiedź: "Napewno wszyscy byśmy chcieli żeby puścili kolejne temporady..Ale co tu dużo mówić nie łudźmy się że tak się stanie.Jednak nadzieje trzeba mieć :)".
Faktycznie RBD to skrut od rebelde. Więc to jedno i to samo, ale lepiej pisać RBD jako zespuł a rebelde jako telenowela. Wtedy nikt do nikogo nie będzie mial pretensji.
Nie denerwujcie się tak ;] Ważne, że wszyscy tak samo uwielbiamy RBD xD
A co do przyjazdu zespołu do Polski, to chyba wciąż za mało mają fanów.. Po prostu by im się to nie opłacało..
No dokładnie, na koncert nie ma nawet co liczyć :/ A co do spotkania z fanami które miało odbyć się we wrześniu to też go raczej nie będzie. Gdyby wyemitowali następne temporady to pewnie byłyby szanse że RBD przyjedzie w następnym roku bo byłoby bardziej znane i popularne ale wiadomo jak to jest... :/
Na pewno osoba która uważa że Rebelde, a RBD to jest to samo nie będzie mi mówiła czy mogę się odzywać czy nie. I nie denerwuj się tak, po prostu ktoś zwrócił ci słusznie uwagę, a ja to tylko grzecznie potwierdziłam, więc zacznij wyrażać się jak trzeba.
I nie rozumiem dlaczego mamy ci dziękować, wiele osób zwracało się do tv4 i pisało petycje w tej sprawie. A twoja wiadomość prawdopodobnie nawet nie zostanie przeczytana bo tv4 otrzymuje mnóstwo e-maili w tej sprawie, a nawet jakby, to i tak raczej nikt sobie z tego nikt nic nie zrobi. Chyba że dostałeś odpowiedź to podziel się nią z nami.
Ja jestem przynajmiej fanem Rebelde,a ty kozaczysz że kupiłaś se płyte ich?Ja pisałem do TV4,a ty gówno kupiłaś płytke i kozaczysz.
Jeszcze 2 miesiące temu na oficjalnej stronie RBD było napisane ze RBD przyjedzie do polski, ale jednak po dlugim namyśle RBD powiedzialo ze nie przyjadą w tym roku. A Anahi w jednym ze swoich wywiadów powiedzuiala ze by chciala przyjechać do polski i ze to jest możliwe ale napewno nie w tym roku.
Niestety :( Ale cóż co poradzić..nie dość że prawdopodobnie nie puszczą dalszych temporad to jeszcze w piątek ni ebędzie Zbuntowanych..3 dni czekać na Zbuntowanych..Ajj..
Nie będą emitować Zbuntowanych w piątki?? Nie no, to już jest szczyt ;( Jak mogą! wrr...
Masz wiadomość!
Witaj Kh_amilo13!
Na Forum "Zbuntowani" w temacie "I temporada do końca w TV4" pojawiła się nowa odpowiedź: "Jeśli nie chcą puścić następnych, to po co puszcali pierwsza? To jest jak film w kinie, w którym w połowię niego karzą Ci wyjść... Muszą puścić następne temp...".