PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236095}

Zaklinacz dusz

Ghost Whisperer
2005 - 2010
7,3 31 tys. ocen
7,3 10 1 31222
7,0 2 krytyków
Zaklinacz dusz
powrót do forum serialu Zaklinacz dusz

emisja

ocenił(a) serial na 7

szkoda, że tvn7 emituje ten serial o tak głupiej porze...

użytkownik usunięty
yrenka

Jest kilka wyjść dla tej sytuacji:
-zakupić całą serie(wszystkie V sezonów) na dvd,
-oglądać owy serial online na iitv(kropka)info (darmowe),
-pobrać z internetu...
Jak zwykle pracownicy odpowiedzialni za ramówkę nigdy wszystkiego dobrze nie przemyślą...
Miłego dnia;)

Ja ściągnęłam wszystkie sezony z torrentów :) W internecie jest, co tylko zechcesz, wystarczy poszukać :)

od dzis na TVN7 jest ten serial :)))

ocenił(a) serial na 9
yrenka

dlaczego o głupiej porze? serial jest emitowany o 16, a powtórki o 8:20. To jeszcze nie taka głupia pora. Szczytem głupoty było moim zdaniem emitowanie młodzieżowego serialu "Pamiętniki Wampirów" w ciągu roku szkolnego o 22:30, a później o 22.

użytkownik usunięty
pawelecki96

Doczekamy się takiego momentu,iż "Opowieści z Krypty" lub "Czy boisz się ciemności" wyemitują o północy(paranoja).

dokłądnie głupia pora zwłaszcza ze zmienili serial na AXN Zdarzyło się Jutro na ta samo godzinie heh po prostu świnie....

użytkownik usunięty
xxxfilmen

To serial jest emitowany na AXN?
Sądziłem,iż Zaklinacz Dusz aka Zaklinaczka Duchów jest emitowana tylko na FOXlife,TVN7 i TVP1...;)

użytkownik usunięty

xxxfilmen raczej chodziło, że serial ,,Zdarzyło się jutro" jest o tej samej porze (na AXN) co ,,Zaklinacz dusz" (na FoxLife) ;p

użytkownik usunięty

Dzięki za rozjaśnienie sprawy;d
Nie wpadł bym na to;d

użytkownik usunięty
yrenka

Ale o co Ci chodzi? Według mnie to jest dobra pora, po szkole (jak zacznie się rok szkolny) i w ogóle;)

ocenił(a) serial na 10

A ciekawe czy tvn 7 wyemituje 3 sezon

użytkownik usunięty
lukasz16

Moim zdaniem są duże szanse,że stacja TVN7 wyemituje III sezon serialu,gdyż rzadko się spotyka a telewizji -rzekomo- ogólnodostępnej aby w jednym roku wyemitowali aż dwa sezony. Teraz tylko możemy spekulować....;)

yrenka

Może ktoś wyrazić swoją opinię na temat tego serialu? Do czego jest podobny- a raczej do którego innego serialu, czy warto oglądać?

użytkownik usunięty
agusia_16julia

Wybacz,że powtórzę moją wypowiedź z wcześniejszych tematów:
Musimy zauważyć, że Ghost Whisperer miał na celu pobudzić nas do głębszej refleksji nad życiem i śmiercią. Z każdego odcinka zawsze płynie morał,to czyni Ghost Whisperer innym, wspaniałym serialem od innych "tasiemców". Melindę Gordon można z pewnością opisać jako godny wzór do naśladowania(zawsze widziała te dobre strony człowieka, a te złe tylko jako życiowe pomyłki-zagubienie) z własnej woli i z dobrego serca pomagała ludziom, ułatwić zabliźnić rany.(a nie tylko na celu złapać przestępcze jak w przypadku CSI lub innych kryminałów) dlatego jest czymś nowym na tym komercyjnym rynku. W każdym sezonie nie zabrakło chwili wzruszenie(tu można podać każdy odcinek-np. tragiczna śmierć dziecka na torach- wiele innych epizodów) bądź dreszczyku emocji (Romano,Katastrofa lotnicza,porwanie Melindy,prześladowca,Obserwatorzy,tajemnicze pojawienie się "cieni" i wiele innych budzących dreszczyk emocji sytuacji).
Ten serial ukazał nam ludzi ,cierpiących ludzi, potrzebujących pomocy a nie tylko sprawy do rozwiązania.
Ghost Whisperer(posiada b.ciekawą, zarazem złożoną fabułę z każdym sezonem coraz mroczniejszą)Serial jest oparty na doświadczeniach Mary Ann Winkowski(prawdziwym Ghost Whisperer'em-ma już na koncie kilka wydanych przez wydawnictwo książek) poprawiała ona wszystkie scenariusze odcinków w tym serialu więc jakby to powiedzieć jest on autentyczny-przynajmniej dla mnie;)
Reasumując Ghost Whisperer jest wyjątkowym,niepowtarzalnym serialem w dzisiejszych czasach;)

użytkownik usunięty

P.S Pięknie jest tu pokazana miłość,którą darzą się Melinda i Jim. Jak Jim się wyraził "Bo miłości nie jest się w stanie zabić";)
Warto obejrzeć ten serial(jeszcze żadna mi osoba nie przyszła do mnie,by powiedzieć,że straciła czas na ten serial-to coś świadczy o serialu).

Dzięki, myślę, że się skuszę ( :

użytkownik usunięty
agusia_16julia

Bardzo się cieszę,niezwłocznie napisz po obejrzeniu owego ciepłego serialu jakie są twoje odczucia oraz opinia;)

Hmm moja opinia..więc zobaczyłam 3 odc. i trochę mnie to nudzi tak szczerze mówiąc. Zgadzam się, że ten serial jest inny niż te,które są dotychczas, ale jak dla mnie mało napięcia jest. Końcówka się bardziej kończy ze wzruszeniem niż ze zwykłym zadowoleniem. Ten serial jest jedynym takim ( nawet mogę powiedzieć, że jest specyficzny) który do tej pory oglądałam chyba. Nie wiem czy będę dalej go oglądała, może kiedyś do tego wrócę. Jednak jeśli ktoś chce zobaczyć zachęcam bo takich seriali jest mało ( kiedyś leciał podobny do tego "Dotyk anioła" jak się nie mylę).
Mimo to dzięki za charakterystykę - opis ( :

agusia_16julia

agusia a co wolisz ogladac mode na sukces heheh a co Jim ci sie nie podoba? a wiesz dlaczego chłopaki ogladaja ten serial mimo ze połówie moze sie nie podobac !!! tak tak ze wzgledu na Melinde hehe jest cudowna ;D a co do serialu swinie jedne TVN7 nie pokazują dalej....jak oni mogli?

xxxfilmen

"Moda na sukces" co za porównanie ;p nie dziwię się, że ze względu na nią oglądają. A Jim jest spoko. Tak to jest w tym TV puszczą coś, ale nie zawsze do końca..normalne.

agusia_16julia

jak juz pokazuja niech pokazuja całą serie do konca...a mode pewnie twoje dzieci beda jeszcze ogladac sadze ze masz juz 18 latek ;P

xxxfilmen

Tak gdyby oni też tak myśleli hehe. Niestety, żeby zobaczyć do końca trzeba sobie ściągnąć z neta.. mam nadzieje, że już tego nie będą puszczali - to za bardzo rysuje mózg..

agusia_16julia

za bardzo rysuje mózg ..znaczy sie chodzi tobie o Zaklinacz dusz? a z czego sciagasz filmy jakiego programu? nie chca pokazywac na TVN 7 pies im morde lizał heh straca gladajacego;] obejrze sobie w necie odcinki ...chociaz puscili nowego zorro2 który skacze po dachach to zapewne obejrze.

xxxfilmen

Nie, moda na sukces rysuje mózg nie zaklinacz dusz ;p torrentem ściągam. Oni co chwile tam coś zmieniają nie zawsze na dobre no ale co zrobić..

agusia_16julia

aha na toorennty a z jakich toorentów;P no ja luknem na necie online i ogladam ,a na Fox Life ma byc od 27 wrzesnia 3 sezon.a wiec jestes Agusia czy Julia ? ptaszku;P

użytkownik usunięty
xxxfilmen

Wpisz w google "Zaklinacz Dusz sezon 1 download" bądź inny sezon. Wejdź na strony forum typu peb,precyl,other:ściągasz z umieszczonych linków.

Lub jeszcze thepiratebay.org.

agusia_16julia

aha dzięki;] bo zazwyczaj do sciagania to zadaja opłaty.....na aresie sie nie bawie...a znalazłem taka strone nie wiem czy nowa czy stara.TNT TORRENT, bo sa jeszcze Torrenty.org.ale płatne ....a bez płatne znacie moze jakies

xxxfilmen

thepiratebay.org. to co to za pirat? szuka plików ? z akazoo to słysząłem z eto jest dziadowstwo co film mam wysyłac sms to dzieki ale nie pozniej automatycznie pobieraja opłaty...

użytkownik usunięty
xxxfilmen

Napisz do mnie na e-mail:mateo141193@wp.pl , a wyśle ci linki do wszystkich 5 sezonów z lektorem;)

xxxfilmen

Ja nie płacę na tym nic ani tez nie jestem zalogowana. Wpisuje odc który i sezon i automatycznie ( :

agusia_16julia

Ja nagrywam każdy odcinek:D

Wiki19_filmweb

Ja ściągam, oglądam i usuwam ;p

agusia_16julia

Ja nie mogę usunąć:( bo mi szkoda :P

Wiki19_filmweb

Jakbym miała trzymać każdy odc jakiegoś serialu, bo mi szkoda to bym już dawno nie miała miejsca na dysku tak szczerze;p dwa lub 3 razy zobaczę i trzeba usuwać ;p

użytkownik usunięty
agusia_16julia

Zawsze jak dorwę się odcinków to po obejrzeniu i zebraniu całego kolektywu wypalam je na płytki i czerpie przyjemność oglądania kiedy i gdzie chcę.;)

W sumie racja ;p

ocenił(a) serial na 6
yrenka

zwała ,chciałem zacząć ściągać 3 sezon a tu tvn 7 od jutra o 18 puszcza ^^

kamil665544

Kurczę, przegapiłam odcinek. Dopiero się teraz dowiedziałam, że to dalej na tvn7 puszczają.
I pora faktycznie głupia, wolałabym o godzinie 21:00, a nie 18:00.
A "Pamiętniki wampirów" (nie w temacie, wiem) to po prostu masakra. Mogli chociaż w piątek puścić.
Ale z polską telewizją to już tak jest...