Czy to może dlatego, że małą oglądalność miał (chociaż ja wątpię że miał małą;)), a może Jennifer zrezygnowała...? To jaki jest w końcu ten powód bo ja nie wiem;/
Stacja CBS dokładnie nam nie poddała powodu anulowania 6 sezonu GW,możemy tylko przypuszczać,iż co z sezonem oglądalność malała(choć to dla mnie dziwne,ponieważ oglądalność była na wysokim poziomie) część fanów zakończyła swoją podróż przy odcinku 6 sezonu 4 (dla mnie ten zabieg był bardzo dobry,przez to jeszcze bardziej doceniłem Jim'a oraz jego związek z Mel).Dla mnie każdy sezon jest wspaniały,każdy ma trochę inny klimacik;D Wiesz pewnie jak to jest w Ameryce,ludzie pragną krwi,mordu i erotycznych scen(głupota) a nie jakiegoś przesłania i morału na życie(jednakże,jest duża/wielka rzesza fanów w USA i UK) a drugim powodem mógł być ograniczony budżet. Aktorzy i cała ekipa "serialowa" nie zrezygnowała,gdyż liczyli że stacja bodajże ABC przejęła formułę Ghost Whisperer-sama wspaniała Jennifer Love Hewitt nagrała pożegnalną wiadomość do fanów,gdzie sama się na końcu popłakała-jakby rzecz,przecież ten serial jest jakby jej dzieckiem,to ona stworzyła postać Melindy(do dziś sobie nie wyobrażam innej Melindy niż J.L.Hewitt);).Liczę,że jakoś pomogłem;)
to jest przykre ...ten serial mógłby spokojnie doczekać się z 10 sezonów .Dla mnie to jest strasznie dziwne czy nikt inny nie podjąłby się emisji ?? może oni po prostu nie chcieli już kontynuacji :( ''Jak ktoś chce szuka sposobu , jak ktoś nie chce szuka powodu''
Rozgrzebali cały serial , odniosłam wrażenie ze zaczął nabierać tempa a tu nagle koniec .........