mzoe mi ktos napisac, jak to sie stalo, ze bruno ohajtal sie z ta maria, a nie alex. ona wczesniej go na oczy nie widziala? i czemu alex nie pojawil sie na swoim slubie? akurat tych fragmentow nie widzialam :)
dzieki za odp.
ja oglądam dopiero pierwszy raz tą telkę :D ale to logiczne,wiadomo od 2 odcinka :) Bruno podawał się za Alejandra...i wymyślił ten wypadek po to żeby Maria Jose odziedziczyła majątek po zmarłym mężu a on wszystko zgarnie :D z tak z tego wychodzi...dla mnie ta telka to premiera :)
no ale bylo pokazane w 1 odcinku, ze maria rozmawiala z prawdziwym alexem o sukience itd, a tu wychodzi za bruna, tego nie rozumiem, czy oni sie nigdy nie widzieli a podjeli decyzje o slubie:)?
ok juz doczytalam, bruno od poczatku podawal sie za alexa, ale nadal dziwna sytuacja z ta sukienka..
Dla mnie jest dziwne że się nie widzieli tylko gadali przez fona i nagle postanowili się hajtnąć bez sensu to ale ogólnie telka fajna ten 1odc.był ciekawy bo tak szybko wszystko się działo;-)
tak, dokladnie, tez mi sie pierwszy odc podobal, bo szybko akcja byla, jak pomysle, ze przede mna ok 180 odc, to chyba bede ogladac co ktorys a reszte bede doczytywac:)
aha i z tego co widzę po tym 3odc.to Bruno zapoznał ją na dyskotece i zapraszał do restauracji i podawał już wtedy za Alejandro więc bez widzenia się nie hajtneli;)
niemozliwe, tylko 95 odcinkow??;) uff, to moge ogladac ;)
tak, doczytalam pozniej, ze pozanli sie wczesniej i od poczatku podawal sie za alexa.
Nom to rozwiązaliśmy zagadkę jak detektywi:D ale tych odc.to za dużo nie nakręcili taka mini telka im wyszła;-)
nie ma co, jestesmy genialni ;)
lepiej sie oglada krotsze seriale niz te dlugie, przynajmniej jeden watek nie ciagnie sie tygodniami.
Kurde, tylko 95 ?! Ja nie mogę...taka fajna telenowela, zupełnie inna, niekonwencjonalna historia i tak mało odcinków?! Czy naprawdę tylko kicz się w tym Meksyku sprzedaje?! Chociaż w sumie dobrze, bo jakby to dociągneli do 200 to pewnie by już zepsuli całą fabułę głupimi wątkami...