PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=510085}

Zaklęta miłość

Sortilegio
2009
7,9 2,1 tys. ocen
7,9 10 1 2137
Zaklęta miłość
powrót do forum serialu Zaklęta miłość

Od 7 czerwca 2011 o godz. 17 wraca na antenę Zaklęta miłość :)

ocenił(a) serial na 5
nihooya

mzoe mi ktos napisac, jak to sie stalo, ze bruno ohajtal sie z ta maria, a nie alex. ona wczesniej go na oczy nie widziala? i czemu alex nie pojawil sie na swoim slubie? akurat tych fragmentow nie widzialam :)
dzieki za odp.

ewcia0133

ja oglądam dopiero pierwszy raz tą telkę :D ale to logiczne,wiadomo od 2 odcinka :) Bruno podawał się za Alejandra...i wymyślił ten wypadek po to żeby Maria Jose odziedziczyła majątek po zmarłym mężu a on wszystko zgarnie :D z tak z tego wychodzi...dla mnie ta telka to premiera :)

ocenił(a) serial na 5
nihooya

no ale bylo pokazane w 1 odcinku, ze maria rozmawiala z prawdziwym alexem o sukience itd, a tu wychodzi za bruna, tego nie rozumiem, czy oni sie nigdy nie widzieli a podjeli decyzje o slubie:)?

ok juz doczytalam, bruno od poczatku podawal sie za alexa, ale nadal dziwna sytuacja z ta sukienka..

ocenił(a) serial na 9
ewcia0133

Dla mnie jest dziwne że się nie widzieli tylko gadali przez fona i nagle postanowili się hajtnąć bez sensu to ale ogólnie telka fajna ten 1odc.był ciekawy bo tak szybko wszystko się działo;-)

ocenił(a) serial na 5
jazdowicz2666

tak, dokladnie, tez mi sie pierwszy odc podobal, bo szybko akcja byla, jak pomysle, ze przede mna ok 180 odc, to chyba bede ogladac co ktorys a reszte bede doczytywac:)

ocenił(a) serial na 9
ewcia0133

Ewcia ale ta telka ma mieć tylko 95odc.;)

ocenił(a) serial na 9
ewcia0133

aha i z tego co widzę po tym 3odc.to Bruno zapoznał ją na dyskotece i zapraszał do restauracji i podawał już wtedy za Alejandro więc bez widzenia się nie hajtneli;)

ocenił(a) serial na 5
jazdowicz2666

niemozliwe, tylko 95 odcinkow??;) uff, to moge ogladac ;)

tak, doczytalam pozniej, ze pozanli sie wczesniej i od poczatku podawal sie za alexa.

ocenił(a) serial na 9
ewcia0133

Nom to rozwiązaliśmy zagadkę jak detektywi:D ale tych odc.to za dużo nie nakręcili taka mini telka im wyszła;-)

ocenił(a) serial na 5
jazdowicz2666

nie ma co, jestesmy genialni ;)
lepiej sie oglada krotsze seriale niz te dlugie, przynajmniej jeden watek nie ciagnie sie tygodniami.

ocenił(a) serial na 4
ewcia0133

Kurde, tylko 95 ?! Ja nie mogę...taka fajna telenowela, zupełnie inna, niekonwencjonalna historia i tak mało odcinków?! Czy naprawdę tylko kicz się w tym Meksyku sprzedaje?! Chociaż w sumie dobrze, bo jakby to dociągneli do 200 to pewnie by już zepsuli całą fabułę głupimi wątkami...

ewcia0133

tak podawał się za Alexa,ale z tym telefonem to tak specjalnie było. Alex nie rozmawiał z Marią Jose,tylko z kimś innym...tylko oni to tak specjalnie zrobili:D w ogóle się nie znali wczesniej ;p