PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625219}

Zakazane uczucie

La que no podía amar
2011 - 2012
7,3 1,4 tys. ocen
7,3 10 1 1353
Zakazane uczucie
powrót do forum serialu Zakazane uczucie

mam pytanko,jak zakończy się serial?Patrząc na wszystkich bohaterów?Bo już czytałam różne opinie...

Sleepysoul

Cinthia: paskudnie poparzona,
Gustavo: zabity przez Bruna,
Bruno: w więzieniu,
Rosaura: w więzieniu,
Ernesto i Marcedes: szczęsliwi z dzieckiem,
Consuelo i Hugo: razem, ale nie wiem czy po ślubie :),
Miguel: zabity,
Dany: sama,
Vanessa: sama, ale pogodzona z Rogeliem i Aną,
Ana i Rogelio: ślub, szczęsliwi z Margarem, będą wychowywać córke Cinthii.

ocenił(a) serial na 9
cocco03

A czy Rogelio będzie chodził.?

MyImmortalxd

Nie, kiedy biora ślub w ostatnim odcinku Rogelio jest na wózku.

cocco03

a efrain

magazynier_48

Efraina zabije Cinthia, nie wiem w którym odcinku.

cocco03

nie lubie crinthi

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Mnie najbardziej szkoda jest Gustava. W ostatnich odcinkach pokazuje, że jest facetem i ma charakter, na tyle silny, by bronić Any i Cynthii, a także Marii przed atakami córki. Nie zgodzę się z opinią przeczytaną dawno temu na tym forum, że Gucio jest irytujący i nie można na niego patrzeć. Uwielbiam jego postać i żałuję, że tak rozwiążą się jego losy na koniec serialu...
Miguela też trochę żal, bo wreszcie zrozumiał, iż nie jest pępkiem świata i przeprosił Dany. A teraz robi wszystko, żeby wynagrodzić ukochanej i siostrze wcześniejsze postępowanie.
Smutne będzie zakończenie LQNPA;/

petit_fleur

Smutne, strasznie dużo niewinnych ludzi zginie. Masz racje co do Miguela, ja go oceniałam jak ofiare losu, ale teraz sie zmienił, nawet umie postawić się Rosaurze, dba o Dany :(
Gustavo też nie zasługuje na śmierć. Jak upierał się co do bycia z Ana na siłe, to go nie lubiłam, ale ostatnio okazał się wspaniałą postacią. Wzruszyłam się jak tak ładnie mówił do Marii, Cinthia nie potrafi go docenić :(

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Ana Paula też nie umiała docenić Gustava. Skakała sobie z Rogelia na Gucia i z Gucia na Rogelia. A jak się ostatecznie okazuje, to ten, którego odrzuciła ma dla niej więcej serca niż mąż...

petit_fleur

Zgadzam się dziwnie to wyszło, skoro nie umiała się zdecydować juz od tej pory kiedy G. sie pojawił w hacjendzie, wcześniej się rozstali, ale Ana deklarowała mu dozgonna miłość.
Przykre, że G. zostanie zabity i to przez Bruna, tą świnię.

ocenił(a) serial na 7
cocco03

I tym sposobem Ana niejako przyczyniła się do śmierci "ukochanego". Naprawdę fantastyczny człowiek z tego Gucia. Chciałabym, żeby kiedyś mnie przytrafił się taki rycerz:)

petit_fleur

A to wszystko przez Rosaurę, jej wina :D
Zarówno Rogelio jak i Gustavo mają na koncie głupoty, pamiętam jak G. szybko się pocieszył Cinthią. Znowu R. zdradzał AP z Vanessą, Ana też nawydziwiała :D poplątane, ale w tym cały urok.

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Dalej będę bronić Gustava. Nawet z tego co im wyliczyłaś, G. wypada najlepiej z całej trójki.Cynthia na niego nie zasługuje i pewnie dlatego zostanie uśmiercony...
Aj Rosaura i Bruno to w ogóle ciężki temat...

petit_fleur

Cinthia jest psychiczna i tyle ;)
Ojciec Rogelia zabił ojca Bruna? Dobrze zrozumiałam z tego co mówiła Maria?

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Dokładnie i teraz Bruno szuka zemsty...

petit_fleur

Nic dziwnego, że Rogelio ma taki charakter. Po części przez kalectwo, ale również trochę odziedziczył.

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Wrr, Rogelio zaczyna mnie przerażać!!

petit_fleur

Podobała mi sie scena kiedy Margarito szalał ze szpicrutą i powiedział, że nie chce byc taki jak Rogelio. Fantastycznie on gra :)

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Uwielbiam Margarita. To moja ulubiona postać w tym serialu.Bardzo mi szkoda, kiedy odrzuca go własny ojciec...

petit_fleur

Ten chłopiec gra tak naturalnie, że aż się wierzyć nie chce.

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Superdziecko. Kiedy serial się skończy, najbardziej będzie mi brakowało właśnie Margara.

petit_fleur

Może będzie w jakimś następnym serialu, szkoda, żeby się marnował. Choc ja go zapamiętam jako Margarita.

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Ciekawe jak będzie wyglądał za kilka lat? Może wyrośnie na przystojnego latynosa:)

petit_fleur

Może, może taki następca Rogeliasa :D Już jest słodkim chłopcem, ma perspektywy :D

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Rogelio poprzez takie, a nie inne postępowanie ujmuje sobie 50% seksapilu. Początkowo byłam nim oczarowana, ale teraz... no brak słów.

petit_fleur

Tak, ale jak Ana wróciła to się tak słodko uśmiechał aaaa :)

cocco03

Ernesto i Mercedes dowiedzą się, że będą mieli dziecko ;)

immortelle1

W każdym bądź razie ich marzenie się spełni :)

ocenił(a) serial na 10
Sleepysoul

a ja mam pytanie dla czego tutaj jest napisane ze jest 166 odcinków a na stronce tv4 ze 155... mam rozumieć ze tv4 znów skraca odcinki...??

ocenił(a) serial na 7
lopez886

Ponieważ w oryginale pierwsze 10 odcinków emitowano podzielone na 2 półgodzinne części. W Polsce wszystkie będą trwały godzinę i stąd ta rozbieżność.