PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625219}

Zakazane uczucie

La que no podía amar
2011 - 2012
7,3 1,4 tys. ocen
7,3 10 1 1353
Zakazane uczucie
powrót do forum serialu Zakazane uczucie

Serial na 10 ;)

ocenił(a) serial na 9

Ten serial jest naprawdę świetny...widziałam już naprawdę wiele, ale ten jest chyba jeden z najlepszych...super aktorzy (główna bohaterka i J.Salinas- rewelacyjny! ),niesztampowa i zaskakująca historia (mam już dość naiwnych i przesłodzonych opowiastek z Maite Peroni), ciekawe zwroty akcji, świetna muzyka (np. Corre -Jesse& Joy)..itd...Po beznadziejnym ,mdłym i przewidywalnym Triumfie miłości to naprawdę miła odmiana! pozdrawiam wszystkich oglądających :)

anette29

Oj Zgadzam Się Z Tobą. Ja Ubóstwiam LQNPA !! Jeszcze Żadna Tela Nie Zrobiła Na Mnie Aż Takiego Wrażenia. Chemia Miedzy Protami Jest Niewiarygodnie Taka Prawdziwa Że Nie Sposób Tego Wrazić Można Tylko Patrzeć I Podziwiać

ocenił(a) serial na 9
Oficerka

Hmm...dokładnie! Chemia jest między nimi, a to tylko świadczy o dobrym aktorstwie tych dwojga.jak on patrzy na Paulę to nogi miękną;)) Podoba mi się, że grają naturalnie. tu jak płaczą i okazują emocje to wygląda to wiarygodnie, w innych telach to kabaret a nie wzruszenie ;)

anette29

Ja też stwierdzam, że to jedna z najlepszych telenowel. Teraz robi sie jeszcze ciekawsza.

ocenił(a) serial na 10
cocco03

Ja też uważam, że ta telecia jest świetna, ale jak dla mnie na razie nie przebiję "Kiedy się zakocham" :), jest ona u mnie na pierwszym miejscu, a potem Zakazane uczucie. A co chodzi o Triumf miłość z Matii itd, to też już miałam dość, tego, że wszystkie trzy telenowele jakie z nią puścili były pod ten sam kopyt, ale oglądałam, bo bardzo lubię Mati :)

Daniela_Lujan_87

Jak dla mnie najlepsze telenowele od 2009 roku to Kiedy się zakocham, potem Zakazane uczucie i Mój grzech. Zgadzam się nic nie przebije CME :)

cocco03

Co Do CME Oglądałam. Super Telcia Ale Zdecydowanie Bardziej Wolę LQNPA :) Rzecz Gustu Z Góry Perdon Wszystkich Fanów CME ;)

Oficerka

Przecież każdy ma swój gust i najważniejsze by serial mu odpowiadał. CME różni się od LQNPA, raczej nie można ich porównywać. Każda telenowela ma swój "charakter". Mnie bardziej odpowiada CME, ale LQNPA jest zaraz po nim:)

cocco03

cocco03 z tego co piszesz wynika że oglądałaś już całe LQNPA...możesz mi napisać na maila czy Paula pokocha Regelio? i czy Gustavo umrze? byłabym wdzięczna :) paulinka144414@wp.pl

Pauli1521

Nie oglądałam całego :) ale trochę wiem.

cocco03

to napisz co wiesz :) dzięki :*

Pauli1521

Zaprosiłam Cie do znajomych, jeśli zatwierdzisz to będę mogła Ci napisać w wiadomościach prywatnych tu na filmwebie.

cocco03

Tak będzie wygodniej:)

cocco03

super :)

ocenił(a) serial na 10
Pauli1521

słuchajcie :) Kiedy Ana Paula zacznie zakochiwać się w Rogeliu ? Szkoda mi go trochę jak on na nią tak patrzy, kocha ją a ona taka obojętna... Tylko czekam na jakieś odczucia z jej strony :P

princesssita

heheh chyba wszyscy jesteśmy ciekawi! mnie ta telka tak wciągnęła że masakra! dzień bez LQNPA to dzień stracony ;) te relacje między Rogeliem a Paulą są niesamowite :D

ocenił(a) serial na 10
Pauli1521

Też mi żal Rogelia on jest taki kochany..
Po prostu złe doświadczenia zmieniły go, ale pozostało mu dobre serce;)
Również nie mogę się doczekać momentu kiedy Ana Paula odwzajemni jego uczucie!!

alexa6971

Coś pięknego :) na początku wolałam Eve Lune ale Zakazane uczucie jest o wiele lepsze od pewnego czasu! :)

ocenił(a) serial na 10
Pauli1521

Ja też wole LQNPA i uważam, że jest takim hitem jak CME;))

alexa6971

Wszyscy tak zachwalają to CME a ja nie oglądałam :(

ocenił(a) serial na 7
Pauli1521

Żałuj, bo jest czego:) Lubię LQNPA, ale to nawet nie jest w połowie takie jak CME.

ocenił(a) serial na 10
alexa6971

Szkoda że leci tylko od poniedziałku do czwartku.. Najgorsze jest to że w pt nie ma żadnej telki na tv4!

ocenił(a) serial na 7
alexa6971

Jest powtórka Mar de amor:)
Na chwilę kiedy Ana odwzajemni uczucia Rogelia trzeba jeszcze trochę poczekać. Gdzieś na tym forum napisano, że do około 100 odcinka:)

petit_fleur

Nie wiem jakie było CME ale póki co LQNPA jest najlepsze spośród tych co widziałam :) ale za CME też sie zabiore kiedyś na dailymotion :)

ocenił(a) serial na 10
Pauli1521

Powiem szczerze że gdy dowiedziałam się że CME zostanie wyemitowane przez tv4 to raczej nie byłam zadowolona, ale po obejrzeniu kilku odcinku zmieniłam zdanie, bo ta telka niesamowicie mnie wciągnęła;)) Najbardziej powalała mnie gra aktorska, wszyscy grali znakomicie!

alexa6971

Dokładnie. Rochi Jej Takimi Oczkami Zakochanymi Strzela A Ona Ma Jeszcze Czelność Mówić Że Się Nią Posłużył !! Czy Ona Kurdę Nie Widzi Że Facio Się Zatracił Bez Pamięci :);) (Do Tego Stopnia Że Sam Jeszcze Nie Jest Tego Do Końca Świadom :P)

Oficerka

No Rogelio jest niesamowity z tymi oczami zbitego pieska :D taki niby groźny ale oczka potrafi zrobić jak kot ze Shreka :)

ocenił(a) serial na 9
Oficerka

Ech ten Rogelio, taki przystojniak, ze świecą szukać...;) dawno nie było tak fajnego głównego aktora. gdzie są tacy faceci, zaznaczam-PRAWDZIWI FACECI- nie jacyś tam wymuskani lalusie...chyba przeprowadzę się do Meksyku hehe ;)))

anette29

Ehh. Mieć Takiego Rochiego :D:D hehe xD (Kurdę Rozmarzyłam Się :P;))

Oficerka

hehe nie przejmuj się - ja też! :)

Pauli1521

I to się nazywa siła charakteru :) człowiek na wózku,a rzadzi wszystkim i wszystkimi żelazną ręką,a raczej batem.

JulietaV

i tak pewnie na końcu jakiś cudowny lekarz go zoperuje i będzie chodził ;)

Pauli1521

Raczej nie :)

princesssita

Rogelio juz niedługo przyzna, że kocha Ane Paulę. Jedno zdarzenie szczególnie mu to uświadomi. U Any będzie to postępować znacznie wolniej.

cocco03

Ja też uważam że cmn i lqnpa są najlepszymi telenofelami.Bo mi osobiście się troche znudziły telenofele z Maite i Wyliamem ,bo początki były ciekawe a po kilku ocinkach było jusz nudno a w cme i Lqnpa akcja jest ciekawa i nie pżynudza.Nawet moja mama zaczneła oglądać na nowo telenofele te 2 na początku wymienione i uważa że są super.

kaprysiu

a co do Rogelia wolałabym żeby został na wózku :)

Pauli1521

A z tego co wiem to on zostanie na wózku.

kaprysiu

Taki William Levy to przy Rogeliu laluś :D

Pauli1521

Ja osobiście wole od wyliama ,Fernanda colunge bo moim zdaniem on genialnie gra i wygląda też całkiem dobze tylko te problemy z aktorkami kture nie chcom z nim grać.

Pauli1521

Dajta Spokój Rochi A Will To Jak Ogień I Woda Bez Porównania Mnie Już Levias Nosem Wychodził :/ Ładny Typek Kurczę Ale Wg. Mnie Gra Wszędzie Bardzo Podobnie Tylko Zmieniają Mu Tożsamość :/ Aż Szkoda Ale Cóż

Pauli1521

Tak to odpowiednie określenie :D

cocco03

no ile możną...wszędzie Will, dlatego z taką przyjemnością oglądam lqnpa i Eve...bo nie muszę go oglądać :D

Pauli1521

Bo tv4 przedobżył z wyliamem i się troche znudził nie kturym bo ja też miałam go jusz dośc.Nawet jusz miałam troche dośc Maite peroni bo wszędzie gra tak samo a to jest nudne,a w tych telenofelach to taka miła odmiana.

Pauli1521

Dokładnie...na samej czwórce leciały aż cztery telenowele z jego udziałem.

cocco03

Błoga Chwilo Bez Laviasa Trwaj Jak Najdłużej Amen haha xD :P

Oficerka

:D oby, bo kolejnej części wydętych warg nie zniosę.

cocco03

haha xD Dobre cocco rozśmieszyłaś mnie :P :)

Oficerka

;) Ktoś powiedział o Levy'm, że to tylko "kupa mięśni i zęby".

cocco03

A w kturym ocinku Ana spotka Gustava.

ocenił(a) serial na 9
kaprysiu

Spotkają się chyba w 44 odcinku.

twix25

Dziękij za informacje.