Ten serial jest naprawdę świetny...widziałam już naprawdę wiele, ale ten jest chyba jeden z najlepszych...super aktorzy (główna bohaterka i J.Salinas- rewelacyjny! ),niesztampowa i zaskakująca historia (mam już dość naiwnych i przesłodzonych opowiastek z Maite Peroni), ciekawe zwroty akcji, świetna muzyka (np. Corre -Jesse& Joy)..itd...Po beznadziejnym ,mdłym i przewidywalnym Triumfie miłości to naprawdę miła odmiana! pozdrawiam wszystkich oglądających :)
Oj Zgadzam Się Z Tobą. Ja Ubóstwiam LQNPA !! Jeszcze Żadna Tela Nie Zrobiła Na Mnie Aż Takiego Wrażenia. Chemia Miedzy Protami Jest Niewiarygodnie Taka Prawdziwa Że Nie Sposób Tego Wrazić Można Tylko Patrzeć I Podziwiać
Hmm...dokładnie! Chemia jest między nimi, a to tylko świadczy o dobrym aktorstwie tych dwojga.jak on patrzy na Paulę to nogi miękną;)) Podoba mi się, że grają naturalnie. tu jak płaczą i okazują emocje to wygląda to wiarygodnie, w innych telach to kabaret a nie wzruszenie ;)
Ja też uważam, że ta telecia jest świetna, ale jak dla mnie na razie nie przebiję "Kiedy się zakocham" :), jest ona u mnie na pierwszym miejscu, a potem Zakazane uczucie. A co chodzi o Triumf miłość z Matii itd, to też już miałam dość, tego, że wszystkie trzy telenowele jakie z nią puścili były pod ten sam kopyt, ale oglądałam, bo bardzo lubię Mati :)
Jak dla mnie najlepsze telenowele od 2009 roku to Kiedy się zakocham, potem Zakazane uczucie i Mój grzech. Zgadzam się nic nie przebije CME :)
Co Do CME Oglądałam. Super Telcia Ale Zdecydowanie Bardziej Wolę LQNPA :) Rzecz Gustu Z Góry Perdon Wszystkich Fanów CME ;)
Przecież każdy ma swój gust i najważniejsze by serial mu odpowiadał. CME różni się od LQNPA, raczej nie można ich porównywać. Każda telenowela ma swój "charakter". Mnie bardziej odpowiada CME, ale LQNPA jest zaraz po nim:)
cocco03 z tego co piszesz wynika że oglądałaś już całe LQNPA...możesz mi napisać na maila czy Paula pokocha Regelio? i czy Gustavo umrze? byłabym wdzięczna :) paulinka144414@wp.pl
Zaprosiłam Cie do znajomych, jeśli zatwierdzisz to będę mogła Ci napisać w wiadomościach prywatnych tu na filmwebie.
słuchajcie :) Kiedy Ana Paula zacznie zakochiwać się w Rogeliu ? Szkoda mi go trochę jak on na nią tak patrzy, kocha ją a ona taka obojętna... Tylko czekam na jakieś odczucia z jej strony :P
heheh chyba wszyscy jesteśmy ciekawi! mnie ta telka tak wciągnęła że masakra! dzień bez LQNPA to dzień stracony ;) te relacje między Rogeliem a Paulą są niesamowite :D
Też mi żal Rogelia on jest taki kochany..
Po prostu złe doświadczenia zmieniły go, ale pozostało mu dobre serce;)
Również nie mogę się doczekać momentu kiedy Ana Paula odwzajemni jego uczucie!!
Coś pięknego :) na początku wolałam Eve Lune ale Zakazane uczucie jest o wiele lepsze od pewnego czasu! :)
Żałuj, bo jest czego:) Lubię LQNPA, ale to nawet nie jest w połowie takie jak CME.
Szkoda że leci tylko od poniedziałku do czwartku.. Najgorsze jest to że w pt nie ma żadnej telki na tv4!
Jest powtórka Mar de amor:)
Na chwilę kiedy Ana odwzajemni uczucia Rogelia trzeba jeszcze trochę poczekać. Gdzieś na tym forum napisano, że do około 100 odcinka:)
Nie wiem jakie było CME ale póki co LQNPA jest najlepsze spośród tych co widziałam :) ale za CME też sie zabiore kiedyś na dailymotion :)
Powiem szczerze że gdy dowiedziałam się że CME zostanie wyemitowane przez tv4 to raczej nie byłam zadowolona, ale po obejrzeniu kilku odcinku zmieniłam zdanie, bo ta telka niesamowicie mnie wciągnęła;)) Najbardziej powalała mnie gra aktorska, wszyscy grali znakomicie!
Dokładnie. Rochi Jej Takimi Oczkami Zakochanymi Strzela A Ona Ma Jeszcze Czelność Mówić Że Się Nią Posłużył !! Czy Ona Kurdę Nie Widzi Że Facio Się Zatracił Bez Pamięci :);) (Do Tego Stopnia Że Sam Jeszcze Nie Jest Tego Do Końca Świadom :P)
No Rogelio jest niesamowity z tymi oczami zbitego pieska :D taki niby groźny ale oczka potrafi zrobić jak kot ze Shreka :)
Ech ten Rogelio, taki przystojniak, ze świecą szukać...;) dawno nie było tak fajnego głównego aktora. gdzie są tacy faceci, zaznaczam-PRAWDZIWI FACECI- nie jacyś tam wymuskani lalusie...chyba przeprowadzę się do Meksyku hehe ;)))
I to się nazywa siła charakteru :) człowiek na wózku,a rzadzi wszystkim i wszystkimi żelazną ręką,a raczej batem.
Rogelio juz niedługo przyzna, że kocha Ane Paulę. Jedno zdarzenie szczególnie mu to uświadomi. U Any będzie to postępować znacznie wolniej.
Ja też uważam że cmn i lqnpa są najlepszymi telenofelami.Bo mi osobiście się troche znudziły telenofele z Maite i Wyliamem ,bo początki były ciekawe a po kilku ocinkach było jusz nudno a w cme i Lqnpa akcja jest ciekawa i nie pżynudza.Nawet moja mama zaczneła oglądać na nowo telenofele te 2 na początku wymienione i uważa że są super.
Ja osobiście wole od wyliama ,Fernanda colunge bo moim zdaniem on genialnie gra i wygląda też całkiem dobze tylko te problemy z aktorkami kture nie chcom z nim grać.
Dajta Spokój Rochi A Will To Jak Ogień I Woda Bez Porównania Mnie Już Levias Nosem Wychodził :/ Ładny Typek Kurczę Ale Wg. Mnie Gra Wszędzie Bardzo Podobnie Tylko Zmieniają Mu Tożsamość :/ Aż Szkoda Ale Cóż
no ile możną...wszędzie Will, dlatego z taką przyjemnością oglądam lqnpa i Eve...bo nie muszę go oglądać :D
Bo tv4 przedobżył z wyliamem i się troche znudził nie kturym bo ja też miałam go jusz dośc.Nawet jusz miałam troche dośc Maite peroni bo wszędzie gra tak samo a to jest nudne,a w tych telenofelach to taka miła odmiana.