PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625219}

Zakazane uczucie

La que no podía amar
2011 - 2012
7,3 1,4 tys. ocen
7,3 10 1 1353
Zakazane uczucie
powrót do forum serialu Zakazane uczucie

Mam pytanko, kiedy Ana paula spotka Gustava w Hacjendzie? I co będzie jak Rogelio się dowie, że Gustavo był narzeczonym Any? I kiedy to będzie w których odcinkach mniej więcej? A i jeszcze jak Ana Paula się przekona, że to nie Rogelio,. kazał pobić Gustava i kiedy?

Wiem, że to trochę dużo. ale bardzo chcę wiedzieć, z góry dzięki :)

ocenił(a) serial na 8
Daniela_Lujan_87

Już nie długo (w okolicach 50 odcinka) Gustawo przyjedzie z Cynthią do Hacjendy
Rochelio sie dowie, że to Gustavo był facetem Pauli na pewno po 88 odcinku, ale nie wiem dokładnie kiedy.
A co do ostatniego pytania, to niestety nie wiem.
Przykro mi, że tak mało precyzyjnie, ale tyle wiem.

ocenił(a) serial na 10
Eskulapa

spoko, dzięki :)

Daniela_Lujan_87

Rogelio dowie się że Gustawo byl miłością AP bo ona sama mu to powie - wyznając kto jest ojcem jej dziecka (Rogelio się wscieknie i prawie zamknie AP w hacjendzie). AP dowie się że Rogeli nie miał nic wspólnego z napadem na Gustawa w przedostatnim odcinku - wyzna jej to ciotka mówiąc że to ona i Bruno za tym stali. W tym czasie AP bedzie już po rozwodzie z Rogeliem i będzie musiala podjąć decyzje którego z nich kocha.

ocenił(a) serial na 10
corecorazon

Aha dzięki, szkoda, że tak długo(cały film) będzie wierzyć, że to Rogelio jest winny :( Ta ona już nie będzie mieszkać na hacjendzie, prze większość filmu, to czyli, że rozwód wezmą wcześniej njż się skończy ich umowa?

Daniela_Lujan_87

AP ucieknie z hacjendy z Margaritem - pojadą do Boca i tam spotka Gustawa (ktory przecież zyje) spotka również o co zadba ciotka swojego prawdziwego ojca Federika, AP wróci do hacjendy ( z ktorej jeszcze kilka razy będzie się wyprowadzała i wracała - w między czasie oczywiście zakocha się w Rogeliu) rozwiedzie się z Rogeli po upływie roku czyli kiedy wygaśnie kontrakt. AP bedzie wiedziała że Rogelio nie jest odpowiedzialny za śmierć Gustawa - ale o tym że nie mial on z tym nic wspólnego i nawet nie wiedział w kim AP się kocha dowie się AP od swojej ciotki pod koniec serialu w przedostatnim odcinku. Wtedy już nie będzie mieszkała w hacjendzie a i będzie pracowała w szpitalu jako pielęgniarka