Poki co, wg mnie, zdecydowanie najciekawsza postac calego serialu. Stuhlbarg po roli megalajzy w "powaznym czlowieku" tutaj naprawde pokazuje klase. Mam nadzieje, ze tego aktora zaczniemy ogladac zarowno na malym jak i duzym ekranie znacznie czesciej :]
Świetnie dobrany aktor. Uwielbiam jeżeli serial tworzy gwiazdy a nie odwrotnie.
Co do samego aktora, konkretnie zagrał w Poważnym Człowieku Coenów ale przyznam że go nie poznałem w Boardwalk.
A w kwestii postaci :) Zgadzam się, najbardziej charyzmatyczna, ciekawe napisana przez scenarzystów i konkretnie odegrana. Świetne combo.
Wg mnie najlepsza postać to Lucky Luciano grany przez Vincenta,moim skromnym zdaniem jest to najlepszy aktor w kinie który tak zagrał Lucky Luciano(Charles "Lucky" Luciano).....
chyba żartujesz albo historii nie znasz...
Charlie całkowicie rozczarowywuje dotychczas
chodzi o postać nie grę aktora-rozumiem że Nucky jest nr 1 ale po co się bawią scenarzyści w fikcję w ukazywaniu losów Luciano
wystarczy trochę się interesować tamtymi czasami
ale serial jak mój ulubieniec Buscemi wymiata
A.. wg mnie najlepszy jest Jimmy Darmody grany przez Michaela Pitta, b.dobry aktor pamiętam go z Funny Games (US)
Każdy ma swoich ulubieńców ale co jak co Al.Capone pokazał w 4odc kto rządzi w Chicago.
Hehe, widzę że każdy ma swojego ulubionego bohatera :) ale to dowodzi tylko jednemu, jak świetny i bogaty jest ten serial, w którym mamy wiele rożnych znakomitych postaci