Może dlatego, iż większość woli oglądać z napisami polskimi, jednak ja ich nie potrzebuję i premiera była przeciętna, jednak widać, że zmiana showrunnera wiele pomogła, gdyż zdjęcia są lepsze i zdecydowanie lepiej wyediotwane odcinki - przeciwieństwie od pozostałych sezonów. Nie jest najgorzej, ale mogli lepiej się postarać, jeśli chodzi o dalszą fabułę, jednak jestem ciekawa, jak zakończy się serial, więc będę oglądać do końca. ;)
Jestem ciekaw czy Bo pozna wreszcie swego ojca,czy będzie wyglądał jak na zdjęciach jak koń ze skszydłami.Jaką ma moc.
Też jestem ciekawa, jak będzie wyglądał, bo w sumie wcześniej charakteryzowali go na wędrowca z obrazu Friedrich'a, jednak teraz jakoś chyba o tym zapomnieli, ale podobno jest tym koniem z tymi skrzydłami. Zobaczymy.
Czy Bo i Tamsin mogą się wreszcie zejść? to by była miła alternatywa od chorego przestarzałego trójkąta, czekam już 3 sezon i pewnie się nie doczekam, a propos Kenzi, Ksenia oświadczyła że pojawi się tylko w 3 lub 4 odcinkach gościnnie w tym sezonie:(
szkoda Kenzi jak dla mnie dużo ratowała ten serial
Tak, niestety, to potwierdzone info :( Ksenia teraz będzie grała w kolejnym kanadyjskim serialu "Orphan black" i temu teraz się poświęci.
Dobre to wieści sla Orphan! Teraz tam będzie mogła podnosić poziom. Aż chyba wrócę do oglądania
No to pojawiła się w dwóch i chyba na tym koniec... :/ Dla mnie to już nie to samo. A ten trójkąt to już do porzygu...
oglądałaś najnowszy odcinek ? jestem szczęśliwa bo juz sie balam ze Tamsin nic nie czuje do Bo :) obejrzyj to podyskutujemy jesli masz checi :)
zawsze tak jest ogladalnosc jest to i sezony sa i kasa a potem ogladalnosci nie ma to i trzeba na sile robic kase i sezony bez sensu
Jezu ludzie, dopiero 2 odcinek sezonu, a wy już panikujecie jakie to fuj. Ten sezon ma mieć podobno 16 odcinków, więc jeszcze 14 odcinków przed nami, wtedy możecie oceniać.
nie chodzi o to tylko ze to ostani sezon o i tyle..serial i tak slaby jak dla mnie ogladam dla zabicia czasu dobrze ze to juz koniec
hmm w tym wypadku nie do końca chodzi o kasę, zarówno producenci jak i showcase chcieli nagrać kolejny 7 sezon ale wszystko się posypało. Ksenia zrezygnowała bo dostała ciekawsze propozycje (min dostała angaż do 3 sezonu orphan black) i jak sama powiedziała chce się rozwijać jako aktorka i spróbować czegoś nowego i tak po prawdzie występuje w tym sezonie tylko ze względu na sentyment i chęć doprowadzenia postaci do samego końca w ślad za nią poszła Anna Silk czyli tytułowa Bo która stwierdziła że chce się wycofać na razie z aktorstwa bo jest zmęczona i chce się zając swoim dzieckiem.