Dokładnie własnie chcialam zalożyć taki temat :p
Moim skromnym zdaniem będzie tak, że teraz do 9 odc jak to bylo w temacie Caroline ktos umrze i to bedzie Claire, ale powie ona kate zeby zajeła sie Aaronem... no i ta bedzie go wychowywać a co do oceani six
znamy juz klika osób:
1) jack
2)kate
3)sayid
4)hugo
i tu sie zaczynają schodki... nie wiem czy aaron sie liczy do 6 oceanica bo jezeli tak
to wróci jeszcze tylko jedna osoba a jezeli nie to ...2
Oczywiście mam cichą nadzieje ze to bedzie sawyer...ale niestey watpie, ze się spełnia te moje skromne marzenia :(
może to będzie Su8n <choć wątpie>
a może .... a może..... nas zaskocza i to nie bedezie nikt z dobrze znanych nam postaci tylko ktoś nieznany kogo dopiero lepiej poznamy.....:P
Nie wiem zobaczymy...już nie długo :):)) Musimy być cierpliwi :)
Hmmmmmmmmmmmmmmm.... więc myślę tak. OCEANIC 6 to Jack, Kate, Sayid, Hugo i.........(nie Aaron droga Justin bo on niby nie wchodzi w ten ekskluzywny skład) i właśnie tutaj Caroline sobie myśli, że będzie to Sun i Jin. Osobiście uważam,że Jin nic nie wnosi do serialu poza rybami (co już gdzieś pisałam )i mógłby POLEC ale staram się wczuć w scenarzystów i wtedy myślę, że Jin przeżyje. PODSUMOWANIE OCEANIC 6 to Jack, Kate, Hugo, Sayid, Sun i Jin. Tak myślę.....eechhh
Caroline znalazła info, że
w oceamoc 6 bedzie:
kate, hugo, sayid, jack, sun i jin...
a także to jin własnie umrze :)tylkoze w przyszło,ści własnie
sawyer bedzie żyć :)
Zapomnieliscie o Locku, przecirz on był razem z Sajidem wiec....
A jak myslicie dlaczego wróciła tylko szóstka?
No może reszta została na wyspie??? Jak zapomnieliśmy o Locku? Kiwedy był z Sayidem?? Gdzie??
ciekawi mnie też dlaczego Kate w 4 odcinku powiedziała "Jack wiem że nie chcesz widzieć tego dziecka", czyli Arona...macie jakieś pomysły?
I jeszcze jedno, co z Benem w przyszłości, skąd się tam wziął....
KU*WA A ZNACIE TAKIE TRUDNE POJECIE JAK SPOJLER? BO NIEKTORZY MOGA NIE CHCIEC WIEDZIEC KTO UMRZE. KU*WA DZIEKI WIELKIE
A Ty to całkiem masz dobrze w głowie czy jak. Na pewno siła Cię zaciągnęliśmy na te forum żebyś se czytał bądź czytała nasze przypuszczenia!!!!!! A tak w ogóle nie musisz nam dziękować, proszę bardzo polecamy się na przyszłość ku*wa.
A tak dla twojej informacji digital8 po samym wstępie mogłes sie kurwa domyśleć ze jest mowa o czymś czego jeszcze nie ma... no ale najwidoczniej nie jesteś na to wystarczajaco inteligentny.... i nie wrzucaj na nas bo kurwa zaraz powrzucam na ciebie oszołomie jeden..
Ja bym bardziej obstawiala ze to dziecko Kate i Sawyera, w tym odcinku przeciez spali ze sobą i nawet była rozmowa żę ona moze zajsc w ciaze i raczej nie bez powodu dali taką scene;) I poza tym matka Kate bardzo chciala zobaczyc jej dziecko, nawet jej wybaczyła, a raczej dla adoptowanego by tak nie zrobila... I wg mnie imię "Aaron" to tylko zbieżnośc zeby dac nam kolejny powod do zastanawiania:P i jest to dziecko Kate i Sawyera i dlatego Jack nie chce go zobaczyc;] tylko te blond wlosy troche nie pasuja, ale nie zdziwilabym sie gdyby to tez tylko taki "przypadek"..;]
To nie mogło by być dziecko Sawyera....Przynajmniej tak myśle i wogóle Kate no nie... W końcu oni niedługo już zostaną uratowai..... sa na wyspie liczmy trzy miesiace teraz,,,, ona zaszła <jezeli zaszła> to liczmy góra miesiac czasu mogła być w ciązy a oni niedługo zostaną uratowani.... a dziecko w przyszłości ten Aaron musiał mieć minimum już ze 2-3 lata bop inaczej by nie mówił i nie był taki duży... w takim razie watpie ze to jej. A adoptować raczej by nie mogła bo kto dał by do adopcji osobie "skazanej" dziecko???
a propo aarona..
w pewnym wywiadzei <dzięki kaśka :)>
http://zagubieni.pl/content/view/299/90/
pisze ze nie wiadomo jakie sa wymiary w swiecie rzseczywistyma a jakie na wyspie...w jakiej szybkości płynie czas...
ale pisze ze to aaron <tak mozna wywnioskować>