PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180179
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

czy ktos zauważył w odcinku 20 trzeciego sezonu ze mlody Ben spotkal w dzungli Richard wiec w takim razie ile lat ma Richard jesli ben jest juz dorosly ma swoje lata ta wyspa naprawde ma cos w sobie. a to pewnie jeszcze nie koniec tajemnic. obsawcie ile wiosen ma Richard.

ocenił(a) serial na 10
dahak22

No mi się wydaje że on po prostu sie nie starzeje. A swoją droga ciekawe kim są ci którze mieszkali na wyspie przed przybyciem członków Dharmy

ocenił(a) serial na 3
dahak22

No właśnie. Nie starzeje się. To pewnie nie ostatnia zagadka w serialu.

ocenił(a) serial na 8
dahak22

Myślę, że na ten temat tak często dyskutowano, że staje się już nudny:) W każdym razie uważam, że Wyspa działa na każdego inaczej. Richard najprawdopodobniej jest jej rdzennym mieszkańcem, więc może również na niego ma to odmienny wpływ - nie starzeje się (albo dzieje się to duuużo wolniej). W odcinku z retrospekcją Bena, Ben powiedział coś w stylu: "chyba pamiętasz urodziny, prawda Richard"?

A co do wieku, to mając na względzie, że Ben urodził się najprawdopodobniej w latach 60, w chwili spotkania z Richardem, Alpert miał około 20 lat, więc obecnie ma coś koło 50/60.

dahak22

Mnie zastanawia dlaczego, skoro Richard był przed Benem, Ben stoi wyżej od niego.

Esmolinka

Widać przywódca musi być przybył na wyspę, a nie jej mieszkańcem. Tak właśnie sugeruje Richard, kiedy Locke jest w ich obozie :P

ocenił(a) serial na 10
dahak22

Co do Richarda to on już opuszczał wyspę. W retrospekcjach Juliet namawiał ją do wyjechania na wyspę, pamiętacie... A ja jestem ciekawa ile lat ma Ben, bo rzeczywiście to nie pasuje wszystko razem...

ocenił(a) serial na 8
dahak22

Może rzeczywiście wyspa działa tak na Richarda. Mi się wydaje, że Richard to też tajemniczy Jacob. Richard to bardzo inetresująca postać. Myślę że to on wszytskim kieruje.

Raederle

Ale Locke Richarda widzi, a tego tajemniczego Jacoba nie ujrzał..

ocenił(a) serial na 10
Czikita

ale Locke uslyszal Jackoba jak byl w chacie z Benem wiec cos w tym jest ze Locke jest waznom czescia tej "ukladanki"

Czikita

W zasadzie to Locke zobaczył przez chwilę Jacoba... Po czym wybiegł z chatki...

dahak22

Nie wiem ile lat ma Richard Chamberlain ale łatwo sprawdzić.