PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180179
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

co sie stanie?

ocenił(a) serial na 10

mam pyutanie do fanów? czy ktoś z was wie co się stanie z tymi co popłyneli na tratwie, bo chyba to nie znaczy że znikneli co?? jesli ktoś coś wie to z góry goraco dziekuje za odpowiedz i zaspokojenie mojej ciekawosci.

ocenił(a) serial na 8
Samantha

To,że popłyneli nie znaczy,że ich nie będzie,nadal będą ich pokazywać,nie chce spoilerować więc nie napisze co będzie dalej, ale ich wątek będzie nawet bardzo ważny w następnych odcinkach;)Pzr;)

ocenił(a) serial na 10
_malena_

to dobrze że powrócą. nie zniosłabym gdyby wywalili mi z serialu mojego ukochanego Sawyera ;)

Samantha

ja bym ich chyba pozabijała gdyby go utopili =]

ocenił(a) serial na 10
Samantha

na stronie www.seriale.pl czytałam, że radar wykryje jkiś statek, który do nich podpłynie uprowadzą Wolta i postrzelą Swayera w ramię jak przeczytam resztę to dopiszę

ocenił(a) serial na 10
kamilcia_m

Taa.. taa.. psuj niespodzianke, fajnie.... Wiem, że autor chciał zaspokoić swoją ciekawość, ale mogłeś powiedzieć to jakoś tak by nie od razu wszystko wyjaśniało. A ten tak prosto z mostu =='

ocenił(a) serial na 10
ValasHune

z tego co ja przeczytałam to (i dowiedziałam sie) to tratfa się rozbije , porwą Wolta (i ze statku). Sawyer i Micheal dotrą do wyspy na której spotkaja sie z Jin'em... no to mi się podoba ;) boski Sawyer wraca w wielkim stylu :*

ocenił(a) serial na 7
Samantha

A ja weim dlczego oni są na tej wyspie :P

ocenił(a) serial na 10
Karczoch

kamilcia.m @...
Jeżeli masz zamiar pisać dalej to prosze cię napisz SPOILER aby każdy widział.
Psujesz "INNYM" zabawe - nie mówie tego o sobie.