Już za tydzień nowy specjalny odcinek. Jak myślicie czy pokazanie historii Oceanic 6 z całkiem nowej perspektywy (tak przynajmniej obiecują) wniesie coś nowego do fabuły?? W końcu fabuła nie ruszy się do przodu ale może poznamy jakieś nowe fakty z przeszłości które spowodują że zmienimy zapatrywanie na któryś wątek.
Albo to niestety odcinek co ma zapełnić lukę w ramówce telewizyjnej ;-(?
Co o tym sądzicie?
Podejrzewam że będzie to odcinek z perspektywy posągu, czarnego dymu lub z tego co leży w cieniu posągu czyli piasku :p A tak poważnie to pewnie walną nam skróty z poprzednich odcinków 5 sezonu.
Nie ma niestety w necie. Pewnie będzie dopiero wieczorem :/ Słuyszałem, że był do kitu - taki zlepek pojedynczych scen z 5 sezonów o naszych O6. Nic ciekawego
Nie ma nawet angielskich, choć możesz spróbować poszukać; sprawdzałem już 3 godziny temu.
*radek - dokładnie, zlepek prawie wszystkich odcinków które mogliśmy już zobaczyć. Czy pokazują coś nowego? Hm... raczej nie. Znowu Jack i jego pijacki melanż, Kate niewiedząca co robić biega po domu z pistoletem (ponieważ widziała w pokoju "syna" - jego matkę Claire). Hurley i jego halucynacje. Ben biegający do wszystkich z prośbą (?) o powrót na wyspę itd.
Czekam na następny odcinek, mam nadzieję, że nie będą znów to 'zlepki' ;-)
Napisy do tego odcinka są już robione. Jeśli chcecie pomóc w tłumaczeniu, to wejdźcie na napisy24.pl i pomóżcie autorowi [o ile chcecie, żeby wyszły szybciej] w szybszej pracy, bo skończy dopiero w środę.
nic nowego, wszystko powtórzone ale przynajmniej ogarnęłam w końcu chronologię w związku Jacka i Kate ;d