Wbijam właśnie na eztv i co widzę? Dwa pieprzone, a nawet trzy linki...I nie mam pojęcia który jest który, jest jakiś pieprzony CD1 i dwa linki z CD2... Wie ktoś czy to są oba torrenty finału czy jeden z nich to recap? ile mb ma finałowy odcinek?
Proszę o nie zamieszczanie spoilerów z finału.
The End 1 i The End 2 to zapewne finał tak? A co z podsumowaniem, czy to też będzie można ściągnąć? Może wiesz gdzie?
dokładnie też jestem ciekawy czy jest w necie odcinek ten podsumowujący calutki serial... szukam i dupa znaleźć nie moge. Obawiam się, że nie ma, a nawet jakby był to i tak nie tłumaczą ...
w sumie eztv rzucilo 4 releas'y - pierwszy CD1 (moze to jest recap) a potem dwa pliki CD2 (mozliwe ze 17 i 18 nazwany jako 17 Cd2).. no i jeszcze jeden 720p 17-18 (3GB) w jednym pliku.. troche chaotycznie to wszystko wyglada - prawda.. pozostaje jedynie zrzucic i sprawdzic.. no chyba, ze jakis dobrodziej rozwieje tajemnice..
na oficlajnym forum eztv jest notka od uuzytkownikow ze CD1 i CD2 to 17 i 18. narazie eztv nie wypuscilo ( i nie wiadomo) czy zamierza recapow - nie potwierdzam, nie zaprzeczam dopoki mi sie calosc nie zrzuci ( a chwile to potrwa) jakby ktos mial namiary na recap to niechaj linkiem rowniez zapoda. dzieki z gory.
Zróbcie tak jak ja uczyniłem i olejcie te torrenty gdyż próbowałem ściągnąć z każdego zarzuconego przez eztv i gdy normalnie mam ok. 200kB/s tym razem miałem za każdym(!) razem średnio 8kB/s...
Wystarczy założyć konto, zalogować się i ściągnąć z owych alternatywnych linków podanych w tym temacie. Ja ściągnąłem już 2 party z Pierwszego odcinka i obecnie zasysam pierwszy part drugiego. Prędkość ok. 200kB/s czyli mój normalny transfer.
http://www.darlton.pl/phpbb3/viewtopic.php?f=64&t=1249
Nie zgadzam się. Odcinek w 720p z eztv (3 gb) leciał u mnie ze średnią 1.34 Megabajta na sekundę. Eztv to bardzo dobre źródło.
no dobra. sprawa wyglada tak (wg. forum) - 10 min temu wypuszczono recap: s06e00 - the final journey, CD1 i CD2 to odpowiednio 17 i 18, czyli grand finale, 720p to 17 i 18 w jednym pliku. wciaz jednak nie wiem dlaczego CD2 wyszlo w dwoch plikach. mysle ze po prostu pomylka, a te dwa torry sa takie same. pozdrowka
A wiecie może kiedy wyjdzie jakiś torrent i czy w ogóle mają zamiar takowy wypuścić z odcinkiem specjalnym Jimmiego Kimmela "Aloha to LOST"? Bo zajebiście chciałbym go obejrzeć...
Z eztv pobrałam Lost.S06E00.HDTV.XviD, 349 MB, są do tego napisy, ale wydaje mi się, że to podsumowanie już było bo kończy się na tym jak Juliet rozbija bombę, a chyba w tym podsumowaniu powinny być zawarte wątki aż do 16 odc. także to chyba nie recap, na który czekamy. Co do występu u Jimmy'ego Kimmel to na pewno będzie można zobaczyć na youtube, zazwyczaj takich rzeczy nie wypuszczają, ale w związku z tym, że to finał Lost może zrobią wyjątek, a napisy24/hatak może będą tak mili i przetłumaczą.
pobralas lost s06e00 350mb - stary plik na podsumowanie 5 sezonow. nowy recap rowniez w nazwie ma s06e00 ale ma podtytul the final journey i na eztv pojawil sie ponad godzine temu. http://eztv.it -> na dole masz nowe releasy. wydaje mi sie ze po prostu pobralas recap z poczatku 6go sezonu. aha.. nawiasem - recap z wczoraj wazy 700 mb.
no to zaraz, chwilunia. czyli odcinek 17 cd 1 i 17 cd2 to odcinki 17 i 18 które w całości powinny mieć 2,5 h a mają 1,44 h. czy te recapy to te pozostałe 50 min? tak bo już sama nie wiem o co kaman.
wychodzi na to ze tak...a jak z tymi alternatywnymi zakonczeniami???gdzie sa do sciagniecia??
@galadriela - pzostałe 50 mi. to reklamy. ;) To był horror, leciało z 7 minut odcinka REKLAMY, itd.