PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180179
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

prosze mi nie pieprzyć, że psuje serial, nie chcesz NIE CZYTAJ !!!

w 9 odcinku ma pojawić sie nowa postać w serialu, ma być przedstawiona cała 6 oceanic i uwaga POJAWI SIE DYM-POTWÓR !!!

wszelkie nowe info o odcinku 4x09 prosze pisać tutaj.

ocenił(a) serial na 10
Fanek_2

pamietacie pomnik -stopa z 4 palcami na wyspie ?
podobno ma być coś wyjaśnione z tym.

ocenił(a) serial na 10
Fanek_2

naprawde nikt nie jest ciekawy chociaż troche ?

ocenił(a) serial na 8
Fanek_2

...a kiedy emisja tego 9 odcinka??????????

ocenił(a) serial na 10
psycoma

24 kwietnia, przerwa teraz jest.

użytkownik usunięty
Fanek_2

jak będzie jakiś zwiastun albo snakpik to dajcie tutaj link :)

ocenił(a) serial na 10

http://youtube.com/watch?v=XFiUg7n2tCQ

jest jest i dym powraca ;)

ocenił(a) serial na 10
Fanek_2

PSUJESZ SERIAL !!!!

ocenił(a) serial na 10
zelmer

nie psuje to ciekawość :>
napisałem w 1 poście.

ktoś wie coś noweGo ?

Fanek_2

hehehhe No i dlatego ktos Ci odpisał, ze psujesz serial. Ale nie ważne. Nie zrozumiesz ;)

Czym spowodowana jest przerwa??

ocenił(a) serial na 10
cannabinol

zawsze jest jakaś przerwa, pewnie aktorzy mają wakacje czy coś.

ocenił(a) serial na 10
Fanek_2

przerwa jest związana ze strajkiem scenarzystów

Gold_Fish

W odcinku "Bakir" główną postacia bedzie Sayid - Bakir to imię osoby która jako pierwszą zabije Sayid dla Bena. W kolejnych odcinkach beda wszyscy ginac.

Trzymam kciuki za Sawyera zeby przyzyl bo jak nie przezyje to nie zniose ogladania tylko Kate w tym serialu:]

ocenił(a) serial na 10
agae_wk

agae.wk o ktoryms konkretnie odcinku mowisz ? 9 ?

ocenił(a) serial na 10
agae_wk

( UWAGA SPOILER )( UWAGA SPOILER ) A poza tym, w odcinku zobaczymy pogrzeb Nadii, miłości Said'a.

lennyv

No tak o 9 odcinku...Informacja ta jest raczej sprawdzona

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
oleczka_3

jest przerwa, trzeba czekać do 24 kwietnia, tymczasem zachęcam do przeglądanie google i szukania ciekawostek na temat odcinka 4x09, jak znajdziesz coś cieakwego dawaj tutaj ;)

ocenił(a) serial na 10
oleczka_3

aaaaa ileż można pytań o jedno i to samo?? wystarczy poszukać, nawet na najgorszej stronce o LOST będzie info. Nie ma to jak lenistwo...

Gold_Fish

Producenci serialu "Zagubieni", Carlton Cuse i Damon Lindelof, postanowili ujawnić dziennikarzom kilka tajemnic nowych odcinków czwartego sezonu, które pojawią się na antenie ABC już od 24 kwietnia.

Wiadomo już, że Sawyer (Josh Holloway) nie należy do Oceanicznej Szóstki. Konflikt między Jackiem (Matthew Fox) i Lockiem (Terry O'Quinn) osiągnie punkt kulminacyjny w w finale sezonu. Ponadto widzowie dowiedzą się więcej na temat losów Claire (Emilie de Ravin). Co jeszcze ujawniono? Wreszcie odkryjemy, co stało się z Rousseau (Mira Furlan) i Karlem (Blake Bashoff), którzy zostali postrzeleni przez niezidentyfikowanego napastnika i cudem uniknęli śmierci.

Producenci zapowiadają również, że finał sezonu przyniesie rozstrzygnięcia na linii Jack - Sawyer - Kate (Evangeline Lilly). Na pewno powróci też Dymny Potwór.

Jedno jest pewne - niespodzianek nie zabraknie.

zrodlo: http://www.filmweb.pl/Poznaj+tajemnice+nowych+odcink%C3%B3w+%22Zagubionych%22,Ne ws,id=42556

ocenił(a) serial na 10
dstary

Dymny Potwór ma być już w 4x09 widać i słychać na trailach ;p

http://youtube.com/watch?v=p35yD1LufUk&feature=related znalazłem takie coś,a le chyba fake

Fanek_2

to na pewno fake - widac nawet jak w momencie pokazania trumny znika znaczek HD w prawym dolnym roku.

ocenił(a) serial na 10
dstary

http://www.youtube.com/watch?v=DvV0IPB7DfI

ocenił(a) serial na 9
Fanek_2

Czemu k... jak ja to wrzucałem to nikt nie chciał uwierzyć?!
To jest to samo promo: http://www.filmweb.pl/topic/832986/Chodzi+oczywi%C5%9Bcie+o+promo+nr+2+do+9
+odcinka+4+sezonu%21.html

Tutaj są następne proma i sneakpeaki:
http://spoilerslost.blogspot.com/

mam wrażenie,że nikt z Was nigdy nie zagląda na dark UFO,a szkoda,bo to najrzetelniejsze źródło Lostowych spoilerów.

ocenił(a) serial na 9
Grendel

I zapamiętajcie sobie: nie jestem spamerem i nie zasługuję żeby być tak traktowanym!

ocenił(a) serial na 9
Grendel

A mówiąc już bardziej pokojowo,ja od początku podejrzewałem,że strzelali właśnie ci panowie,choć ze sceny ćwiczeń z odcinka 8 nie wyglądali na zbyt precyzyjnych ani świetnie wyszkolonych.Widać to była zmyła:) Sneak peak z Benem przy pianinie(pierwszy od góry na załączonej stronce) robi wrażenie,tak samo zresztą jak wszystkie ukazujące się przecieki,a już informacje o odcinku 11(cabin fever ma się nazywać)miażdżą: mamy zobaczyć retrospekcje z dzieciństwa Locke'a w których pojawi się... Richard Alpert!
(Jak ktoś nie dowierza niech przejrzy archiwum spoilerów na Dark UFO).
Generalnie jeśli następne odcinki będą choć w połowie tak ciekawe jak się zapowiadają to tydzień będzie się nam wydawał niemiłosiernie długim okresem czasu,nie mówiąc o tym,co zaczniemy przeżywać kiedy ten sezon się skończy!:)

ocenił(a) serial na 9
Grendel

Na wypadek jakby ktoś nie dowierzał co do Locke'a i Alperta tu jest dokładne źródło:
http://spoilerslost.blogspot.com/search?updated-max=2008-04-06T10%3A19%3A00%2B01 %3A00&max-results=8

ocenił(a) serial na 10
Grendel

o cholera, ale powiedz prosze kim jest Richard Alpert ?

Fanek_2

Richard to koles ktory zwerbował Bena do The Others a takze człowiek, który przywiozl Juliet na wyspe...a i czlowiek ktory dal Lock'owi akta Sawyera zeby ten zabil jego ojca

ocenił(a) serial na 10
agae_wk

dzieki, już wiem który:)

Fanek_2

ja sie wlasnie dowioedzialam ze w odcinku 9 zgina trzy (az!!!) postacie drugoplanowe i jedna glowna!!! A jak? ktos zrobi na nim egzekucje...przystawi pistolet do glowy i strzeli....oby to nie był Sawyer:)

ocenił(a) serial na 10
agae_wk

no oby nie Sawyer:) a gdzie sie dowiedziałaś o tym ?
na spoilerach widać że sie bedzie działo, wybuchy i dużo strzałów, wiec to bardzo prawdopodobne

Fanek_2

NO WIEC POLECAM STRONE http://spoilerslost.blogspot.com/

jest to bardzo rzetelna stronka z najnowszymi wiesciami o lostach wiec jezeli znasz angielski to zapraszam poczytaj:]

W spoilerach pokazane jest jak strzelaja do Sawyera (oby nic mu sie tylko nie stalo:D) i trzymaja pistolet przy glowie Alex, a na stronce wypowiedz jednego z producentow ze zginie jedna z glownych postaci i nie bedzie to osoba z trailera, mozna sie domyslec ze nie bedzie chodzilo o Alex. Osobiscie uwazam ze bedzie to albo Jin albo Claire ... Sawyer tez chyba zginie ale dopiero na koncu sezonu. Wiec chyba musimy sie z nim pożegnać:)Tak przynajmniej powiedzieli twórcy ..ze nasz buntownik zginie ale miejmy nadzieje ze nas klamia:]

ocenił(a) serial na 9
agae_wk

Miały być Flashe Bena.. a tym czasem są Farwardy..
Kiedy w takim bądź razie zobaczymy jak Annie umiera podczas ciaży?

ocenił(a) serial na 10
eat

Annie to żona Bena? a co za różnica jak umiera ... ?

Fanek_2

A skad informacje ze Annie umiera podczas ciazy? nigdzie sie z tym nie spotkalam

ocenił(a) serial na 10
agae_wk

ale kim jest Annie lol ?

ocenił(a) serial na 9
Fanek_2

No Annie, ta jedno przyjaciółka z dzieciństwa!
A o tym, ze umiera wyczytałam na lostpedii xD
Ale to już nie chodzi o to, żeby zobaczyć jak to się dzieje, w ogóle nie będzie jego retrospekcji, a to by były fajne retrospekcje.

eat

Napewno conajmniej jedna retrospekcja Bena nas czeka jak nie w tzm to w nastepnym sezonie bo jak wiemy Ben przezyje. A smierc Annie przy porodzie wyjasnialaby taka obsesje Bena na punkcie tej ciazy bo moim zdaniem smierc matki ktorej nawet nie znal to za malo na takie zawziecie jakie posiada Ben:)

agae_wk

No, to prawda:) ach, Ben jest moją ulubioną postacią bez wątpienia... Tuż obok Locke'a oczywiście.
Myślę, że pożegnamy się z Clair, skoro dom, w którym prawdopodobnie była eksplodował.chociaż... Nigdy nic nie wiadomo, a twórcy lubią nam mieszać w głowach^^
Jutro nowy odcinek! <hurra>

elfka77

Ja tam lubie Sawyer, jesli mowia prawde i go usmierca to nie dolozy to widowni serialowi...a propo claire to napewno zginie tylko nie wiadomo czy akurat w tym odciknu. Z tego co czytalam to ma to zginac osoba ktorej sie nie spodziewamy. Moim wiec zdaniem bedzie to Claire.. a dlaczego? poniewaz jak niektorzy z was widzieli trailer w pewnym momencie slychac jak Locke albo Sawyer nie pamietam krzyczy "Where is Claire?!" i zmiana sceny - moim zdaniem to jest to:] ale za nia to akurat tesknic nie bede zbytnio...

A tak naprawde to ten odcinek nie jutro tylko w piatek rano bo wiadomo ze jak nie masz ABC to nie masz na co liczyc zreszta te reklamy by mnie chyba dobily:]

ocenił(a) serial na 10
agae_wk

odcinek 9 już w piątek rano ? bo zgubiłem rachube....

Fanek_2

na abc dzisiaj chyba o 9, ale na torrentach bedzie dostepny dopiero okolo 2-3 w nocy wiec obejrzymy go w piatek rano...

ocenił(a) serial na 10
agae_wk

oczywiście w HD :D

ocenił(a) serial na 9
Fanek_2

Za oceanem jest jakieś 4-5 godzin różnicy, to jak u nas jest 20.00 to u nich jest 16.00 to i tak szybko kolesie wrzucają jak odcinek jest już o 3 w nocy. W Polsce na Lejdis czekam już 3 miesiące ;p

Miszka_Kozlov

niestety w Polsce wszystko trwa wolniej a ja juz tylko czekam do jutra:)

ocenił(a) serial na 10
agae_wk

czekam razem z Tobą :*

ocenił(a) serial na 10
Fanek_2

to ile jeszcze do tego nowego odcinka? odlcza ktos?;p

mr00w

ja wlasnie sciagam!!!!!!!!!juz sie nie moge doczekac:)

ocenił(a) serial na 10
agae_wk

kto obejrzy pierwszy ma monopol na topic odcinka 9 :P

Fanek_2

No to ja własnie zaczynam go ogladac...trzymajmy kciuki aby Sawyerowi udalo sie przezyc napad luidzi ze statku:]