PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180179
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Kate

ocenił(a) serial na 9

Czy nie macie dość tej denerwującej ,przeszkadzającej wszystkim, uprzykrzającej wszystkim życie, nieporadnej baby która miała romans już chyba ze wszystkimi na wyspie.
Ja osobiście nie mogę się doczekać jej końca.

Niech się przeniosie do mody na sukces, tam lepiej pasuje niż do lost

ocenił(a) serial na 6
tomi2008

Ja mam i liczę że Ją zabiją w jakimś wybuchu albo utopią. Tak czy siak niech w końcu umrze !

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

Jestem zdecydowaniem za zlikwidowaniem tej postaci i wyrzuceniem jej serialu...Kate nie dośc że bardzo mnie denerwuje to od dłuższego czasu nic nie wnosi do serialu

ocenił(a) serial na 6
Umi

Do odstrzału...na miejscu Saida zamiast do Innego w ostatnim odcinku strzelił bym do niej. Pewnie i tak nikt by nie tęsknił bo powoli wkurza wszystkich. Jak Jack znalazł sobie cel i ma ją gdzieś to płacze, jak Jack za nią latał to albo biegła do Sawyera albo nie chciała go widzieć (np. jak wrócili). Jak Jack nie chce jej słuchać to włazi pomiędzy Sawyera i Juliet ehhhh....

Miałbym świetny cel dla Kate jako Wyspa....Zlikwidować samą siebie (okrutne ale cóż ofiara musi być xD)

ocenił(a) serial na 9
darek_sith

Kaste do odstrzału i to zdecydowanie. Reszta jest spoko.

użytkownik usunięty
Tehmaster

Jak znając życie nie umrze w tym sezonie, ale liczę na to, że do 5 odcinka 6 sezonu kipnie. Tak bym się cieszył... :D