PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180191
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Mam pytanie xD ogolnie nie ogladam Lost ..widzialam pare odcinkow 1 serii 5 lat temu... teraz wiem,ze Ian wrocil w 6 serii i widzialam z nim kawalek... wtedy co on niby umarl to on stracil pamiec ,ze sie nie pamieta z tym manym z samolotu? bo nie wiem o co 5

ocenił(a) serial na 9
blancikone3

W Lost wystarczy że opuścisz jeden odcinek i nie wiesz w ogóle o co chodzi więc się nie dziw. Oglądnij cały serial to będziesz wiedzieć

ocenił(a) serial na 8
Joker_27

no nie wiem, ja opuściłam cały 4 sezon i wiem mniej wiecej o co chodzi w 6. ;D

ocenił(a) serial na 10
pepsinapojbogow

DOBRZE TO UJĘŁAŚ MNIEJ WIĘCEJ :)
TERAZ ZADAJ SOBIE PYTANIE CY MNIEJ ? CZY WIĘCEJ ?

PÓŹNIEJ SIĘ DZIWIĆ ZE OCENA LOST SPADA JAK TAKIE WŁAŚNIE OSOBY OMINĘŁY SEZON, JAKIEŚ POJEDYNCZE ODCINKI Z POSZCZEGÓLNYCH SEZONÓW WŁACZAJĄ 6 SEZON I PISZĘ :\
SYF , GÓWNO , LIPA , ITP. ITD.

POZDRO

ocenił(a) serial na 8
Arti58

Ja oceniłam serial na 8, nie uważam go za syf i gówno etc. W ogóle co ma znaczyć ta wypowiedź napełniona agresją i to zupełnie niepotrzebną? Przypadkiem trafiłam znowu na ten wątek i mocno rzuciła mi się w oczy twoja odpowiedź.

Nadal nie obejrzałam 4 sezonu i nadal uważam, że serial jest dobry. Nie mierz wszystkich swoją miarą.

blancikone3

tylko ten serial wgl mnie nie interesuje^^ widzialam moze 1,2 odcinki z pierwszego sezonu i jedyna osoba jaka zapamietalam byl ian xD a ze bardzo lubie tego aktora i widzialam 1 odcinek 6 sezonu tz tylko watek z nim xD a wiem,ze on sie zna z tym manym co gadal z nim w samolocie^^ a gadali jakby sie nei znali ^^ dlatego pytam o co chodzi^^

ocenił(a) serial na 10
blancikone3

Mniej więcej pod koniec 1 sezonu okazało się, że wyspa jest tak naprawdę zamieszkiwana przez cywilizację obcych z planety Lostis a Boone (postać którą gra Ian) to tajny szpieg dla korporacji pragnącej wejść w posiadanie technologii kosmitów. To Boone tak naprawdę doprowadził do krasy samolotu by na tej wyspie móc się znaleźć. Później wykradł plany obcych i opuścił wyspę motorówką.
Przez kolejne sezony działo się dużo, widzieliśmy między innymi planetę Lostis oraz dowiedzieliśmy się, że Boone został poddany hibernacji w lodzie poza wyspą i porwany w takim stanie przez kosmitów.
6 sezon dzieje się tak naprawdę 500 lat później na planecie Hub-160, która została tak przygotowana, by do złudzenia przypominała Ziemię. Zostali na nią ściągnięte klony większości bohaterów a władca Hub-160 Lord Galactus pragnie odtworzyć wydarzenie sprzed 500 lat by przetestować gatunek ludzki. Tak więc wszyscy z 1 odcinka 6 sezonu to tak naprawdę klony bohaterów z wcześniejszych sezonów. Wszyscy prócz Boone'a, który został od-hibernowany i znów pełni rolę szpiega.. tym razem dla Lorda Galactusa.

użytkownik usunięty
Murdoc

i co myślisz że fajny jessteś że jak napiszesz historię sowjego życia? ludzie bez jaj... xD