PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180168
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

nie wiem czy dobrze zrozumiałam te daty przy nazwisku Iana Somerhaldera... nie ma go w drugiej serii, czy co? czy ktoś może mi pomóc? :(

ocenił(a) serial na 10
Vivien_3

nie chce tu zamieszczac spoilerów, ale owszem nie bedzie go w drugiej serii. wejdz sobie np. na www.lost.gwrota.com i w opisach odcinkow dowiesz sie wszystkiego (20 albo 21 odcinek pierwszej seri)

ocenił(a) serial na 10
ilmare

Jak znam życie, i tak zaraz jakiś mądry inaczej wyskoczy radośnie ze spoilerem... ja już tutaj wyczytałem wiele o serialu: kto, jak i w jaki sposób, choć wcale tego nie chciałem...

ocenił(a) serial na 10
Vivien_3

Ja bym na to pytanie odpowiedział inaczej. Tam są wypisani główni aktorzy serialu, a Boone jest głównym boheterem w pierwszym sezonie. W drugim sezonie też można go zobaczyć ale rzadziej. Czyli w latach 2004-05 był głónym bohaterem a teraz pojawia się gościnnie :)

ocenił(a) serial na 10
Vivien_3

mozliwe ;) nie ogladalam drugiej serii, bo zepsul mi sie program do sciagania :)

ilmare

dziękuję za odpowiedzi!
znalazłam czego szukałam, jestem bardzo wdzięczna:)

ocenił(a) serial na 10
Vivien_3

OoOoOoOoO nieeee jedna z moich ulubionych postci!!!!tylko nie to:((((((
cóz za strata:(

ocenił(a) serial na 10
Majka_12

aha i jak to pojawia sie goscinnie??moze mi to ktos wytłumaczyc??
z gory dziękuje:))

ocenił(a) serial na 10
Vivien_3

Sorry ale nie kapuje. Z tego co mi wiadomo i tu UWAGA spoiler, kto nie chce niech dalej nie czyta a jak przeczytal to juz jego wina: z pewnych zrodel wiadomo mi ze to Locke ( moj nastepny, zaraz po bonne ukochany bohater :(
go zabije. No wiec jesli umrze (boze zabije za to scanarzystow) to jak moze sie pokazywac goscinnie? W wspomnieniach Shannon? Chryste i jak producenci mogli pomyslec ze ujdzie im bezkarnie usmiercenie tak genialnej postaci. Niech im spadnie ogladalnosc, blagam!!!!!!!!!!!!
Jesli ktos cos wie to prosze o odpowiedz

ocenił(a) serial na 10
Lola

fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck, przeczytałem i cholernie żałuję, jak ktoś już napisze ostrzeżenie to mam takie odczucie jak charlie kiedy nie mógł się powstrzymać aby nie zajrzać do pamiętnika Claire, myślę że nie tylko ja mam takie ciągotki więc APELUJĘ : proszę nie pisać spojlerów. thx

ocenił(a) serial na 10
aqu32

Jest metoda na to, o ile ktoś zaznaczy że będzie spoilerował: skoncentrować się na tekście innego posta i szybko nacisnąć klawisz "wstecz" lub wyłączyć stronę :)

Szkoda, że inni spoilerujący ludzie tutaj nie dali mi takiej szansy i bezczelnie napisali co się stanie... -_-

ocenił(a) serial na 10
Mariusz_Saint

locke wcale go nie zabije... dowiecie sie w 18 odcinku chyba

ocenił(a) serial na 8
goha88

Nie, nie zabije go. Ale przez niego umrze.

ocenił(a) serial na 10
Vivien_3

Ale momencik, bo ja jeszcze do tego nie doszlam: jesli boone umiera w pierwszym sezonie to czemu Ian Somerhalder ma na swojej stronie, ze gra w 2 sezonie??????? Rozumiem, ze moge byc meczaca, ale caly czas nie moge sie z tym pogodzic.

ocenił(a) serial na 8
Lola

Pewnie jego ''siostra'' bedzie miala flashbacka o nim. Tak mi sie wydaje bo 2 sezonu jeszcze nie łykłem.

ocenił(a) serial na 10
Tomashi_2

Ja kupie kazda kile. Moga mi tu zrobic zmartwychstanie dzieki wspanialym ziolka Sun byle tylko byl w nastepnych odcinkach. Ale raczej nie sadze zeby ktos raczyl zrobic mi te przyjemnosc. No nic, pozyjemy, zobaczymy.

ocenił(a) serial na 10
Vivien_3

no włsnie!!:(
przeciez bez niego to juz niebedzie to samo!!:(
a jak jeszcze pozbawia nas sayera (ekchym nie jestem pewna czy dobrze napisałam:)) to juz wogole...:( ehhhh:((

Majka_12

Pozbawia?????? Kiedy, jak, dlaczego?? Czy ja o czymś nie wiem :D

ocenił(a) serial na 10
Vivien_3

spokojnie, sawyera (nie napisalas poprawnie :D) nam narazie nie zabieraja.. dozyje napewno do 10 odcinka 2 sezonu :P

ocenił(a) serial na 10
ilmare

no jego siostrzyczka będzie miała o nim flashbacka. Ale to tylko jednego bo potem to fizycznie nie bedzie możliwe. Szkoda. Ale w tym flashbacku miał okropne kudły..

ocenił(a) serial na 8
goha88

Czyli jednak dolaczy do ''brata''. A zaczynalem ja lubiec. Szkoda. Pewnie Sayid sie zalamie.