PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10005539}

Zagłada domu Usherów

The Fall of the House of Usher
2023
7,0 15 tys. ocen
7,0 10 1 15358
6,9 15 krytyków
Zagłada domu Usherów
powrót do forum serialu Zagłada domu Usherów

Wystarczył mi pierwszy odcinek, gdzie od początku mamy wszelkie możliwe formy LGBT i na tym koniec. Wykorzystywanie do propagowania LGBT nawet Poego jest w dodatku profanacją wielkiego poety, pisarza i krytyka literackiego. To dobitnie pokazuje jaki jest poziom moralny tęczowej degeneracji.

Tyle w temacie.

mordachamordasinski

Dokładnie tak

mordachamordasinski

W połowie 1 odcinka wyłączyłem. Co za żenada, 30 min a już były 3 pary homo. koniec subskrypcji tej tuby propagandowej.

ocenił(a) serial na 5
mordachamordasinski

Zaraz wyskoczą białorycerze, szlachetni obrońcy płatków śniegu. Szkoda, że Flanagan też musiał zgiąć kark przed woke culture, miałem go za w miarę niezależnego i ambitnego twórcę. Ale zobaczymy w następnych odcinkach, może LGBT nie będzie przesłaniać całej serii

ocenił(a) serial na 1
Kuba_16

Tak wygląda "wolność" twórcza w takich serwisach streamingowych, jak Netflix. Chcesz zrobić film na którym chcesz zarobić i jeszcze zdobyć nagrody - musisz mieć elementy LGBT, BLM itd. To co się dzieje współcześnie w show-biznesie w ogóle jest po prostu ideologiczną dyktaturą.

ocenił(a) serial na 10
mordachamordasinski

Przypomnę panu hejterowi tylko (który to twierdzi, że obecność w serialu osób homoseksualnych jest obrazą dla dobytku Poe'go, stwarza zagrożenie pedofilią i jest wbrew naturze), że Poe ożenił się ze swoją 13letnią kuzynką. A imie "Annabelle Lee" bohaterki jego ostatniego poematu nawiązuje do "Annabel Leigh" - "miłości" Humberta Humberta z "Lolity". Ale co tam fakty jak można pohejtować i przepchnąć gdzieś poglądy o które nikt nie pytał...

ocenił(a) serial na 1
scarlett69

Opinia odmienna od twojej to po prostu odmienna opinia, a nie hejt. Uwagi typu "nikt cię nie pytał o poglądy" nie współgrają z twoją erudycją. Jeśli masz argumenty, to nie musisz nikogo peszyć. Skąd te wasze totalitarne zapędy, wolnościowcy?

ocenił(a) serial na 10
Dramat

Jeśli wciskasz swoją opinie na forum dot zupełnie innego tematu i obniżasz ocenę dzieła przez swoje problemy światopoglądowe to nie jest po prostu "odmienna opinia", to jest to jest dokładnie "lokowanie" idei gdzie popadnie. Zwłaszcza jeśli owa "opinia" zawiera oskarżenia i obelgi dot prywatnego życia innych ludzi (a które nie jest twoją/waszą/naszą sprawą w ogóle.) Są od tego odpowiednie fora na których możesz sobie porozmawiać z ludźmi zainteresowanymi tematem. Celem postu nie było speszenie kogokolwiek. Jak jasno widać było to dostarczenie brakujących (najwyraźniej) informacji oraz zaznaczenie, że narzucona tu tematyka minęła się z grupą odbiorczą. Nikogo nie interesuje w kontekście recenzji serialu to co was cyt "brzydzi". Ma to tyle sensu co wyjście na ulice i krzyczenie do ludzi, że nie lubisz cebuli. Nikogo to nie obchodzi. Nie chcesz, nie jedz, zajmij sie czymś pożytecznym i daj innym spokój.

ocenił(a) serial na 1
scarlett69

Masz jakieś problemy z hipokryzją? Netflixowi wolno "lokować" w swoich filmach ideologię LGBT, a mi nie wolno "lokować" krytyki takiej propagandy? Na jakiej prawnej albo moralnej podstawie? Tą "grupą odbiorczą" kolego, jestem ja, nie tylko homofile. Ciebie może nie obchodzić, że nadmiar cebuli może powodować niestrawność - jak w przypadku natrętnej propagandy LGBT - bo tą cebulę sprzedajesz, ale są ludzie, którzy chcą się odżywiać zdrowo.

mordachamordasinski

no wlasnie... i kazdego kto choc zwroci na to uwage, w ramach przesadyzmu pomyslow scenarzystow, a nie nienawidzenia prawdziwych homo w realu, to jest nazywany hejterem, homofobem i w ogole wyzywany. I kto tutaj jest agresywny i chcacy porobic krzywde kazdemu, kto nie jest przyklaskiwaczem...

ocenił(a) serial na 1
scarlett69

jak ty podwyższasz to inny obniża, proste

ocenił(a) serial na 1
scarlett69

Czy ja coś pisałem o życiu prywatnym Poego? Jak wielu wielkich twórców miał problemy z nałogami, moralnością, kontaktami międzyludzkimi. W którym opowiadaniu Poe umieszcza jako bohaterów małżeństwa jednopłciowe i bombarduje nas gejowską i lesbijską miłością? Nie przypominam sobie, a kilka jego opowiadań przeczytałem. Skoro ktoś tak "uwspółcześnia" wielkie dzieła literatury, to zwyczajnie je profanuje, lekceważy i z nich kpi dla "lokowania" swoich idei. I dlatego dostaje ode mnie 1. Tak jak dostałaby netflixowska "nowoczesna" wersja Zagłoby geja - i nie zdziwiłbym się, bo tych maniaków stać na wszystko.
Co do małżeństwa z 13-letnią kuzynką - to jeśli w Ameryce prawo wtedy do tego dopuszczało, to czy to była pedofilia? Nie wiem jak w innych krajach, ale w Księstwie Warszawskim w czasach Poego, kobieta mogła wyjść za mąż w wieku 15 lat, pod warunkiem zgody rodziców. Współcześnie osoby w tym wieku są uważane za nieletnie, a związki z nieletnimi za zboczenie. Natomiast propaganda homoseksualizmu osiągnęła sukces. Mam nadzieję, że na krótko i nie zgotują nam znów NSDAP. Tak, że to jest inny temat. Nie zmieniaj mojej intencji.

mordachamordasinski

no wiesz... wtedy to jednak nie mogl sobie czegos takiego otwarcie umieszczac, nie badzmy wiec az takimi hipokrytami, szczegolnie, ze w srodowisku wlasnie artystow, pisarzy itp. bylo to najbardziej widoczne i na pewno znane i jemu... Mogl umieszczac inne sugestie i rzeczy, i to robil. Tak samo jak dzis historia zatoczyla kolo i z kolei cos co on mogl pokazywac, to juz dzis cancelacja autorow... Nie mam nic przeciw i takiemu uwspolczesnianiu, szczegolnie, ze jenak literatura sie starzeje, uzyte narzedzia literackie, takiego Poe'go takze i cos co wtedy budzilo groze albo bylo synonimem czegos dzis moze nuzyc, byc niezrozumiale albo smieszne. Jedynie mam pretensje o to ciagle zaklamywanie rzeczywistosci, stwarzanie na ekranach kolejnych nieprawdziwych odzwierciedlen spoleczenstwa, z czym przeciez walczono, a dzis robi sie to samo, tylko w druga strone...

ocenił(a) serial na 1
alisspl

Chętnie zobaczę "uwspółcześnioną" wersję "Obcego Ósmy Pasażer...", ale błagam bez "takich". Bo to żadne uwspółcześnienie. Mogą być bardziej nowoczesne efekty specjalne, ale cóż więcej? Scott stworzył na tyle kultowy i nowoczesny film, że nie da się go przebić samymi efektami, ani Ripley w roli lesbijki. Do dziś nikt nie potrafi stworzyć niczego lepszego od ksenomorfa, łatwiej i taniej ściągać od Scotta. Sam Poe był co prawda jednym z prekursorów mrocznego horroru i surrealizmu, ale to są cechy jego twórczości przypisane mu wstecznie, bo oba określenia powstały znacznie później niż jego twórczość. Tak, że w chwili, kiedy dostrzeżono jego "innowacyjność", właściwie był już "obczytany" i nudny kiedy powstawał "Frankenstein". ;) Dlatego ceńmy klasyki w ich oryginalnych formach. Mają swój czar i niepowtarzalność.

ocenił(a) serial na 5
scarlett69

Obecność osób homoseksualnych w serialu jest całkowicie zbędna i nie wnosi nic do tego filmu. Obecność LGBT w filmach i serialach jest niewspółmierna i znacznie większa niż obecność LGBT w społeczeństwie, które w ogromnej większości jest heteronormatywne. Jedynym celem tych filmów i seriali jest promocja LGBT. To jak z religią i penisem. Fajnie, że to macie i lubicie ale nie wsadzajcie nam tego przy każdej możliwej okazji. To jest takie proste ale tak mało "lewicujących bohaterów" nie potrafi tego pojąć. To, że nie chcemy oglądać LGBT w każdym serialu i filmie nie znaczy, że jesteśmy temu przeciwni. Jest to dla nas po prostu zbędne, sztuczne, uwłaczające intelektowi I psujące fabułę.

ocenił(a) serial na 5
mordachamordasinski

Ale ty musisz mieć wrażliwe i kruche ego, że geje w popkulturze doprowadzają cię do tak skrajnych emocji.

ocenił(a) serial na 1
MisatoChan

Jak sama stwierdziłaś należę do ludzi wrażliwych. Nie tylko geje i gejofile ;).

mordachamordasinski

O, dziękuję za zachętę do oglądania. Pozdrawiam :)

mordachamordasinski

Jestem dopiero w trakcie oglądania, więc do końca jeszcze mi kilka odcinków brakuje, i nie mogę się wypowiedzieć o serialu jako całości. Ale odniosłem wrażenie, że nie ma tu mowy o apoteozie LGBTQ. Jest chyba dokładnie na odwrót, no ale czasami trzeba na coś spojrzeć ze zrozumieniem.

ocenił(a) serial na 6
Oliver_Haddo

Niektórym żeby piać "ola boga, ileż w tym serialu jest pochwały dewiacji!" wystarczy, że w serialu jest 1-2 pary homoseksualne. Z takimi nie ma sensu dyskutować.

ocenił(a) serial na 1
Oliver_Haddo

Rozumiem, ale ja jestem przeciwnikiem propagandy totalitarnych ideologii w filmach. Nie toleruję ideologii LGBT. Nie lubię, jak ktoś ma mnie za idiotę, któremu wszystko można wcisnąć podprogowo. A Ty jak sobie tam chcesz i jak szanujesz swoją wolność i inteligencję...

mordachamordasinski

NIE KARMIC TROLLA

mordachamordasinski

Kiedyś za homoseksualizm była kara śmierci. Dziś to jest w modzie.... Co za świat :/

ocenił(a) serial na 1
sztohas

Różnie było z tym homoseksualizmem. Przecież w starożytnych cywilizacjach był wręcz ich uosobieniem. Tak jak w początkach III Rzeczy - prawdziwy Aryjczyk to, supermężczyzna - to właśnie gej. Tak było i to właśnie oni zbudowali NSDAP, bo ubzdurali sobie helleńskie wzorce. Durnota ideologiczna tak samo głupia jak komunizm: komuniści milionami mordowali komunistów. Tak wyglądają totalitarne ideologie. I teraz LGBT funduje nam to samo.

mordachamordasinski

Wybacz, ale starozytny homoseksualizm, to nie byl taki sam jak wspolczesny. Dzisiejsi geje byloby parnasami i ponizani wtedy. Popierany byl homokseksualizm czynny jako symbolizm i idea mocy meskiej, pana swiata... Ten kto bym na drugim koncu, ze tak powiem... byl niemal gorszy niz kobieta...

ocenił(a) serial na 8
mordachamordasinski

Jeśli widzisz parę hetero, też to rozkminiasz? Nie wiem, co jest nie tak z homofobami, ale wy macie jakieś dewiacje z tym związane, bo już nie raz się spotkałam z nagłos wyrażanymi wyobrażeniami, o tym "jak oni to robią" i dalej już tylko fantazja ogranicza. Komentowanie życia seksualnego par hetero doprowadziłoby do totalnej konsternacji w towarzystwie, to jest takie "hue hue, bleee".

black_label

Nie wierze, że w XXI wieku czytam komentarze tak nasiąknięte nienawiścią, dyskryminacją, okrucieństwem wobec decyzji innych osób. Zwłaszcza, że mówimy o serialu, którego fundamentem nie była orientacja bohatera. I zwłaszcza, że mówimy o serialu, w którym działy się naprawdę moralnie naganne sytuacje.

A już hitem jest, że ktoś się przyznaje, że nie obejrzał nawet 1 odcinka, a i tak się na temat serialu wypowiada. Brawo.

ocenił(a) serial na 1
Cherry_S_filmweb

A ja nie wierzę, że w 21. wieku największym problemem świata jest homoerotomania. I że sprzeciw wobec tego durnego homoterroryzmu to przejaw nienawiści. I że w 21. wieku ludzie dają się manipulować zboczonymi ideologiami LGBT jak kiedyś komunizmem czy nazizmem. Nie oglądam filmów promujących aspołeczne, terrorystyczne, dekadenckie ideologie. Tak samo nie muszę oglądać filmów propagujących komunizm czy faszyzm. Tylko je zwalczam. Jeszcze czegoś nie rozumie lewicowe aktywiszcze gardzące normalnymi ludźmi?

mordachamordasinski

Ale tego problemu nie ma. Ty sobie go zrobiłeś, to jest wyłącznie Twój problem, który swoją drogą warto by było przepracować. Przejawem nienawiści jest ocenianie drugiego człowieka przez pryzmat jego seksualnosci. Tak jak powiedziałam- serial jest nie o tym. Jedynie 2 pary były homoseksualne (w tym jedna bardziej biseksualna) i kompletnie nie miało to znaczenia w kontekście fabuły. To że poświęcasz na to tyle czasu i poddajesz to dyskusji jest wyłącznie Twoim problmem. Nie świata. Nie Netflixa. Nie serialu. Zapewniam cie, że są osoby które nie zwróciły na to większej uwagi (np. ja) i serial oceniłam przez inny pryzmat.

Nie chcesz oglądać seriale tego typu? Okej, zaskocze cie. Nie musisz. Ale żeby poświęcać tyle energii i czasu na produkcję, która cie nie interesuje, której nie obejrzałeś... tak, to jest problem.

ocenił(a) serial na 1
Cherry_S_filmweb

Skoro nie ma problemu, to po co go tworzysz? Ja mam swój pogląd na temat filmów woke i LGBT, a Ty swój. Przejawem nienawiści jest ocenianie ludzi nie uznających homoseksualizmu za normę - mogę użyć takiego twierdzenia? Oczywiście, bo widziałem jaką "miłością" pała tęczowy ruch demolujący kościoły, lżący ludzi o innych poglądach, chrześcijan i katolików. Widziałem wiele razy waszą pogardę i agresję.

Mogę cytować Biblię, która uznaje homoseksualizm za coś niewłaściwego, za grzech? Czy Biblia to też Przejaw nienawiści i za jej czytanie grozi mi więzienie? Skoro homoseksualizm to taka norma społeczna, że w filmach woke nie ma złych gejów, tylko same ideały i nie ma nawet homofobów - to co to jest jak nie propaganda? Co mnie obchodzi fabuła filmu woke, jeśli ich celem jest propaganda LGBT? Chcesz realnego świata pełnego homoseksualizmu? Czemu nie? Tylko dlaczego żaden film, nawet dokumentalny, nic nie wspomina o aresztowaniu Hitlera za homoseksualizm w Austrii? Dlaczego nie pokazuje się jak przywódcy SA i NSDAP uprawiają miłość gejowską? A może pokażemy w filmie jak geje wykorzystują dzieci? Jak zdradzają, jacy są wyuzdani i obrzydliwi. I wtedy proszę bardzo - będzie to prawdziwy obraz społeczeństwa. A nie lukrowana gejofilia na każdym kroku.

mordachamordasinski

Ja coś tworzę? Nie. Ja reaguję i niedowierzam, że ktoś traci swój czas na forum filmowym, aby wyrażać swoje krzywdzące poglądy. To w mojej ocenie nie jest żaden problem, ale widzę, że dla Ciebie już jest.

Na jakiej w ogóle naukowej podstawie twierdzisz, że homoseksualizm nie jest normalny? Ujęcie normalnosci w strefie seksualnej jest niezl fikołkiem językowym i moralnym, więc czemu w to brniesz? Nie jesteś żadnym autorytetem, aby w ten sposób kogoś oceniać. Zwłaszcza w takim miejscu. Więc po co to robisz?

Wciskasz w tą dyskusje Hitlera, Biblię, jakieś ideologiczne dyrdymały, licząc, że Twoje wypowiedzi będą dosadniejsze albo mądrzejsze. Efekt jest odwrotny, bo nie dam się w ten ten obszar zagonić. Jestem zbyt bystra, żeby się na to nabrać, wybacz.

ocenił(a) serial na 1
Cherry_S_filmweb

Ostatni akapit jest doskonały :). No bo przecież "bystra" osoba taka jak Ty nie potrzebuje wiedzy do czego są zdolni homoseksualiści przedstawiani w polityce i filmach jako ofiary. Jednocześnie twierdzi, że seks między tymi samymi płciami to norma. Skąd niby ta "norma"? Z fantazji? Właśnie z takich "naukowych" filmów jak ten. Tak samo jak te niedorzeczne brednie o "ocenianiu" homoseksualistów. Taka "bystrzacha" jak Ty twierdzi na tej empirycznej podstawie, że jestem nienawistny. Nie odróżnia oceny ideologii i czyichś zachowań od oceny ludzi. Jakże wspaniale można dowartościować swoje ego przy dętej, sztucznej, fałszywej empatii. Zawsze czyimś kosztem, ale co tam... :). Taka prawda.

mordachamordasinski

Nie odpowiedziałeś na żadne z moich pytań. Nawet nie jestem zaskoczona. Bo co, niewygodne? Za trudne? Przedstawiają bezsens Twojej dyskusji?

Dni mijają, a ty nadal poświęcasz swój czas na ten temat. Nadal pomijając sedno serialu. Niesamowite.

Ta "bystrzacha" zna swoją wartość, jest po psychologii i po prostu nie ma zamiaru wkręcać się w pseudo ideologiczne dysputy, które nie mają żadnego podłoża naukowego. To jedynie twoje zdanie, ktore nie ma zadnego znaczenia w szerszym kontekscie. W naturze są pary homoseksualne. Od pingwinów po szympansy. Orientacja nieheteronormatywna jest częścią społeczeństwa od tysięcy lat. Normalność to nie tylko to, co akceptujesz.

Najlepsze jest w tym wszystkim to, z jaką łatwością przychodzi ci ocena świata. Ja jestem fałszywie empatyczna, bo zwróciłam uwagę na Twoje okrutne sformułowania? I stwierdziles to rozumiem po 3 wiadomościach? Wyciąganie wniosków idzie ci równie marnie co argumentacja i metodologia badań, to już wiemy. Może dla odmiany warto poświęcić swój czas na... obejrzenie serialu?

ocenił(a) serial na 1
Cherry_S_filmweb

Jak to ta "bystrzacha po psychologii" nie ma zamiaru wkręcać się w nic, jak wkręciła się w ideologię LGBT? :). Tak wykształcona i bystra osoba, również w zoologii i biologii, zamiast toczyć naukowy wykład, wylewa typową propagandową papkę o pingwinach (wiesz chociaż jaki gatunek) i szympansach (też nie wiesz który gatunek) - jakże podbudowując wiecznie naruszaną psychikę homoseksualistów przyrównywaniem ich do zwierząt... Nie odróżniając człowieka od zwierzęcia, ani zachowań zwierzęcych od skutków tęczowego prania mózgów. Antropomorfizacja zwierząt - tak samo typowy bambistyczny zabieg, bo przecież zachowania zwierząt i ludzi są zupełnie nieświadome, tak? ;).

Przypominam pani "profesor", że wśród zwierząt są też gwałty, kazirodztwo, pedofilia itd. Tak, że udowadniam całkowitą nielogiczność ideologii LGBT, jej głupotę i antyspołeczne skutki, i będę to robił. To nie ja krzywdzę homoseksualistów. To gejofile z lewicowymi ideologiami. Walka z tymi fanatykami libertynizmu jest walką o prawdę i ludzką godność. Również przyszłych pokoleń.

Kochana, jeszcze raz powtarzam - nie oglądam filmów propagandowych. Natomiast mam całkowite prawo moralne takie filmy oceniać. Choćby z powodów, które mi podajesz swoimi komentarzami.

mordachamordasinski

Na jakiej podstawie w ogóle używasz sformuowania ideologia LGBT? Interesuje mnie naprawdę geneza powstania tego terminu w Twojej głowie. Pewnie ponownie nie odpowiesz, ale warto próbować.

Twój sposób dyskusji polega na próbie obrażenia kogoś, podważenia jego inteligencji, wykształcenia. Znam ten typ dyskusji, często wynika z bardzo niewielkiej wiedzy i braku pewności siebie. Raz jeszcze powiem - na mnie to nie działa, naprawdę. Znam swoją wartość i swoją wiedzę na tyle dobrze, że wiem, jak cenne jest unikanie tak niskich prowokacji.

Ta "papka" nie ma nic wspólnego z psychologią, nie używam w ogóle argumentów w tym obszarze, nie sięgam po żadne argumenty z tej dziedziny. Celowo zresztą. Więc ciekawe jest, że oceniasz to w taki sposób. Naprawdę chcesz na filmwebie dyskusji o nauce, badaniach, neuropsychologii i psychologii rozwoju? Przecież ewidentnie nie masz w tym wiedzy, dlaczego sobie to robisz?

Nie oglądasz filmów "propagandowych" (sick!) ale bardzo chętnie o nich dyskutujesz I poświęcasz im tyle czasu ze swojego krótkiego życia. Nieźle.

ocenił(a) serial na 1
Cherry_S_filmweb

O dżisys... :D. Naprawdę nie chcę Ci tego dłużej robić. Odpuszczam, naprawdę. Czuj usatysfakcjonowaną :D. Spoko. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.

mordachamordasinski

Czyli tak jak myślałam. Jak przychodzi do konkretnych pytań i wgłębienia się w Twoje słowa, to się wycofujesz. Bo trzeba użyć argumentów, coś uzasadnić. Bo obelgi i próby zniewelowania wiedzy drugiej strony nie dzialaja. Nie jestem zaskoczona taką postawą.

Nic złego mi nie robisz, co najwyżej sobie, patrząc na to, jak spostrzegasz świat. Bez obaw, tak jak wspominalam - jestem wystarczajaco pewna, by w tej dyskusji brać udział. Tak czy siak więcej otwartości w Nowy Roku ci życzę. I ludzkiej zyczliwosci.

ocenił(a) serial na 1
Cherry_S_filmweb

Nie moja droga. Ja używam argumentów cały czas. Tylko Ty jesteś tak zacietrzewiona z swoim ślepym fanatyzmie, że do Ciebie nic nie dociera. Nawet jak się przedstawi konkretne dowody na to, że homoseksualiści nie są nadludźmi. Klepiesz, aby klepać, aby się przekomarzać. Zrezygnowałem z pogrążania Cię w takim stanie oszołomienia tęczową ideologią po prostu :). Więc nie prowokuj, bo mogę zmienić zdanie.

mordachamordasinski

Naprawdę ty mówisz o fanatyzmie? Ty? Człowiek, który nie obejrzał serialu i bardzo uparcie bierze udział w dyskusji dot. orientacji seksualnej innych osób? Ojej, cóż za hipokryzja piękna.

Nie używasz argumentów. Nie odpowiadasz na pytania. Prowadzisz pseudointwlektualną dyskusje, próbując obrażać i umniejszać rozmówcy. Nawet teraz rzekomo się wycofałeś, a nadal odpowiadasz. Nie schlebiaj sobie aż tak.

Używasz terminu ideologia w każdym komentarzu. Gdy o to spytałam- wycofałeś się. Nikt nie jest nadczłowiekiem, ale uważanie akurat takich sformułowań bardzo mocno nawiązuje do TVP i pewnych kontrowersyjnych wypowiedzi, stąd moje pytanie. Które oczywiście zlekceważyłeś.

Ja nie prowokuje, rozmawiam. Tak jak powiedziałam - mam zaplecze, dzięki któremu wiem, że mogę brać udział w tego typu rozmowach. Mimo wszystko jednak uważam, że filmweb nie jest na to odpowiednim miejscem. A już na pewno nie jest miejscem w którym możesz wylewać w ten sposób swoją nienawiść i przekonania, które średnio kogoś obchodzą.

ocenił(a) serial na 1
Cherry_S_filmweb

Już pokazałaś swoje "zaplecze". Małpami i pingwinami. I innymi głupotami wprost z propagandy LGBT, a nie nauki. Teraz jeszcze bardziej się pogrążasz TVP coś tam... - cóż za "naukowy" argument :). Albo na okrągło ta "nienawiść". A Ty mnie kochasz? Żądam od Ciebie miłości, a Ty mnie odrzucasz. To straszne! :). Jeżeli ktoś odrzuca zaloty, to pała do Ciebie nienawiścią? :). Litości, naprawdę, logika pani psycholog. Nikt nie może żądać ode mnie ani miłości, ani szacunku, jeśli sam się poniża na przykład z gołą d... na idiotycznych parach. Ani tylko za to, że jest homoseksualistą. Nie i koniec. Tak samo nikt nie może ode mnie żądać, żeby podobało mi się jak dwóch facetów się całuje, nie mówiąc o ich obrzydliwym seksie. To jest moja natura normalnego człowieka. Nie toleruję więc filmów woke, które są propagandą dewiacji, rozumiesz to w końcu? Jeżeli nadal się upierasz, że ja nienawidzę homoseksualistów, to za "mowę nienawiści" możesz mnie dziś zgłosić do prokuratury. Tylko musisz zacząć od delegalizacji religii, w tym Biblii. Bo kto czyta Biblię - ten zionie nienawiścią, ponieważ jeszcze raz powtarzam - homoseksualizm jest w Biblii potępiany i jest grzechem. Musicie doprowadzić do zakazu rozpowszechniania Biblii. Z komunistycznym pozdrowieniem: "Dewianci wszystkich krajów łączcie się!"

mordachamordasinski

Oranyboskie. Małpy i pingiwny to nie jest zaplecze z psychologii. Co zresztą sama przyznałam, mówiąc, że neuropsychologia i psychologia rozwoju nie pasuje do filmwebu. Ośmieszasz się w tym momencie celowo, czy nieumyślnie?

Kończyłeś już, pragnę przypomnieć i nadal poświęcasz swój czas na temat, który tak strasznie Cię drażni (I których nie oglądasz!). To już zakrywa o masochizm. Ale dobrze, kontynuujmy.

Nieustannie próbujesz mnie, jako rozmówcę, obrazić i wyśmiać, infantylnie przekomarzając się sformułowaniami typu "Pani Psycholog". Nie wiem co to ma na celu, bo gimnazjum (?) już mamy za sobą. Chyba, ze to objaw braku argumentów i bardzo niskiej pewności siebie, to by wiele wyjasnialo. Nie rusza mnie to, ale widzę że po prostu nie potrafisz inaczej. To pozwól, że ci ułatwię.

Nie zareaguje na żadne inne wątki w Twojej epopei. Ale niezmiennie czekam na odpowiedz na pytanie o używany przez ciebie termin "idologii LGBT". Chętnie posłucham skąd ten termin pojawił się w Twojej głowie i jakim autorytetem jesteś, aby się nim tak chętnie posługiwać. Trzymam kciuki by jednak udało Ci się odpowiedzieć.