PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=697645}

Zadzwoń do Saula

Better Call Saul
2015 - 2022
8,4 87 tys. ocen
8,4 10 1 86718
8,7 32 krytyków
Zadzwoń do Saula
powrót do forum serialu Zadzwoń do Saula

Najpierw BB, El Camino, a potem BCS, czy na odwrót czyli BCS, BB, El Camino? Jak byłoby najlepiej? Pewnie większość i tak wcześniej obejrzała najpierw BB, ale odpowiedź na to pytanie może przydać się potomnym.

ocenił(a) serial na 9
miltschek

Jedyna słuszna reguła, jaka mi się nasuwa, to na początku BB, reszta bez znaczenia, bo El Camino i BCS nie są ze sobą specjalnie powiązane. Można jeszcze ewentualnie spróbować opcji BCS-BB-El Camino, ale podczas oglądania BCS nie będzie się miało odniesienia i ten serial nie będzie pewnie tak ciekawy, jak po obejrzeniu BB.

TheBestOfAvatar

Dzięki. Właśnie o tym myślałem. Czyli nie popełniłem błędu, bo jestem w trakcie 5 sezonu BB, ale jak widzę że jakiś bohater kopie w kalendarz, a zarazem widzę go na okładce BCS to zastanawiam się czy łatwo będzie oglądać coś niezgodnie z chronologią zdarzeń.

ocenił(a) serial na 9
miltschek

Skoro tak, to polecam wcześniej El Camino, bo masz wydarzenia bezpośrednio po BB i będziesz na bieżąco. Ja film miałem dostępny 2.5 roku po obejrzeniu BB, więc np. ja obejrzałem film między 4 i 5 sezonem BCS i dla mnie kolejność nie miała znaczenia.