PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=220082}

Zabójcze umysły

Criminal Minds
2005 - 2020
7,8 18 tys. ocen
7,8 10 1 17594
Zabójcze umysły
powrót do forum serialu Zabójcze umysły

wielka szkoda bardzo lubię tego aktora i postać która gra :(

ocenił(a) serial na 10
Bene

hmmm a skąd droga koleżanko taka informacja???

ocenił(a) serial na 10
Constantine

http://www.tvgasm.com/newsgasm/news/criminal-minds/mandy-patinkin-quits-criminal .php

http://www.msnbc.msn.com/id/19794348/

ocenił(a) serial na 10
Rubicon

Bez Gideona nie będe oglądał tego serialu... koniec kropka. To tak jakby z Dextera wyleciał Dexter, z Prison Break obaj bracia, a z CSI:Miami Horatio Caine. Oj producenci, producenci... takich rzeczy się nie robi. Cały czas mam cichą nadzieję że to podpucha mająca zwiększyć oglądalność ostatnich odcinków z Jasonem.

ocenił(a) serial na 10
Bene

Kurde szkoda. Taka fajna postać. Bardzo go lubię. To już nie będzie to samo bez niego :(

ocenił(a) serial na 9
Bene

Szkoda że Gideona już nie będzie, tak samo żałowałem jak zastąpili Elle Greenaway.

ocenił(a) serial na 8
Ziema

Patinkin sam zrezygnował i to bardzo po chamsku to zrobił , to już drugi raz gdy sie tak zachował i bez słowa zrezygnował z roli , dobry aktor ale facet trochę niepoważany

ocenił(a) serial na 10
Bene

A z jakiej roli już w podobny sposób zrezygnował??
Jest jaki jest ale jakoś go lubię (Gideona oczywiście ;p)

ocenił(a) serial na 8
LillyR_

W osobie Joe Mantegny producenci "Criminal Minds" znaleźli już zastępstwo dla aktora, który pewnego dnia, po prostu, nie zjawił się na planie i poinformował, iż rezygnuje z dalszej pracy w serialu. Niemniej, Patinkin przyjął propozycję zagrania w jeszcze jednym odcinku produkcji. Aby go nakręcić, telewizja musiała wynająć nową ekipę, gdyż starzy współpracownicy gwiazdora nie chcieli z nim już pracować.

"A z jakiej roli już w podobny sposób zrezygnował??"

to chyba było w przypadku Szpitala Dobrej Nadziei

ocenił(a) serial na 7
Ziema

Ja na początku też żałowałam, że Elle nie będzie, za Emily nie przepadałam, ale na dzień dzisieszy uważam, że Emily jest super, za to Elle wyglądała jak tapeciara. Z czasem zauważyłam, że nie pasowała do zespołu.

Gideon był dziwny, nie darzyłam go wielką sympatią. Rossi też jakiś taki..

ocenił(a) serial na 10
JARA

Jeśli Gideon i Rossi nie pasują Ci to proponuje przerzucić się na CSI Miami albo NY . Ci dwaj agenci są świetni i moim zdanie Rossi dobrze się sprawuję w zastępstwie Jasona.

Nie obraź się ale uważam ,że nie widzisz geniuszu Gideona ;]

Pzdro dla ciebie .I zapraszam do dyskusji ;];];]