wielka szkoda bardzo lubię tego aktora i postać która gra :(
http://www.tvgasm.com/newsgasm/news/criminal-minds/mandy-patinkin-quits-criminal .php
http://www.msnbc.msn.com/id/19794348/
Bez Gideona nie będe oglądał tego serialu... koniec kropka. To tak jakby z Dextera wyleciał Dexter, z Prison Break obaj bracia, a z CSI:Miami Horatio Caine. Oj producenci, producenci... takich rzeczy się nie robi. Cały czas mam cichą nadzieję że to podpucha mająca zwiększyć oglądalność ostatnich odcinków z Jasonem.
Kurde szkoda. Taka fajna postać. Bardzo go lubię. To już nie będzie to samo bez niego :(
Szkoda że Gideona już nie będzie, tak samo żałowałem jak zastąpili Elle Greenaway.
Patinkin sam zrezygnował i to bardzo po chamsku to zrobił , to już drugi raz gdy sie tak zachował i bez słowa zrezygnował z roli , dobry aktor ale facet trochę niepoważany
A z jakiej roli już w podobny sposób zrezygnował??
Jest jaki jest ale jakoś go lubię (Gideona oczywiście ;p)
W osobie Joe Mantegny producenci "Criminal Minds" znaleźli już zastępstwo dla aktora, który pewnego dnia, po prostu, nie zjawił się na planie i poinformował, iż rezygnuje z dalszej pracy w serialu. Niemniej, Patinkin przyjął propozycję zagrania w jeszcze jednym odcinku produkcji. Aby go nakręcić, telewizja musiała wynająć nową ekipę, gdyż starzy współpracownicy gwiazdora nie chcieli z nim już pracować.
"A z jakiej roli już w podobny sposób zrezygnował??"
to chyba było w przypadku Szpitala Dobrej Nadziei
Ja na początku też żałowałam, że Elle nie będzie, za Emily nie przepadałam, ale na dzień dzisieszy uważam, że Emily jest super, za to Elle wyglądała jak tapeciara. Z czasem zauważyłam, że nie pasowała do zespołu.
Gideon był dziwny, nie darzyłam go wielką sympatią. Rossi też jakiś taki..
Jeśli Gideon i Rossi nie pasują Ci to proponuje przerzucić się na CSI Miami albo NY . Ci dwaj agenci są świetni i moim zdanie Rossi dobrze się sprawuję w zastępstwie Jasona.
Nie obraź się ale uważam ,że nie widzisz geniuszu Gideona ;]
Pzdro dla ciebie .I zapraszam do dyskusji ;];];]