PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10043160}

Zły chirurg: Pod ostrzem skalpela

Bad Surgeon: Love Under the Knife
2023
6,8 1,8 tys. ocen
6,8 10 1 1794
Zły chirurg: Pod ostrzem skalpela
powrót do forum serialu Zły chirurg: Pod ostrzem skalpela

Z napompowanymi ustami która wierzy w księcia z bajki. A w tle śmierć i cierpienie prawdziwych ludzi. A ta pustaczka nawet słowem o tym nie wspomin tylko przezywa że jej papież ślubu nie dał.

ocenił(a) serial na 6
binabal

Jeszcze dorzucę historie kobiet, którym ten przeszczep odebrał bliskiego. Opowieść o wielkim rozczarowaniu, że nie pojada do Włoch na ślub. Sukienki kupione, a tu nic z tego.

Bathorska

Olał ja i zrobił.w balona

ocenił(a) serial na 8
binabal

mnie bardzo zastanawia ta druga kobieta, ta włoszka, przecież wiedziała, że ją oszukiwał. opowiadała, że mówił jej, że jest gdzieś w innym kraju, a potem w ciągu godziny zjawiał się pod jej domem i robił jej niespodziankę. no to jest akcja na raz, a nie na wiele takich "niespodzianek", bo mnie by zastanowiło, że nie wiem, gdzie jest ojciec mojego dziecka, gdyby coś się stało.

ocenił(a) serial na 10
binabal

Proponuje obejrzeć do końca. Ta pani opowiada historię ze swojej perspektywy - opowiada swoją emocjonalną traumę - natomiast pod koniec, gdy dotarło do niejo co tak na prawdę chodziło w tej historii powiedziała, że dla niej cierpienie tych pacjentów było niewyobrażalne...

binabal

Podtytuł brzmi: love under the knife, więc wiadomo, że nie będzie to historia o etyce lekarskiej. Historia owszem, o idiotce, ale też o rzeszy idiotów zaślepionych celebryctwem. Znany, sławny, to nic nie można powiedzieć.

ocenił(a) serial na 7
binabal

No tak. Dzień dobry - debilce której kazano zrobić dokument o wybitnym lekarzu, a ona - kretynja

binabal

Chyba masz jakiś problem, jeśli tak odebrałeś ten dokument i tylko tyle z niego wyniosłeś.

binabal

Ten chłop oszukał dosłownie cały świat, a ty będziesz się skupiał i krytykował zakochaną kobietę. Jakież to typowe :)

binabal

No jakoś doktorek gadał z papieżem że się zgodził udzielić ślubu