9 września Dwójka wyemituje ostatni odcinek. Od 10 września w tym paśmie będzie emitowany program "Gotowi do gotowania. Start". "Wymarzona Miłość" od 13 września będzie emitowana od 1. odcinka o 10:00 w TVP3. Po powtórzeniu pierwszych 22. odcinków stacja wyemituje dalsze premierowe odcinki.
Czysty bezsens. Godzina jeszcze gorsza niż była i w dodatku znowu od 1 odcinka i teraz Ci co widzieli do 20 będą musieć czekać na dalsze odcinki. Zawiodłam się na TVP
No i git.Im bardziej Turcja się erdoganizuje to te ich telenowele się robią coraz bardziej denne.A już jak się silą na konwencję komediową to jest tragedia...Kiedyś to ich poczucie humoru było znośniejsze
No bo tak jak mówię,im nowsze tym autentycznie gorsze ;) Choć to też zależy od producenta danego serialu i stacji,która nadaje go w Turcji,także różnią się poziomem.
Ostatni serial komediowy z Turcji który przypadł mi do gustu to Kontrakt na miłość a z nie komediowych to Wieczna Miłość - wiec fakt trochę czasu minęło i te ostatnie produkcji emitował TVP a nawet ostatni serial na Zoom TV już do mnie nie trafiały :) - Chociaż to też zależy od gustów jeżeli ktoś nie cierpi klasycznych historii o miłości, jakim jest Wieczna Miłość to bardzo wątpliwe że przypadnie mu ten serial :) - Teraz czekam jaki kolejny serial turecki da Zoom TV :) Podobno mają w planach ale jelcze nie zdradzili tytułu
Jeżeli czekasz na nowy serial Turecki zamiast Narzeczonej ze Stambuły bo ten serial ma ponad 300 odcinków w Polsce.
Z tego co wiem za pośrednictwem forum media2, to Zoom TV wybrali już nowy serial tylko na razie nie ujawnili tytułu.