PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645872}

Wspaniałe stulecie

Muhteşem Yüzyıl
2011 - 2014
7,5 16 tys. ocen
7,5 10 1 15761
7,0 2 krytyków
Wspaniałe stulecie
powrót do forum serialu Wspaniałe stulecie

gdzie ogladac?

ocenił(a) serial na 10

Witam, na youtube znalazlam z angielskimi napisami ale tam dopiero sa na tureckim odcinku nr 56-
na innej stronce znalazlam po hiszpansku i na 152 (odcinki po 45min) sie skonczylo narazie bo tam dodaja jak w tv leci u nich.

Pytanko, Czy ktos znalazl dalsze odcinki po angielsku albo hiszpansku moze? Bo ja juz nie moge znalezc.

laluna123

na facebooku jest strona wystarczy ją polubić i tam sa odcinki z polskimi napisami więć mozna obejrzeć -https://www.facebook.com/pages/Wspaniałe-Stulecie-Polska/405496279613004?pnref= lhc

ocenił(a) serial na 10
wr65

dzieki. wszystko ladnie pieknie tylko ze ja jestem na 153 odcinku.

wr65

.....i już nie ma :-(

ocenił(a) serial na 9
ABACZEK9

Wspaniałe Stulecie po rosyjsku.

http://1plus1tv.ru/series/roksolana-velichne-stolttya/3274-velikolepnyy-vek-seri al-2011-2012-muhtesem-y252zyil-magnificent-century-2011-2-sezona-vse-serii-smotr et-onlayn-1-25-seriya.html

ocenił(a) serial na 9
laluna123

No własnie na FB tej strony już nie ma, na YT kończy sie na 55 :( tak daleko zabrnełam a tu lipa. Gdzie dalej moge oglądać najlepiej po angielsku bo po polsku na dalsze to raczej nie ma co liczyć :(

KatrinM

no niestety nie ma tej stronki na fb sama jestem zawiedziona ze nie można obejrzec kolejnych odcinków ale może ta osoba ponownie uruchomi tą strone .:)

wr65

jak znajdziecie coś to dajcie znać :-)

ocenił(a) serial na 10
ABACZEK9

na youtubie sa po angielsku ale dodaje chlopak co dwa dni mniej wiecej. jest na okolo 60 odicnku mniej wiecej ale sa to odcinki po 1h40min wiec na pewno dalej niz w Polsce. A na fb byly do ktorego odcinka? nie moge uwierzyc, ze byly dalsze odcinki niz na youtubie.... chlopak by sie nie wysilal zeby tlumaczyc

ja wiem, ze juz nigdzie nie znajde po angielsku. najdalej co znalazlam (oprocz po turecku oczywiscie:) to po hiszpansku w USA na FOX. Z dubbingiem nie literami. Hiszpanski to akurat moj ojczysty praktycznie wiec super. ALe tam dodaja tylko odciki te co juz dali w tv czyli tez nie moge nic dalej obejrzec. Wiec poszukuje napisow albo po hiszpansku albo po angielsku (bo po polsku na pewno nie ma. Jak ktos cos znajdzie to niech da znac prosze. Ja neta przekopalam i jakos nic nie moge znalezc. Jest po rumusnku, po rosyjsku, i jakies inne jezyki co pojecia nie mam hehe. WIec jak ktos cos sie doszuka bylabym wdzieczna. Jak ktos chce ogladac po hiszpanku na mundofox a nie jest w USA i nie wie jak ominac blokade to chcetnie sluze pomoca. Bardzo latwe. Pozdrawiam. (czasem sie mozecie zdziwic ile hiszpanskiego rozumiecie z ogladania roznych seriali, moze warto sprobowac :)

ocenił(a) serial na 10
ABACZEK9

a jak cos to ja moge pomoc w zrozumieniu odcinka. W sumie nawet mogla bym tlumaczenie na polsi pisac gdyby komus co zna sie na pisaniu napisow chcialo sie ta robote odwalac. Ja tam moge tlumaczyc. Jak ktos sie zna i to zrobi a potrzebuje tlumacza to ja jestem. W USA na hiszpanskojezycznym kanale jest juz odcinek 160 a w PL chyba 60 takze duzo do przodu.

laluna123

160 odcinek ? A wikipedia podaje, że serial został zakończony i ma 139 odcinków.

Znowu wikipedia kłamie ?

ocenił(a) serial na 10
gregry608

nie. Ja klamie :/

Turecka wersja oryginana ma tyle odcinkow ale inne kraje maja odcinki po 45min wie wychodzi mniej wiecej dwa razy tyle. A w Polsce sa po ile minut odcinki w tv???

laluna123

50 min :D

ocenił(a) serial na 10
gregry608

czyli nie skoczy sie na 160 ;)

laluna123

OK :D Nie zrozum mnie źle - nie zarzucałem tobie kłamstwa tylko wikipedi na której jak zwykle źle napiszą :D

ocenił(a) serial na 10
gregry608

ok spoko hehe.Napisali dobrze w wiki, ze na 160 sie skonczylo ale oryginalnym odcinku tureckim czyli te po 1.40min
Ale ze w innych krajach poucinali zeby bylo wiecej odcinkow a po 50min to dlatego sa teraz pewne niezgodnodci w numeracjach heeh

ocenił(a) serial na 8
KatrinM

masz może konto na you tube? bo jeśli tak to masz w historii wszystkie filmy które oglądałaś i mogłabyś podać linki do odcinków ( aktualnie jestem na 44 i dalej nie mam linków :P Z góry dzięki :)

ocenił(a) serial na 9
tollat

Ja wpisuje po prostu Magnificent Century i numer odcinka. Obecnie czekam na przetłumaczenie 60. Nie mam konta.

ocenił(a) serial na 8
KatrinM

ok dzięki :P

ocenił(a) serial na 10
tollat

tak, Magnificent Century English subtitles. I staraj sie ogladac od tego jednego zrodla bo jak przeskoczysz np z 44 na 45 ale od innego zrodla to nie pokrywaja sie odcinki :/

KatrinM

Widziałam ,że jest Magnificent Century 60 dodany 3 dni temu dopiero,ale już przetłumaczony.Czy aktualnie serial jest wyświetlany w UK albo USA,że tak stopniowo dodawane są odcinki? Mam nadzieję,że będzie reszta,bo skoro TVP zrobi sobie na po kwietniu przerwę do jesieni,to już dawno wszystko w necie obejrzę.I tak już jestem na 47 oryginalnym,czyli 94tym na TVP,a dziś był dopiero odcinek 86.