Serial bardzo mi się podobał dopóki nie zobaczyłam, że nowa aktorka będzie grała Hürrem, jestem bardzo rozczarowana i już ten serial mnie nie ciekawi :/
Na szczęście to już będzie niemal sam koniec serialu jak ta stara się pojawi.
No nie taki sam koniec.Nowa Hurrem pojawia się bodajże w 104 odcinku,czyli 35 przed końcem,u nas będzie to razy dwa,czyli 70 odcinków z nową rudą. :D
czytalam, ze meryem odeszla 4 odcinki przed koncem.liczac ze tvp dzieli to na 2 daje mi 8odcinkow.jest inaczej?
4 odcinki przed końcem 3go sezonu bodajże i w tych odcinkach z tego co patrzyłam w ogóle Hurrem się nie pojawia.Miała odejść od 4go sezonu,ale nie dotrwała i zabrakło już jej pod koniec 3go sezonu.Cały4ty sezon jest z nową aktorką,czyli 35 odcinków tureckich,polskich 70 wyjdzie.
to straszna lipa.myslalam, ze 4 odcinki przed koncem 4 sezonu.turcy i sytuacja ją zameczyla.czuje, ze zle sie bedzie to ogladac bez niej
Nie doszłam jeszcze do odcinków z nową Hurrem,ale widziałam fragmenty na yt,między innymi po śmierci Mustafy i powiem,że powiewa grozą w tym haremie,kiedy korytarzami przechadza się nowa Hurrem ze swoją świtą.Kojarzy mi się ona z krwawą hrabiną Elżbietą Bathory,hehe.
też tak myślałam, pomyślałam nawet, że mogli zrobić tak, jak Amerykanie w przypadku np. przedwczesnej śmierci aktora - komputerowo "dorobić" lub posklejać z wcześniejszych scen.W końcu to tylko 4 odcinki. No ale jeżeli i tak został cały 4 sezon, to lipa
ja niestety nie, bo nie oglądam do przodu, widziałam kilkuminutową scenę śmierci na yt, ale nie wiem, który to odcinek
Hurrem umiera w 134 odcinku,kroczy z Sulejmanem w ogrodzie,kiedy nagle robi jej się słabo,a może coś ją boli.Jestem ciekawa dlaczego umiera,no bo nie ze starości.
Dzięki :) czyli z "nową Hurrem" będziemy się "męczyć" przez 30 odcinków :P
Trochę dziwne jest to, że przez 4 odc w ogóle jej nie będzie... to co tam się będzie działo? Przecież to Hurrem napędza całą akcję, hihi :D
Scenarzyści wybrnęli z sytuacji w taki sposób, że Hurrem została napadnięta i porwana. Przez kilka odcinków jej szukają aż pojawia się nowa aktorka.
Kurczę, bez niej to już nie będzie to samo :( szkoda, tak samo jak tego że Pasza zginie.
Ale miała też spore problemy osobiste, przez które nawet uciekła z kraju. Trochę o tym czytałam.
widzialam obsade WS na yt jak goscili na ukrainie.meryem w wywiadzie powiedziala, ze miala depresje, ze ciezko jej bylo zyc w turcji, ze wzgledu na kulture, bez przyjaciol i rodziny.nie wytrzymala tego.wspominala, ze sporo przytyla.i ze do formy wrocila po powrocie do niemiec.gdzie jedzie rowerem i nikt jej nie zaczepia.a w turcji musi miec obstawe policji od lotniska
Chciała nawet popełnić samobójstwo.Ponoć ilekroć widzi zdjęcie "Hurrem" to dostaje dreszczy z obrzydzenia.Znienawidziła swoją rolę.Wpadła w depresję,zaszła w ciążę,facet ja zdradził,uciekła z Turcji,żeby jak sama powiedziała,ratować siebie.
Turcy nienawidzą Roksolany. Dodatkowo znienawidzili Meryem za to jak wykreowała tę postać. Nawet nie mogła swobodnie poruszać się po ulicy by przypadkiem nie zostać zaatakowaną i zlinczowaną przez jakichś fanatyków. Przykro się robi na myśl, że za świetnie zagraną rolę musiała płacić tak wysoką cenę...
no bez przesady.czytalam,ze meryem jest w turcji bardzo popularna, w sensie tez pozytywnym
krążąc po roznych forach przczytalam post chyba turka.napisal on, ze europa ma wielkie szczescie, ze byla w niewoli osmanskiej 900lat
bo dzieki temu zaczelismy sie myc,ladnie ubierac, poznalismy co to ladny material.wyszlismy z jaskin.tzn turcy nas wyprowadzili
Fakt, może trochę przesadziłam :P ale czytałam, że miała także nieprzyjemności właśnie z powodu roli Hurrem.