w formacie DVD z i lektorem PL?
Czy ktoś z fanów się orientuje? Mama zaczęła oglądać ale niestety gdzieś tak od środka, chciałem jej pobrać pierwszy sezon ale zbyt długo to będzie trwało.
Proszę o pomoc :)
Nie ma czegoś takiego jak polskie dvd tego serialu.Na amazonie można dostać chyba pierwszy sezon,ale to wersja angielska.Nie wiem jak z resztą.Polskiej wersji nie ma.Ściągać polskie odcinki można z cho mika.
Ja też wolę kupić i oglądać w lepszej jakości, ale chyba nie ma takiej możliwości na razie ;) Zawsze można ratować się internetem, na youtube jest większość odcinków z polskim lektorem, jak przegapię w telewizji to nadrabiam właśnie w ten sposób :)
Nie kupujcie tego,to piraty przecież. Za nieumyślne paserstwo jest paragraf również dla kupującego...
HMMM?A CO ma zrobic ktos kto to chce miec w kolekcji -no jaka bys miala na to rade?????,nigdzie nie ma mozliwosci kupna?ani obejrzenia online?,,,i twierdzisz ze ,,piraty,, a znasz wogole pojecie co to jest produkt piracki?! bo chyba uzywasz slow ktorych znaczenia nie rozumiesz..../
Mam pytanie. Chcę zakupić inny turecki serial na OLX. Jak mam to zrobić ? Serial ten został usunięty z YT. Chciałabym, żeby był z polskim lektorem, ewentualnie z napisami.