PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=750806}

Wspaniałe stulecie: Sułtanka Kösem

Muhteşem Yüzyıl Kösem
2015 - 2017
7,3 3,0 tys. ocen
7,3 10 1 3042
Wspaniałe stulecie: Sułtanka Kösem
powrót do forum serialu Wspaniałe stulecie: Sułtanka Kösem

Emisja w TVP1 po zakończeniu "Wspaniałego stulecia", czyli od 13 kwietnia o 15:50.

durczog

"Wspaniałe stulecie - Kosem" prawdopodobnie zaraz po nim od 25 kwietnia.

durczog

Orientuje się ktoś, ile serial Kosem będzie mieć sezonów? Wiem,że w Turcji skończył się niedawno 1wszy sezon i ciekawi mnie, co dalej...

avosette

Pierwszy sezon w Turcji cały czas trwa. Czy będzie po wakacjach drugi to chyba jeszcze decyzja nie zapadła.

durczog

Ponoć odcinków tureckich jest 19 i właśnie kilka dni temu był 19 odcinek.A więc chyba koniec?

avosette

Za dwa dni będzie 20. To nie jest koniec.

avosette

TVP dziś podała, że będą 72 polskie odcinki.

durczog

Wnioskuję,że część pokażą do czerwca,resztę po wakacjach? Czy w Turcji sezon 1 się już skończył?

ocenił(a) serial na 6
avosette

nie, nie skończył się. dzisiaj jest premiera 21 tureckiego odcinka.

Nennek

Gdzie można obejrzeć 8 odcinków dokumentu "WS Tajemniczy świat? " Nie ma mnie w domu,gdy leci w tvp,a chciałabym zobaczyć.

ocenił(a) serial na 6
avosette

pierwszy odcinek:
http://vod.tvp.pl/24588141/odc-1-scenografia-kostiumy-bizuteria
;)
odcinki zazwyczaj pojawiają na vod od kilku minut do kilku godzin po emisji w tv

Nennek

Patrzyłam wcześniej,nie było. Dzięki Nennek.
TVP widzę, udostępnili wszystkie odcinki Wspaniałego stulecia na vod.

Nennek

A czy mozna jeszcze w innym miejscu to zobaczyc? Nie mieszkam w Polsce wiec nie moge odtworzyc materialow na vod :(

ocenił(a) serial na 6
agnieszka_21

Z tego co mi wiadomo 1 odcinek jest już na torrentach...
http://torrenty.org/

Nennek

Dziekuje

avosette

zaczyna się 25 kwietnia tego roku

mala_ja_filmweb

Ale ja wiem,kiedy się zaczyna. Chodzi mi o to, czy 72 odcinki wyświetlą z przerwą wakacyjną czy nie,bo do końca czerwca nie zdążą wszystkich wyemitować.

avosette

Tego to nie wiem.

durczog

72 odcinki, ponieważ w naszej TV odcinek ma mieć 45 min. a w oryginale jest 21 trwających ok.120- 150 min. Tak informuje Wikipedia:)

agmaria

W porównaniu do Wspaniałego Stuleci Kosem to słabizna. Wcale więc nie dziwi słaba oglądalność w Turcji i może nie być 2 sezonu. Niewypał i tyle.