Nie bardzo mam możliwość regularnego oglądania serialu, a i szczerze mówiąc, nie porwał mnie na tyle, żeby się o to starać. Ciekawi mnie jednak jak potoczą się dalsze losy kilku postaci. Chodzi mi o o Handan, Halime, Dervisa, Dilrubę i Bulbula. Oraz jak Osman będzie traktował Kosem, gdy zostanie sułtanem.
co to za przyjemność, kiedy ktoś ci zaspojleruje? po prostu pościągaj sobie odcinki i oglądaj, kiedy będziesz mieć czas ;) polecam, serial bardzo wciągający.
Jak pisałam, serial mnie nie wciągnął, więc chyba jest logicznym, że nie będę marnowała transferu na ściąganie odcinków, skoro i tak nie mam zamiaru ich oglądać.
skoro cię nie wciągnął to po co chcesz spoilery? nie rozumiem tego. jeśli mnie jakiś serial nie wciągnie, to olewam go i nie chcę nic wiedzieć.
Wkurzają mnie ludzie tacy jak ty. Nie chcesz odpowiedzieć na pytanie, tylko przekonujesz do swoich racji. To moja sprawa czy chcę oglądać jakiś serial i czy chcę znać dalsze losy jakichś bohaterów. Nie chcesz mi pomóc udzielając odpowiedzi, twoja sprawa. Ja ci się tłumaczyć nie będę
Derwisz zostanie stracony, gdy wyda się, że zabił ojca Ahmeda. Handan popełni samobójstwo, częściowo z powodu śmierci Derwisza ale bardziej dlatego, że Dilruba sprzeda ją przed Ahmedem. Halime i Dilruba zostaną zamordowane przez Kosem z powodu niedotrzymania umowy z nią i dlatego, że doprowadziły do obalenia i zabójstwa Osmana.
Stosunki Osmana i Kosem były długo pełne serdeczności, ale popsuly się na skutek intryg Safiye, która doprowadziła do tego, że Osman stracił Mehmeda. Krótko przed tragiczną śmiercią Osmana w trakcie rebelii Kosem mu wszystko wybaczyla.
Sceny śmierci Halime i Dilurby ( a także pozostałych osób które Kosem zdradziły ) to chyba najbardziej epickie sceny jakie kiedykolwiek widziałem xD załatwiła wszystkich z ogromną klasą ;)