PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=171022}

Wredniak i Bałwan w swych latających maszynach

Dastardly and Muttley in Their Flying Machines
1969 - 1971
7,3 3,1 tys. ocen
7,3 10 1 3050
Wredniak i Bałwan w swych latających maszynach
powrót do forum serialu Wredniak i Bałwan w swych latających maszynach

Debilne

użytkownik usunięty

Wkurzające, jacyś niedorozwinięci, porąbani idioci i pies, który tylko się śmieje ? - Nie moja bajka, bo kreskówką nie można tego nazwać !

użytkownik usunięty

Łoooo...typowy katol plujący jadem..u kościółka już byłeś? :D
Pewnie cie mamusia trzymała pod kluczem za młodu i nie pozwalała oglądać prawdziwych bajek xD

ocenił(a) serial na 9

A skąd takie wnioski? Sam jestem katolikiem i uwielbiałem, ba, wciąż uwielbiam tą kreskówkę. Z chęcią bym obejrzał wszystkie odcinki, bo to co teraz leci w TV to w 70% syf dla niedorozwiniętych dzieci.

użytkownik usunięty
DoubleFace

coś ci sie pomyliło...katolicy nie wlatują w drugich samolotami bo to sprzeczne z ich religią....
a co do kreskówek dzisiejszych sie zgodze, syf i mogiła.

użytkownik usunięty

"Łoooo...typowy katol plujący jadem" - A co? Jesteś innego wyznania, że piszesz takie niedorzecznie rzeczy (użycie słowa "jad" jest tu niedorzecznością).
"Pewnie cie mamusia trzymała pod kluczem za młodu i nie pozwalała oglądać prawdziwych bajek xD" - Gadasz jak Brony. Wkurzające. W tym czymś nie ma naprawdę czego bronić. Beznadzieja i tyle...

Ehm... A może tak jakieś konkretne uzasadnienie? Poza tym, jak ktoś nazywa "bajką" film animowany to doprawdy, kompetencje do oceniania animacji ma wątpliwe.

użytkownik usunięty

Poznajcie oceny pana Andrzeja92
Pixie,Dixie i Pan Jinks-1/10
Scooby Doo-2/10
Animaniacy-1/10
Reksio-1/10
Tom i Jerry-3/10
Zaczarowany ołówek-1/10
Bolek i Lolek-1/10
Gumisie-2/10
Zaś jakieś Dzieciak kontra Kot i Jimmy Cool-10/10

użytkownik usunięty

Daj sobie spokoj, jakis gówniarz z rocznika 92 co komuny na oczy nie widzial i ma mleko pod nosem.

ocenił(a) serial na 10

ty chopie jesteś walnięty najlpeszym bajkom takie oceny
zaś jimmy cool dyszke to jest bajka dla niedorozwinętych dzieciaków

użytkownik usunięty
sadzik444

Normalnie nie zaglądam do ocen innych użytkowników i nie kwestionuję takowych, ale twoja ocena 9/10 dla "Kapitana Bomby" wygląda przy tym wpisie jak hipokryzja, bo ta produkcja jest jeszcze gorsza i bardziej ogłupiająca publiczność niż ten "Jimmy Cool" (którego niestety pamiętam i oceniłem na 1)...

użytkownik usunięty

Coz, nie lubi typowych bajek - niektorzy dorastaja.

ocenił(a) serial na 8

A ja myslałem początkowo,że da 10/10 dla Reksia, Bolka i Lolka i Zaczarowanego Ołówka... pozory mylą.

ocenił(a) serial na 10

rozsmieszasz mnie i tyle idź obejrzyj se ciulostwo typu totalna porażka w trasie

użytkownik usunięty
sadzik444

Dziwi mnie, że ten temat w ogóle istnieje, bo jego komentarze na czele z tym głównym powinny już dawno zostać skasowane...
Ale skoro nie zostały to tylko dodam, że robicie tyle hałasu o produkcję, która w żaden sposób nie jest dobra. Ogólnie nie jestem wielkim fanem produkcji Hanna-Barbera Studios, ale ta była wyjątkowo nudna, powtarzalna i bezsensowna. I pomyśleć, że odpowiedzialni są za to ludzie co stworzyli "Toma I Jerry'ego"!