Wkurzające, jacyś niedorozwinięci, porąbani idioci i pies, który tylko się śmieje ? - Nie moja bajka, bo kreskówką nie można tego nazwać !
Łoooo...typowy katol plujący jadem..u kościółka już byłeś? :D
Pewnie cie mamusia trzymała pod kluczem za młodu i nie pozwalała oglądać prawdziwych bajek xD
A skąd takie wnioski? Sam jestem katolikiem i uwielbiałem, ba, wciąż uwielbiam tą kreskówkę. Z chęcią bym obejrzał wszystkie odcinki, bo to co teraz leci w TV to w 70% syf dla niedorozwiniętych dzieci.
coś ci sie pomyliło...katolicy nie wlatują w drugich samolotami bo to sprzeczne z ich religią....
a co do kreskówek dzisiejszych sie zgodze, syf i mogiła.
"Łoooo...typowy katol plujący jadem" - A co? Jesteś innego wyznania, że piszesz takie niedorzecznie rzeczy (użycie słowa "jad" jest tu niedorzecznością).
"Pewnie cie mamusia trzymała pod kluczem za młodu i nie pozwalała oglądać prawdziwych bajek xD" - Gadasz jak Brony. Wkurzające. W tym czymś nie ma naprawdę czego bronić. Beznadzieja i tyle...
Ehm... A może tak jakieś konkretne uzasadnienie? Poza tym, jak ktoś nazywa "bajką" film animowany to doprawdy, kompetencje do oceniania animacji ma wątpliwe.
Poznajcie oceny pana Andrzeja92
Pixie,Dixie i Pan Jinks-1/10
Scooby Doo-2/10
Animaniacy-1/10
Reksio-1/10
Tom i Jerry-3/10
Zaczarowany ołówek-1/10
Bolek i Lolek-1/10
Gumisie-2/10
Zaś jakieś Dzieciak kontra Kot i Jimmy Cool-10/10
Daj sobie spokoj, jakis gówniarz z rocznika 92 co komuny na oczy nie widzial i ma mleko pod nosem.
ty chopie jesteś walnięty najlpeszym bajkom takie oceny
zaś jimmy cool dyszke to jest bajka dla niedorozwinętych dzieciaków
Normalnie nie zaglądam do ocen innych użytkowników i nie kwestionuję takowych, ale twoja ocena 9/10 dla "Kapitana Bomby" wygląda przy tym wpisie jak hipokryzja, bo ta produkcja jest jeszcze gorsza i bardziej ogłupiająca publiczność niż ten "Jimmy Cool" (którego niestety pamiętam i oceniłem na 1)...
A ja myslałem początkowo,że da 10/10 dla Reksia, Bolka i Lolka i Zaczarowanego Ołówka... pozory mylą.
rozsmieszasz mnie i tyle idź obejrzyj se ciulostwo typu totalna porażka w trasie
Dziwi mnie, że ten temat w ogóle istnieje, bo jego komentarze na czele z tym głównym powinny już dawno zostać skasowane...
Ale skoro nie zostały to tylko dodam, że robicie tyle hałasu o produkcję, która w żaden sposób nie jest dobra. Ogólnie nie jestem wielkim fanem produkcji Hanna-Barbera Studios, ale ta była wyjątkowo nudna, powtarzalna i bezsensowna. I pomyśleć, że odpowiedzialni są za to ludzie co stworzyli "Toma I Jerry'ego"!