PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=665336}
7,0 2,5 tys. ocen
7,0 10 1 2454
Wolfblood
powrót do forum serialu Wolfblood

Czy ktoś z was wie czy Aimee Kelly będzie dalej występować w Wolfblood w 3 sezonie?? Czy
zrezygnowała z roli lub po prostu jej postać ma zejść na dalszy plan?

ocenił(a) serial na 10
horsiareczka

myśle że raczej będzie w 3 sezonie Wolfblood , raczej na pewno ;)

ocenił(a) serial na 10
MrsTracer

ja słyszałam że prawdo podobnie ma być ale więcej nie wiem

ocenił(a) serial na 10
dominika_darzycka_7

Jak mogło by jej niebyć Hello to przecież główna bohaterka nie może odejść z filmu ma taki kontrakt

ocenił(a) serial na 8
Alfawolf

Bo ty akurat wiesz co ona ma w kontrakcje. Może ziknie na parę odcinków lub nie będzie jej w 3 sezonie.

ocenił(a) serial na 10
Violetta_Stosel

Nie mósze wiedzieć co ma w kontrakcie nie oglądasz seriali czy co Teen wolf ,Being human,Arrow,Vampire Daires czy wogóle każdy serial na świecie główny bochater serialu nie może nagle zniknąć bo by to nie miało sensu pomyślcie troche beńdzie w trzecim sezonie na 1000%

ocenił(a) serial na 8
Alfawolf

Gdyby tytuł serialu był Maddie to by jej nie zdjeli z serialu i jeśli chcesz przykład serialu gdzie głównej aktorki potem nie było to proszę ,,Słoneczna Sanny" Może też nie być Aimie przez parę odcinków.

ocenił(a) serial na 10
Violetta_Stosel

W sumie mogą zrobić też tak, że będzie podział - trochę odcinka o tym co dzieje się u Mads, a reszta to co było zawsze. Kolejną moją tezą jest, że wróci na koniec, albo że Aimee Kelly całkowicie zrezygnowała z roli, a Maddy nigdy nie wróci =( będzie to bolesna strata, i wydaje mi się, że sporo widzów też serial straci...

ocenił(a) serial na 8
nysia6

No może tak być i w sumie to nie byłoby takie złe gdyby dodali jeszcze jakąś główną postać np. kuzynkę Maddię czy coś w tym stylu/

horsiareczka

Chyba pod koniec 3 sezonu nie będzie występować ale na razie nic nie wiadomo....

ocenił(a) serial na 10
cecemimi

Oglądałam zdjęcia z planu 3 sezonu nigdzie nie ma Aimee, dla mnie ten serial straci sens bez głównej bohaterki.

horsiareczka

powinna byc

ocenił(a) serial na 10
joczop

Czy Rhydian będzie w 3 sezonie ??

ocenił(a) serial na 10
MrsTracer

Tak będzie

ocenił(a) serial na 7
horsiareczka

Jak na razie oglądałam wszystkie odcinki jakie się pojawiły i do 10 odcinka 3 sezonu Maddy się nie pojawiła. Tylko wzmianka w pierwszym czy drugim odcinku że przeprowadziła się z rodziną do Kanady.

ocenił(a) serial na 7
Bloody_Anna

To pewnie już jej nie będzie, a tak liczyłam na rozwinięcie wątku jej i Rhydiana :(

ocenił(a) serial na 10
Sissi_Annie_Romy

Niestety nie wiadomo czy będzie morze w którymś odcinku końcowym niewiem przepraszam więc za to co wcześnoej mówiłem

ocenił(a) serial na 7
Alfawolf

Taa, ja oglądałam 11 i nadal jej nie ma, więc chyba wg już jej nie będzie bo zostały tylko 2 odcinki do końca serii, która kończy się wg daty na filmwebie 27 października czyli jutro.
PS: Nie masz mnie za co przepraszać :D

ocenił(a) serial na 6
Sissi_Annie_Romy

Pojawia się w finale ale tylko na chwilę i to w wilczej formie więc za bardzo się to nie liczy ;)

ocenił(a) serial na 7
kamil665544

Szkoda, ze tylko tyle. Wiadomo dlaczego tak? Ze niemal wcale jej nie bylo? Serial w ogole dostanie kolejny sezon?

ocenił(a) serial na 6
Ingrid_Fox

Znalazłem takie info: " Aimee Kelly, the actress who plays Maddy, chose to leave the show at the end of season two and go and do other acting projects" .Dla mnie ostatni odcinek wyglądał nie jak zakończenie sezonu ale całego serialu...

ocenił(a) serial na 7
kamil665544

Dziekuje. Szkoda jesli to juz koniec i Maddy nie wroci. Liczylam na jej zwiazek z Rhydianem, chociaz na ostatni odcinek. W ogole lubilam te postac.

A jak skonczyl sie sezon/serial?

ocenił(a) serial na 6
Ingrid_Fox

Nie wiem na jakim odcinku aktualnie jesteś więc ostrzegam:

[SPOILER][SPOILER][SPOILER] W ostatnim odcinku nasi bohaterowie zostali porwani przez Kincaida i został im wstrzyknięty środek przez który mieli stać sie na zawsze ludźmi.Oczywiście zostają uwolnienie i otrzymali w ostatniej chwili antidotum odwracające proces.Warto wspomnieć,że pan Jeffries i Liam dowiadują sie o istnienie wilkołaków a Shannon całuje Toma.Po uwolnieniu Rhydian wyjeżdża gdzieś w góry gdzie słyszy jego wycie Maddy i oboje spotykają pod wilczą formą.

Na wikipedi jest napisane,że w 4 sezonie wróci Maddy do Stoneybridge a większość obsady umrze...Ale jak wiadomo wikipedie może edytować każdy.

ocenił(a) serial na 7
kamil665544

Dziekuje.
W 3 sezonie sa inni wilkokrwisci poza Rhydianem? Dopiero bede zaczyc ten sezon.
Niestety wikipedii nie mozna wierzyc.

ocenił(a) serial na 6
Ingrid_Fox

Poza Rhydianem? Całe mnóstwo xD

ocenił(a) serial na 7
kamil665544

Tak przypuszczalam, ze po odejsciu rodziny Maddy sam by sie nie ostal. Ale Jana nie wrocila?

ocenił(a) serial na 6
Ingrid_Fox

Wręcz przeciwnie-awansowała do głównej obsady.

ocenił(a) serial na 7
kamil665544

Ogolnie nic do niej nie mam, ale wolalabym Maddy i z Rhydianem to jeszcze lepiej.

ocenił(a) serial na 7
kamil665544

Watpie, zeby zdecydowali sie usmiercic znaczna czesc obsady gdyby kolejny sezon mial jednak powstac. Tom i Shannon - spodziewalam sie tego. Rhydian i Maddy w wilczej formie, taka namiastka chociaz tyle.

użytkownik usunięty
horsiareczka

nie bd Maddy przez prawie cały sezon dopiero w ostatnim odcinku bd ale pod postacią wilka wraz z rydianem i tak kończy się sezon

To potwierdzone? A ile odcinków ma sezon?