W dzisiejszym odcinku na napisach był "Masquerade Waltz" Chaczaturiana, wczoraj było chyba coś innego.
Czy ktoś jest w posiadaniu tego walca i mógłby przesłać mi go na maila?
Byłabym niewymownie wdzięczna!
alex-no@o2.pl
z góry wielkie dzięki;)
cześc mi się też podoba ten walc czy mogłabyś mi też przesłać na e-mail
rilla69@o2.pl z góry dzięki
czy mógłbym tez prosić o wysłanie tego walca na maila bo nie mogę go nigdzie znaleźć bardzo bardzo proszę
z góry dzięki
michal.grzegorzek@wp.eu
jeśli nie jest to kłopot, to czy też możesz przesłać mi tego walca na pocztę? steczania@gmail.com
z góry dziękuję:)
Ja tez się przyłączam do ogólnej prośby:] Proszę o przesłanie na: miranda.liv@op.pl
DLA WSZYSTKICH POSZUKUJĄCYCH TEGO WALCA: http://andre82.wrzuta.pl/audio/9pLktpOwvH/aram_chaczaturian_-_walc_z_filmu_maska rada
A potem skorzystajcie ze strony zrzuta.pl
Pozdrawiam.
Skoro ktoś ma... to i ja poproszę, bo nie wiem, jak to pobrać inaczej ;( mój e-mail : anett94@onet.eu z góry dziękuję ;*
A czy ja też mogę jeszcze prosic o ten utwór?? - madzia15111@wp.pl
z góry dziekuję!
Ja tez prosze jesli to mozliwe :) doociia@go2.pl
Z góry dziekuje i wszystkiego dobrago w Nowym Roku! :)
Czy ja także mogłabym uprzejmie prosić o przesłanie mi tego cudownego utworu? :)
mój adres - k_wlodarczyk@onet.eu z góry dziękuję! ;*
Bardzo, bardzo proszę!
Muzyka i filn są świetne - podadobają się mi i mamie.
hiacynt17@interia.pl
Ja również proszę o przesłanie, mój mail: sonia-natalia@o2.pl. Fil baaardzo i się podoba! muzyka też:)
Tak, muzyka jest fantastyczna. Też prosiłabym o przesłanie tego utworu na mój email: jagoda1828@o2.pl.
Mam ogromną prośbę! Proszę o wysłanie mi tego walca na mojego maila klonowa@o2.pl Będę bardzo wdzięczna :)
czy zostane wysłuchana jeśli ja też poprosze o tego walca?? plisssssss z góry dziękuję temu dobroczyńcy który mi go wyśle mój mail gwiazdeczka17a@poczta.onet.pl
Ja też bym bardzo ładnie prosiła o wysłanie ... dominika.omi@gmail.com
z góry dziekuje !
Jeśli będzie ktoś tak uprzejmy to ja również poproszę o ten utwór! prawia21@gmail.com
Mam ogromną prośbę! Proszę o wysłanie mi tego walca na mojego maila klonowa@o2.pl Będę bardzo wdzięczna :)
Jeżeli ktoś kto posiada ten utwór znalazłby troszkę czasu bardzo bym prosiła o przesłanie go na adres nastusia_waloszka@wp.pl
byłabym bardzo wdzięczna. sama bym go ściągnęła, ale nigdzie nie mogę znaleźć.proszę