PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659055}

Wikingowie

Vikings
2013 - 2020
8,4 179 tys. ocen
8,4 10 1 178969
6,5 20 krytyków
Wikingowie
powrót do forum serialu Wikingowie

Floki

ocenił(a) serial na 7

Czy tylko mnie ta postać irytuje od samego początku? Jeszcze w 1 sezonie mimo irytacji odczuwałem jakaś nutkę sympatii i politowania, ale im dalej tym gorzej :D

ocenił(a) serial na 8
Sauron1

Wg mnie Floki jest najbardziej rozgarniętym z wikingów. Buduje okręty, jest jakby średniowiecznym mularzem, i ma głębokie życie wewnętrzne. Przez to chyba wpada w depresję widząc, że starzy bogowie zostają wypierani przez Boga. I mnie się Floki podoba, im bardziej go lubię tym mniej lubię Ragnara.

ocenił(a) serial na 10
Sauron1

Brakuje mi Flokiego z 1sezonu... Pamiętam bitwę gdzie wczesniejsze zajawki sugerowały, że zginie z rąk Rolla i wtedy baaaardzo nie chcialam, by tak się stało. Z perspektywy czasu żałuję, że do tego nie doszło.

ocenił(a) serial na 10
Sauron1

Aktualnie ma zrytą banię przez tyvh swoich Bogów do tego stopnia, że z fajnego buntownika stał się powalonym świrem :/

Sauron1

Floki jest totalnie nieprzewidywalny. Boję się go, czasem mnie wkurzy, ale to człowiek wierny i niezwykle oddany swoim ideałom. Czasem może aż za bardzo :D

ocenił(a) serial na 7
Sauron1

A ja go uwielbiam :)

Sauron1

Mnie też denerwuje bo to chyba największy psychopata z nich wszystkich.Ale jest wierny to fakt.

ocenił(a) serial na 10
Sauron1

Floki mnie irytował na początku a teraz jest jedną z moich ulubionych postaci. To człowiek wierny przede wszystkim swej Tradycji. Widzi, że pada świat jaki zna. I dlatego świruje. To ostatni Mohikanin wśród wikingów :-)