PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=764656}

Wieczna miłość

Kara Sevda
2015 - 2017
8,2 1,4 tys. ocen
8,2 10 1 1393
Wieczna miłość
powrót do forum serialu Wieczna miłość

Kemal i Nihan na tym świecie nie żyją długo i szczęśliwie .Kemal pojawia się na końcu , ale jest to raczej odczucie bliskch, że zawsze będzie z nimi.

ocenił(a) serial na 10
marta490

Uff przynajmniej tyle... A Asu? Wiem, że będzie bliska śmierci ale czy przeżyje?

Lukasz2504

Przezyje ale trafi do psychiatryka na reszte życia

marta490

A co się stało z ojcem Kemala? W ostatniej scenie przy stole go nie ma.

jagoda21

Jest w koncowej scenie siedzi tylem z lewej jest zehir z prawej jego żona na przeciwko ma puste krzesło gdzie powinien byc kemal ,mnie bardziej interesuje jak tam asu po 4 latach w psychiatryku no i co z galipem albo mamą emira przeciez zostala sama syn umarł corka w wariatkowie do konca zycia ale tego juz nie pokazali

ocenił(a) serial na 5
marta490

Skąd to wiesz wszystko ???
Można gdzieś obejrzeć do końca ???

AnkaJ_3

https://m.youtube.com/watch?v=3aZA57_dgsw na jutub wystarczy wpisać wieczna miłośc napisy pl i chyba na cda sa odcinki z lektorem ale dodawane rowno z tymi w tvp

ocenił(a) serial na 5
marta490

Dziękuję.

ocenił(a) serial na 9
marta490

Przeczytałem kilka twoich postów i znam wytłumaczenie uwielbienia do emira https://youtu.be/DYz4ol9fsyo jednak nie rozumiem dyskredytacji kemala.
Wypisujesz wszystkie "grzechy" kemala jednak są to tylko odpowiedzi na ataki. Jak można twierdzić że emir nie był czarnym charakterem ,czlowiek który zmuszał kobietę do życia, zabijał ludzi, w psychozie pobił ojca.

BESTIA1

Emir był czarnym charakterem jednocześnie będąc postacią tragiczną jego zło spowodowane jest tym że ojciec zniszczył go w dzieciństwie próbując zabić mu matkę potem wmówil dziecku że chciała popełnić samobójstwo na koniec jak się wybudzala to faszerował ją lekami ze strachu że jak się obudzi powie co zaszło ,równocześnie wychowywał synaka na swoj obraz i podobieństwo

marta490

Co do Kemala głównie problem z jego postacią polega na groteskowym wybaczaniu wszystkiego np: brat zabił Karen to mu wybaczył,zabił Ozana też wybaczył przy którym trupie by przestał ?niby taki prawy i honorowy u Emira widzi najmniejsze przewinienie ale bratu to zabójstwa wybacza,siostra to samo ile razy go sprzedała wrogowi?a ten jak ostatni frajer raz za razem wystawial się jak głupi dobrze wiedzial jaka jest Zeynep ,z Emirem dawal sobie radę ale nie z nią ,i te ciągłe nabieranie się na jej fałszywe łzy 2 sezony to samo kazdy by miał dość,mało tego jeszcze okłamywal Nihan byle chronić swoje patologiczne rodzeństwo szkoda tylko że oni jego nigdy nie chronili wręcz przeciwnie pierwsi chętni żeby polecieć do Emira i wystawić mu własnego brata

DONEK_filmweb

Ten serial to porażka. Jedna wielka bezsilność wobec Emira. Nieszczęście przeważa przez całą fabułę. Oglądałem to z nadzieją, że Kemal i Nihan w końcu zaznają spokoju ale nawet koniec musiał być nieszczęśliwy. Bez sensu. Straciłem sporo czasu na ten serial. Teraz żałuję że go w ogóle zacząłem. Ile można oglądać Emira który ucieka wszystkim ucieka robisz obie co chcę grozi i takie tam. Myślałem że specjalnie tyle tego dają żeby zakończenie było wynagrodzeniem za te wszystkie męki ktore Emir im wyrządził ale niestety nie. Klapa.

DONEK_filmweb

nie robi sie takich tytulow, bo ze spoilerowalas serial, tresc byla nie widoczna ale tytuj juz tak, jesli filmweb ma miec jakikolwiek sens nie moze byc takich postow i tytulow, moderacja powinna byla to usunac odrazu zanim sie watek rozwinal. nie ma niz gorszego niz spoiler jak sie cos konczy.

Alamar

tytul

Alamar

czasem lepiej ostrzec romantyków przed zmarnowaniem 250 godzin

ocenił(a) serial na 8
DONEK_filmweb

serial skończył się dobrze.Kemal mówił że może oddać życie żeby pokonać emira i uratować nihan z deniz przed nim.Teraz ich miłość będzie wieczna.