PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=800158}

Więzień miłości

Adını Sen Koy
2016 - 2018
5,7 802  oceny
5,7 10 1 802
Więzień miłości
powrót do forum serialu Więzień miłości

Koniec serialu

ocenił(a) serial na 9

Skończyłam oglądać 2 sezon i powiem Wam ze 3 sezonu nie zamierzam oglądać, poniewaz nie ma w nim Zehry i Omera. Tak się super ogladalo 2 sezon, byl wciągający, a tu taki klops. Jak ktoś chce to moge co nie co opowiedziec...

karlyk84

Mów. Zginą czy nie?

ocenił(a) serial na 9
Morska_Bryza

3 sezon zaczyna się od napisu 7 lat później. Rodzina w okrojonym składzie modli się, po stracie Zehry i Omera. Na stole stoi ich wspolne zdjęcie. Ale zastanawiam się czemu jest to 7 lat później. Nie chce mi sie już oglądać trzeciego sezonu, bo ich tam nie ma. Moze w którymś odcinku coś o tym wspomną.

karlyk84

Gdzie oglądałaś 2 sezon?
Czy będzie pokazany ich pocałunek?
Czy Kerem i Sabah będą razem?

ocenił(a) serial na 9
Olivka2134

Ogladalam na yt po turecku, pocalunku jako takiego nie będzie (bedzie w policzek, czolo, szyje) , ale beda sie miec ku sobie, ale zaraz po drugim ślubie w noc poślubną Omerowi odbije, po kilkunastu odcinkach Zehra będzie miala wszystkiego dosc i bedzie chciala rozwodu. Kerem i Sabah, tez bedzie cos miedzy nimi.

Olivka2134

Pocałunek nastąpi w 343 odcinku. Wcześniej zawsze będą jakieś nieprzewidziane przeszkody (ktoś wchodzi, dzwoni telefon, itp.). Tym razem Zehra będzie miała zajęte ręce i chować będzie paszport, bo nie zechce wypuścić Omera do Norwegii z jego koleżanką z dzieciństwa. Wyjazd miał być służbowy, ale pracująca z Omerem w firmie koleżanka miała zupełnie inny cel.
Tym razem przyparta do drzwi łazienki Zehra musiałaby oddać paszport, bądź zgodzić się na pocałunek. Jak zwykle w tym momencie rozlega się pukanie do drzwi sypialni, ale Omer otwiera drzwi łazienki, zabiera ze sobą żonę i ukrywają się przed wchodzącą pokojówką (kucharką). Po wyjściu z łazienki Zehra jest w siódmym niebie. Nie wie co ze sobą zrobić. Dotyka ust. Jest zawstydzona, zażenowana i jednocześnie szczęśliwa. Omer to również prawiczek i pocałunek spowodował rezygnację z wyjazdu. Paszport był już w tym momencie niepotrzebny.
Niestety koleżanka Omera nie poddała się tak łatwo i 2 kolejne odcinki to podchody w wyciągnięciu Omera za granicę. Nie udało się. Omer zostaje z Zehrą i zabiera ją do hotelu na kolejną już noc poślubną, po której są już prawdziwą parą , (mężem i żoną). Małżeństwo zostaje skonsumowane.
Od tego momentu Omer najchętniej przebywałby tylko w sypialni. Nie zostawia Zehry nawet na godzinkę i przelicza czas na minuty, sekundy, a nawet dziesiąte jego części. Obydwoje są szczęśliwi i to szczęście zaczyna niepokoić Zehrę.

Kerem i Sabah będą razem. Wyjazd Sabah do Niemiec spowoduje w niedługim czasie spakowanie walizki przez Kerema i podąży za nią.

Trzeci sezon jest całkiem niezły. Schemat jest dość podobny do tego co dzieje się do 180 odcinka pierwszej serii i do 365 odcinka drugiej serii. Ponownie jest ten bogaty królewicz. Brzydka i złośliwa jego narzeczona i ten biedny Kopciuszek dobry, cichy i niesprawiedliwie oskarżany. Tym razem trwają poszukiwania zaginionego syna Omera i Zehry. Tymczasem jest on cały czas pod opieką wspomnianego "Kopciuszka". O "Kopciuszka" stara się nawiedzony psychopata, podobnie jak Jener w pierwszej serii o Zehrę. Oczywiście "Królewicz" zakochuje się w "Kopciuszku" i na nic zdadzą się intrygi jego oficjalnej narzeczonej, ale krwi to ona napsuje. Obecnie akcja kończy się na 397 odcinku i czekamy na kolejny sezon z Omerem i Zehrą w rolach głównych. Skądś się ten ich syn wziął i nie mogli zginąć w płomieniach w domku myśliwskim.

dorjan_ph

Czyli mówisz że żyją mam nadzieję bo ja przysięgam że jestem tak smutna codziennie chcę mi się płakać i płaczę ... Czyli myślisz że będzie kolejna seria bo w Internecie mówią że to już koniec ...