Wataha (2014-2020)
Wataha: Sezon 3 Wataha sezon 3, odcinek 6
odcinek Wataha (2014-2020)

Wataha | odcinek 6

1h
8,6 1,1 tys. ocen
8,6 10 1 1053
Wataha
powrót do forum s3e6

Czy tylko ja nie potrafie sie pogodzic ze smiercia Wisni
Bardzo polubiłam jego jako postać A przede wszystkim ten luz
Nie rozumiem czego go zabili to nie było potrzebne
A na jego morderstwa można przymknąć oko xd

ocenił(a) serial na 8
agaborowicz12

No jego zabicie jest kompletnie z dupy. Równie dobrze mogli strzelić mu w rękę, w której trzyma broń, albo chociażby w nogę.

ocenił(a) serial na 7
agaborowicz12

No na zabójstwa nie bardzo można przymknąć oko. Widać co się działo z tą postacią za ich sprawą i musi to mieć jakiś fabularny sens. Scena ze snajperem miała to dopiąć.

ocenił(a) serial na 8
agaborowicz12

Nikt nie pisze o tatarce :-/ zrobił jej dziecko i wsio? haha przyszła się pożegnać, a ten dom buduje dla siebie. Abstrahując od tematu, pierwsze co zauważyłam w sezonie 3 to napompowane poliki pani prokurator

Sylvia_Cage

Kojarzy ktoś może tytuł piosenki z piątego odc sezonu 3, lecącej na napisach końcowych?

ocenił(a) serial na 9
Kamil_91_filmweb

Obadaj tutaj:

https://m.youtube.com/watch?v=wE7LA653vqY&list=OLAK5uy_mlMF3ofUiOGvU_v1bj_2HtBT- LPiAtmRE

ocenił(a) serial na 8
Sylvia_Cage

Ale, że co, że sobie coś poprawiała ?

ocenił(a) serial na 9
Sylvia_Cage

no nie? jak caly serial byl mega tak to bylo slabe ze hej. Liczylam ze moze wreszcie po tym wsyzstkim sie zejda zwlaszcza ten synek byl raczej rebrowa . No ale mowie nooo ooook naciagnijmy ze przyczepa ze koles bez pracy ( chyba ze go przywrocili do watahy) po czym zoom na nowo budowany dom.......... lepiej jakby ich watku nie dali na koniec. Alboo chociaz jakby powiedziala ze nie wiem mam dosc chce stad udziec jak najdalej zaczac od nowa cokolwiek..

ocenił(a) serial na 9
petrykora

udziec z dzika z Łuczakiem