Którą czarownicę z "Witch-a" lubicie najbardziej??
Moją ulubioną jest Hay-Lin. :0)
Ja najbardziej lubię Will Vandom....Ale tak wogóle ze wszystkich postaci to lubię Caleba i Elyon...Pozdrawiam!!
Ja też najbardziej lubię Cornelię , generalnie pewnie moją ulubioną strażniczką byłaby Hay Lin , ze względu na jej charakter zbliżony do mojego , ale Cornelia to moja imienniczka , no i jak jej nie kochać? (: Caleb , oj Caleb jest uroczy , nie ma takiej rzeczy której nie potrafi , walka z potworami , gra na gitarze , dla niego nie ma rzeczy nie możliwych . No może z wyjątkiem jazdy na łyżwach .. ( Odcinek " Fasady " ) :]
Ja więcej niż lubię, jak KOCHAM Will. Boże, jaka ona jest boska. I przed i po przemianie. Jest fantastyczna!
Zmieniło mi się... najbardziej lubię Orube (w serialu jej nie było, chlip! Ale kto czyta komiks, ten wie, o kogo chodzi).
HYHYHY A JA BLANKA :D:D:DD:D:D:D:D:D::D:D:D:D NIE ŻARTUJE LUBIE WSZYSTKIE DZIEWCZYNY I CALEBA TEŻ)
Pozdro i Wesołych Świąt
a ja muszę powiedzieć, że nie przepadam za Elyon :/ jakaś taka głupia, że im nie wierzyła, naiwna strasznie :/ za to lubię Caleba i Cornelię :)))
Ja także najbardziej lubię Irmę :) Nie tylko z wyglądu :P ale i charakteru jak i zachowania no i upodobania hehe
A która bajeczka jest według Ciebie normalna? Smerfy czy Gumisie? A może Muminki? Uwaga, nadchodzi Buka he he
Nie jestem tam super fanką tej bajki ale z postaci najbardziej moją uwagę przyciągają: Will, Irma, Cornelia, Caleb i Mat/Shagon <który chyba jeszcze nie został wymieniony>. Reszta też jest spoko ale jakoś ta piątka mi przypadła do gustu.
A ja jestem już stara (22 lata:P) i ta bajke ogladalam przez ostatnie 2 tygodnie z moją 9-letnia chrzesnica i musze przyznac, ze jest calkiem niezla :) Nie mam raczej zadnej ulubionej postaci, ale sympatyczna wydaje sie Will i Hay-Lin... No i rozbrajajacy Blank :)
z czarodziejek najbardziej lubię Will, a tak ogólnie to najbradziej lubie......Blanka xD on jak czasem walnie jakiś tekst to sie można nieźle pośmiać :P
Fanką filmu nie jestem, ale jak nie ma co oglądać... Najbardziej lubię Hay Lin później Irmę i Caleba a reszta jest mi obojętna;P
. ....... . . .......
. . . . . . . . .
. . . . . . . . .
. ....... . . . .............
. . . . . . .
. . . . . . .
. . . . . . . <Irma> xDD
...Ten serial to porażka w porównaniu do komiksu :| Ten cały Blank to jakaś pomyłka...Żenada i tyle.
A jeśli chodzi o komiks to najbardziej lubie Cornelię. W komiksie właśnie najbardziej skupiono się na jej emocjach i uczuciach, mimo że Will jest liderką (nie przepadam za nią)... W serialu bardziej pokazano wady Cornelii niż zalety :| W sumie juz chyba od roku nie zbieram Witcha, ale jakieś pojęcie o tym mam i śmiało moge stwierdzic ze ta bajka to DNO.
Pozdrawiam :P
hay lin
Cornelia i Taranee elion
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::*********XXXXXX*********::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::://///////:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Teraz już wyrosłam z tego anime ale w latach podstawówki w czasach jego popularności najbardziej lubiłam Cornelię.Była zdecydowaanie najładniejsza,miała pojecie o chłopakach modzie i zakupach.Tuż za nią jest Will-jest do mnie podobna charakterem0wybuchowa,nie lubi algebry...Cała ja;D.
WITCH... To były czasy ;D Serial oceniam na jako-taki, gazeta była lepsza ;D I ten komiks ;P No cóż, teraz już z tego wyrosłam. Zawsze lubiłam najbardziej Irmę i pewnie tak byłoby do teraz ;)
jak zaczęłam to oglądać to najbardziej spodobała mi sie Will. ale po jakimś czasie zaczęłam jej nie lubić. bo bo jak tylko coś się stało to odrazu Will. Will. i tylko ona. później bardzo polubiłam charyme Irmy, która kocha słodycze tak jak ja, polubiłam Teerane bo była rozważna i Corni za całokształt XD ! Tylko teraz z tego wyrosłam .. ! XD i nie wiem czy to jeszcze leci czy już sie skończyło ? ? :D poza tym zawsze wolałam komiksy . było w nich więcej przygód i takich tam . |^_^|
Cornelie! Uwielbiam ją! Co prawda ma trochę wkurzający charakter, ale i tak jest super naj! I Caleba oczywiście. Świetna z nich para. Irma też daje czadu! A Blanc po prostu wymiata!;D
ja to lube je wszytskie ;d najbardziej chyba Will i Cornelię, a jeśli mogę wymieniać poza 'Strażniczkami' to Elyon!