PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=139916}

W.I.T.C.H. Czarodziejki

W.I.T.C.H.
2004 - 2006
6,6 6,0 tys. ocen
6,6 10 1 5981
8,3 3 krytyków
W.I.T.C.H. Czarodziejki
powrót do forum serialu W.I.T.C.H. Czarodziejki

Błagam niech mi ktoś powie, czy w tym serialu Caleb z Cornelia sa razem. Wiem, że w komiksie sie rozstali (chlip!), ale oglądałam pare odcinków i byli razem. Powiedzcie mi są nadal parą czy nie? I dlaczego właściwie sie w komiksie rozstali? Niech mi ktoś powie!!!!

aaricia19

W serialu są razem,ale nie wiem czemu w komiksie się rozstali.

ocenił(a) serial na 7
aaricia19

Caleb zginał (zamieniony w róże, czy coś) nom i tę róże miała pani C. i z czasem ból po stracie minął i sobie znalazła chłoptasia.

ZjedzCiastko

Co za durnoty. Cornelia odczarowała Caleba, była z nim, on został porwany przez wiedźmę Nerissę, uratowali go, ostatecznie pokonali Nerissę i wtedy mieli zdecydować co z ich związkiem. Wyrocznia przedstawił im dwie wersje przyszłości - taką, w której Caleb zamieszka na Ziemi i taką, w której Cornelia uda się do Meridianu - i ta i ta nie kończyły się dobrze, więc się rozstali. Potem Cornelia związała się z Peterem, a Caleb z Elyon.

W serialu natomiast cały czas są ze sobą i nie zrywają.

ocenił(a) serial na 7
ClaudiaBrown

Nom pobieżnie opisałem temat... Ale się zgadza.

aaricia19

W serialu Cornelia i Caleb są ze sobą do końca.
W komiksie rozstali się , ponieważ to była miłość , która nie miała szans istnienia , Cornelia została więc na Ziemi , Caleb wrócił do Meridianu. Cornelia związała się z Peterem , bratem Taranee , a Caleb zakochał się w Elyon , ugh , nie cierpię tego wątku :/ Dobrze , że twórcy serialu ich nie rozdzielili ostatecznie (:

ocenił(a) serial na 7
nelcia1994_1994

To było najgorsze w komiksie! Co za dureń wymyślił by Cornelia była z Peterem, a Caleb z Elyon?! Przecież żadna z tych par do siebie nie pasuje! Corni i Caleb owszem, ale Peter - Cornelia i Elyon - Caleb, brrr....
Muszę tu dodać, że nie cierpię ani Petera ani Elyon.

ocenił(a) serial na 7
sylwia92R

Mam pytanie. Czy można gdzieś przeczytać komiksy online lub pobrać skany/format cbr ?

ZjedzCiastko

Niestety nie wiem , przykro mi :(

ZjedzCiastko

Jak się poszpera to chyba można dostać na chomikuj, ale tylko niektóre rozdziały.

ZjedzCiastko

Jeżeli satysfakcjonuje was wersja angielska to polecam httpwitch.wczasy-justyna.plissues.html
Jestem w 9rozdziale i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Dobra jakość i niczego nie brakuje.

sylwia92R

Tak , ja też ich nie znoszę , Elyon w serialu jest taka naiwna , że aż żal ściska , a w komiksie .. szkoda słów , najpierw podobał jej się Matt , potem wielce zakochana w Calebie , a prawda jest taka , że nie dorasta Cornelii do pięt . (:
Peter po prostu mi do Corni nie pasuje :/

nelcia1994_1994

A dla mnie Caleb i Elyon to najlepsza para z W.I.T.C.H. :D

ocenił(a) serial na 6
ClaudiaBrown

dla mnie to Cornelia powinna być z Calebem, a Elyon znaleźć sobie kogoś w Meridianie...

ocenił(a) serial na 9
halfvampire

Totalnie się zgadam. Jeżeli już się musieli ze sobą rozstać to mogli by do siebie wrócic później, a nie być z kimś innym :/

nelcia1994_1994

Jup. Generalnie słabo zna się na ludziach i zbyt łatwo nią manipulować- ot typowa pokazowa marionetka, zdolna do jakiejkolwiek władzy tylko gdy ktoś wyżej postawiony pociąga za sznurki... Hmm... Jakże typowe obsadzanie rządów- prawie jak amerykańskie "budowanie demokracji" :P

aaricia19

Caleb będzie z Cornelią oglądnij cie sobie ostatni odcinek to zobaczycie !!!!

ocenił(a) serial na 10
aaricia19

W serialu są razem