PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=585726}

W garniturach

Suits
2011 - 2019
8,1 137 tys. ocen
8,1 10 1 137299
7,6 16 krytyków
W garniturach
powrót do forum serialu W garniturach

j/w szukam jakiegos serialu podobnego do suits , dr house lub californication ,
niekoniecznie musi byc ta sama tematyke , wazne zeby trzymal poziom jak te seriale
wymienione przeze mnie . z gory dziekuje za jakis sensowny tytul . pozdro

lo_12022

z czystym sumieniem mogę polecić serial "Nip/Tuck", jeśli lubisz powyższe produkcje i ta powinna przypaść Ci do gustu!
serial opowiada o dwójce przyjaciół, którzy prowadzą prywatną klinikę chirurgii plastycznej. dla mnie wybitny! ;-)

ocenił(a) serial na 9
jesusbobbleheaddoll

Kurcze, kurcze. Ja właśnie lubię wszystkie powyższe seriale, a Nip/Tuck potrafiłem tylko włączyć do snu i na śmierć już o nim zapomniałem.
Z mojego polecenia to np. Uczciwy przekręt (Leverage)

jesusbobbleheaddoll

zgadzam sie Nip Tuck jest super

lo_12022

"Shameless"

ocenił(a) serial na 6
zawsze_tulipany

Shamelesss brytyjskie i amerykańskie jest dobre, też polecam. Dodam jeszcze How to make it in America, serial ludzi odpowiedzialnych za Entourage. No i kto by się nie zakochał w How i met your mother?!?!

Eric_Ponti

mi z kolei nigdy nie podszedł "How i met your mother", "Friends" czy "Two and a Half Men"
uwielbiam za to wspomnianego "Nip/Tucka", "Six Feet Under", "The Sopranos", "In Treatment", "Breaking Bad", "Lie to me"...

jeżeli ktoś lubi seriale kryminalne, to ze szczerego serca polecam brytyjskiego "Luthera", on się musi spodobać każdemu!

ach, kiedy w końcu nadejdzie ten drugi sezon "How to make it in America" :-)

ocenił(a) serial na 6
jesusbobbleheaddoll

Spodziewałem się, że będzie w kwietniu, a wyjdzie dopiero w październiku, znowu 8 odcinków, a to się tak dobrze ogląda, nie mogę po prostu. Dzięki za przypomnienie, że musze Sopranos zakończyć.
Serial Sherlock z 2010 jest zbliżony do Suits, chodzi o genialność głównych bohaterów, Sherlock prawie nie ma startu do Garniaków.

ocenił(a) serial na 9
Eric_Ponti

dla mnie jest tak zagatkowa ta fascynacja "How I met your mother" ;o nie rozumiem, nie rozumiem i tyle :)

ocenił(a) serial na 7
lo_12022

Oto moje propozycje:
1.Breaking Bad
2. "The good wife" o tematyce prawniczej, po paru odcinkach się rozkręca i dorównuje Suits
3. "The big c" - moje niedawne odkrycie, historia o kobiecie z rakiem, opowiedziana w sposób delikatny a nawet o ironio losu - z humorem :)
4.Shameless - odjechany na maksa, ale bardzo fajny
5.Spartacus: Blood and Sand - spiski, intrygi no i oryginalny klimat, jedynie sceny walki nie w moim typie

Ja uwielbiam też Mad Mena, ale to już trzeba lubić takie klimaty.

ocenił(a) serial na 9
madziula8421

O Good Wife jest przegenilany, fajna fabuła i nie robi frytek z mózgu. Mam na myśli, że się siedzi przez kilka dni po kilka godzin. Tylko z rana odcinek, wieczorem/do spania.

ocenił(a) serial na 10
ryniuu

THE WIRE - najlepsiejszy serial w historii, kazdy powinien go zobaczyc,
luther - jak juz ktos napisal, nie da sie go nie polubic
24 - gwarantuje, ze za jednym posiedzeniem, obejrzysz przynajmniej 12 odcinkow. nie da sie przestac.
boardwalk empire - tez nie znam nikogo, komu by sie nie spodobal
white collar - bardzo przyjemnie sie oglada, raczej do posmiania sie, zero zawilosci intelektualnych

no to wlasnie moja top 5.

ocenił(a) serial na 9
lo_12022

Polecam:
1) Breaking Bad
2) Dexter
3) Fringe
4) True Blood
5) Suits
6) White Collar
7) Sons of anarchy
8) Sparatacus: Bogowie i Piaski (widowiskowe ;) )
9) Chuck
10) Broadwalk Empire
11) Office
12) Californication
13) Falling Skies
14) i najnudniejszy Dr House :P

kolejność nie ma znaczenia

ocenił(a) serial na 9
lo_12022

Polecam White Collar! Serial genialny!

lo_12022

Dexter - 10 +
Zabójcze umysły - 10 - wiem, wiem tasiemiec , już 7 sezon , ale mi się bardzo podoba
Dr House - kiedyś 10 ale ostatnio to nuda i przewidywalność - 6
Supernatural - 9 +
Mad Men - 9 +
Kompania Braci - 9 +
Sherlock (2010)- 9 + - nowy serial , widziałam 3 odcinki - super !!! - polecam
Breaking Bad - 9
Boardwalk Empire - 9
Sopranos - 9
Six Feet Under - 8
Moonlight - 8
The Event - 7

ocenił(a) serial na 9
lo_12022

To ja może polecę serial nieco z innej beczki, "Las Vegas" - akcja toczy się w kasynie.
Powtórzę propozycję wymienioną wyżej, "White collar" wymiata ;D

lo_12022

Mentalista !

ocenił(a) serial na 7
Barney_4

Również polecam Mentalistę. I jeszcze Supernatural, White Collar, Fringe, Uczciwy Przekręt;)

lo_12022

Zdecydowanie The Wire - najlepszy serial jaki powstał w klimatach kryminalnych, Oz - najlepszy więzienny serial, przy którym Prison Brake jest zwykłym cwelem, Battlestar Galactica - najlepszy serial s-f jaki widziałem.

ocenił(a) serial na 10
androgenius

aaaa i jeszcze damages. za to nie wierz nikomu, kto uwaza, ze shameless <przynajmniej to us> jest dobre. skonczylam 1 sezon, tylko dlatego, ze nie lubie przerywac w polowie, ale ogolnie denny.

androgenius

Najlepszy serial S_F to Firefly!!!!

lo_12022

Moje ulubione :
Dr.House
Chuck
Teoria Wielkiego Podrywu
Californication
Breaking Bad
Detektyw Monk
Z Archiwum X
Star Trek
Na razie to wszystko , ale przymierzam się do innych seriali

użytkownik usunięty
lo_12022

1994 Przyjaciele
1997 Miasteczko South Park
2001 Hoży Doktorzy
2001 Tajemnice Smallville
2003 Życie Na Fali
2004 Gotowe Na Wszystko
2004 Zagubieni
2005 Jak Poznałem Waszą Matkę
2005 Mam Na Imię Earl
2005 Mistrzowie Horroru
2005 Nie Z Tego Świata
2005 Skazany Na Śmierć
2005 Trawka
2005 Wzór
2006 Dexter
2006 Jerycho
2007 Chuck
2007 Kalifornizacja
2007 Żniwiarz
2008 Breaking Bad
2008 Strach W Czystej Postaci
2009 Pamiętniki Wampirów
2009 Przebłysk Jutra
2009 Wyklęci
2009 Wyspa Harpera
2010 Justified
2010 Luther
2010 The Walking Dead
2010 Zakazane Imperium

ocenił(a) serial na 10

90210 :D

ocenił(a) serial na 7
lo_12022

Dexter - każdy sezon trzyma poziom!

ocenił(a) serial na 10
lo_12022

the killing polecam :)

lo_12022

Sons of Anarchy, Breaking Bad, The Walkig Dead, The Vampire Diares

ocenił(a) serial na 10
lo_12022

Pododny do wymienionych : Mentalista

A inne świetne:
Współczesna rodzina (!)
Teoria wielkiego podrywu

pampidan

Mentalista to genialny serial

ocenił(a) serial na 8
lo_12022

Shameless Sons of Anarchy Supernatural Misfits Dexter BMS

lo_12022

Breaking Bad !!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Kryzmys

1.Breaking bad
2.Games of the Throne
3.Sons of Anarchy
4.Walking Dead
5.Monk
6.Wyspa Harpera
7. Skazany Na Śmierć 1Sezon reszta to crap:/
8. Heroes też tylko 1 sezon
9 Lost

ocenił(a) serial na 9
lo_12022

Polecam "Shameless", "Dextera" i "Brotherhood" :)

lo_12022

Już troche po czasie zapewne, ale gdyby pytanie było wciąż aktualne, to ja osobiście polecam seriale takie, jak: Skins, Dexter, Merlin, Castle, Chuch, The Walking Dead i Chuck :)

lo_12022

Maniakiem nie jestem, ale jest parę seriali, które mnie zainteresowały, choć niektóre oglądam już nie z ogromnej ciekawości, lecz z przyzwyczajenia.
Dr House - do 5 sezonu włącznie ocena 9,5/10 potem koło 6
Mentalista - 9/10 choć momentami jest przebija wszystko
Dexter - 9,8/10 ale brak istnego geniuszu, który czasami jest w w/w Mentaliście. Obecny sezon jest bardzo dobry, poprzedni był na max.7/10
Sons of Anarchy - 9,5/10 - lubić trzeba takie klimaty, a ja lubię. Choć i tu co sezon to trochę schodzi.
Futurama - 10/10 choć momentami [tzn.niektóre odcinki] mało śmieszne. Ale jeśli komuś po pierwszych 4 odcinkach przypadnie do gustu, to śmiało może oglądać wszystkie sezony, poziom jest równy - bardzo wysoki, a nieraz miażdzący.
Gotowe na wszystko - 8/10 zacząłem oglądać razem z dziewczyną. Tej już nie ma w moim życiu, ale pozostały gotowe, które były na prawdę bardzo dobre, ale teraz to jedna śpiewka już od dawna. Myślę, że gdyby ktos obejrzał od powiedzmy 5 sezonu, to dalej byłby zafascynowany, ja raczej jestem przejedzony.

No, to mój pierwszy wpis na filmwebie, jestem z siebie dumny, a wszystkich filmwebowiczów witam!

ocenił(a) serial na 8
lo_12022

To ja jeszcze dodam bardzo mało popularny w Polsce serial Friday Night Lights. (nominowany do Emmy w tym roku) Znacznie mniej jest tam o futbolu amerykańskim niż się to może wydawać. To serial o życiu w małym Teksańskim miasteczku wraz ze wszystkimi problemami społecznymi występującymi na południu Stanów. Plus najlepszy według mnie portret małżeństwa w wykonaniu Kyle'a Chandlera(Emmy za najlepszego aktora pierwszoplanowego właśnie za FNL) i Connie Britton (nominacja).
I zupełnie w innych klimatach Downton Abbey - serial o życiu brytyjskiej arystokracji na początku XX wieku. Genialny !

barciq

1. JERYCHO ( Zayebisty serial polecam )
2. THE WALKING DEAD ( Też na pierwszym miejscu tak jak jerycho )
3. Wyspa Harpera
4. Lost : Zagubieni

użytkownik usunięty
adix237

Dexter, najlepszy serial jaki narazie oglądałam. Z niecierpliwością czekam na 7 sezon. ;))