Mam pytanko: kiedy można będzie obejrzeć najszybciej suitsów, skoro w stanach wychodzą 28 ?:) i gdzie polecacie? :)
http://www.tubeplus.me/player/1962032/Suits/ - odcinek jest zazwyczaj dostępny już na drugi dzień po premierze ;)
w wyszukiwarce wpisz: suits watch online i pierwsze wyniki pewnie będą najtrafniejsze - ja już dziś rano oglądałam wczorajszy, premierowy odcinek :)
Bardzo mądre podejście. Szacunek i próba zrozumienia każdego człowieka jest godne naśladowania.
Ja jednak wtrące trzy groszę, chociaż jeszcze raz podkreślę, że się z Tobą zgadza. Mam jedną wątpliwość. Ty wykazałeś duży szacunek do tego człowieka, chociaż on nie wykazał szacunku do tego filmu, do twórców, aktorów, ale także do użytkowników, którzy ten film uwielbiają. Wiedział, że wsadza kij w mrowisko, wiedział, że w pewnym sensie obrazi fanów, a jednak to zrobił.
Odniosę się do innego przykładu, żeby wytłumaczyć o co mi chodzi. Ja na przykład nie rozumiem zachwytu baletem. Chociaż wiem, że część ludzi się nim zachwyca. I teraz mógłbym pójść na Jezioro Łabędzie, wyjść po 15 minutach, a następnie publicznie nazwać ten spektakl chłamem, tandetą itd. Czy zachowałem się fair? No chyba nie. Jeżeli już chcę coś ocenić to należy to poznać, więc co najmniej obejrzeć w całości. A najlepiej coś się jeszcze o tym dowiedzieć, zobaczyć dwa, trzy przedstawienia i wtedy oceniać.