PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=367031}

Włatcy móch

2006 - 2011
5,9 57 tys. ocen
5,9 10 1 56622
2,8 13 krytyków
Włatcy móch
powrót do forum serialu Włatcy móch

Maślana jest najlepszy z tej całej czwórki głównych bohaterów. Dla mnie, jest on spoko ziom, który ma dobre teksty i jest inteligentny. Jeśli chodzi o resztę bohaterów z tej czwórki, to: Czesio beznadziejny, Konieczko zarozumiały i krzykacz straszny, Anusiaka da się jeszcze przeżyć, zaś Maślana jest najlepszy z całej czwórki. Jeśli o resztę postaci pierwszoplanowych, to Higienistka jest spoko, a Pani Frał tylko wkurza innych i zachowuje się jak nawiedzona.

ocenił(a) serial na 8
MrPanDamian95

Ja się zgadzam a po nim od razu Czesio-ładnie pachniesz jak kiełbaska =D.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 3
MrPanDamian95

Zgadzam się również. Maślana jest najlepszy z całej czwórki głównych bohaterów. Czesio był spoko tylko w pierwszych odcinkach (1-15) od 16 odcinka Czesio już nie jest taki fajny Konieczko tylko drze się i wydziera, jakby ktoś go ruchał w dupę. Anusiak może być, czasem jego teksty naprawdę śmieszą. Jeśli chodzi o Higienistkę i Pani Frał, to Higienistka jest faktycznie "Jedyną fajną dorosłą na ziemi" bo ona jest naprawdę spoko i rozumie dzieciaków, a "Pani Srał" to jest głupie chude nawiedzone babsko, które nie wie co mówi i mnie denerwuje. Maślana i Higienistka są najlepsi, Anusiak i Czesio jeszcze mogą być, ale Konieczko i Pani Frał są żenujący.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 6
MrPanDamian95

Mi byłoby trudno wybrać ulubieńca :)

MrPanDamian95

Ja też najbardziej lubię Maślane!:) Inteligenty, bystry, pragmatyczny, przedsiębiorczy,Sprytny... no dużo by wymieniać tych jego cech;D A najbardziej to lubię w nim to że z każdym kolejnym odcinkiem zaskakuje mnie czymś nowym. A najbardziej mnie zaskoczył w odcinku Mokre sny I i Mokre sny II. W wieku 8 lat przeczytać Stary człowiek i morze?! No szacun! I w ogóle jego postawa w tych odcinkach... ja nie wiem czy bym sobie poradziła na jego miejscu. W wersji kinowej zaskoczył mnie tym że w kuli widział Że będzie bogaty, będzie miał willę i limuzynę, a mimo to nie chciał być dorosły, bo nie spełniło się jego marzenie. Przecież on kocha pieniądze! A tu się okazuje że to nie taki materialista za jakiego jest uważany. On od kasy woli marzenia. I to chyba jest w nim najpiękniejsze:)

ocenił(a) serial na 10
MrPanDamian95

Jak dla mnie również Maślana jest najlepszy.