PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=367031}

Włatcy móch

2006 - 2011
5,9 57 tys. ocen
5,9 10 1 56620
2,8 13 krytyków
Włatcy móch
powrót do forum serialu Włatcy móch

Po obejrzeniu przeze mnie 33 odcinków serialu, na pierwszy plan wysuwają się u mnie Marcel i Pułkownik, sa drugoplanowi, ale świetni jako komediowy duet:D Równie super jest higienistka, a takze Maślana, chyba najnormalniejszy z całe czwórki. Andżelikę też lubię, moim zdaniem ma lepsze teksty od chłopaków, a połączenie tego z amerykanskimi naleciałosciami "zaraz walnę vomit" Miażdży:D Raz nawet mi sie jej żal zrobiło, jak ktoś jej wytknał niepolskie pochodzenie i jak trafiła do sierocińca.

Na drugim biegunie jest czesio (tak, tak, to on) którego przestałem lubić po "Pszypadku czesława" (morderca!), nie przepadam za Przekliniakiem, którego trudno się słucha z cenzurą, poza tym wkurza mnie trochę pani Frał i Konieczko który ma beznadziejny głos i sie strasznie jąka.

Natomiast postaci trzecioplanowe (Mikołaj, dróh Boróh, rolnik z "Wykopków" itd) są bez wyjątku super:D

A jakie są wasze typy?

użytkownik usunięty
mindcrasher

Moje ulubione postacie to:
1. Pani Frał - uwielbiam sceny z jej udziałem, jej zaciąganie i to, że uważa się za wielkiego pedagoga, a jedyne, co jej dobrze wychodzi w stosunku do uczniów, to wrzeszczenie na nich
2. Maślana - najciekawszy z głównych bohaterów
3. Andżelika - fantastyczny kontrapunkt dla głównej 4
lubię też pozostałą 3 głównych bohaterów, mniej więcej na równi

Nie lubię:
1. Przekliniaka - najgorsze odcinki to z reguły te, gdzie jest on, a najgorszy w ogóle jest ten z nim na pierwszym planie - "Ekskumancja"
2. pozostałych maskotek (mimo wszystko, lubię odcinek "Gigant")
3. czasem Pułkownika i Higienistki

ocenił(a) serial na 10

Ulubione:
1: Marcel & Pułkownik - doskonały duet komediowy, wyśmienite teksty i naprawdę pozytywne wrażenie, szacun :)
2: Konieczko - najmniej doceniany z chłopaków, ale lubię te jego wymądrzanie się :)
3: Czesio - standard...

Nie lubię
...
Bliźniaków z Ekskumancji? :)

ocenił(a) serial na 8
Orzi

Ulubieni: Czesio, Przekliniak, Maślana, Marcel, pani Frał.
Nie lubię Andżeliki.

Mirloke

no to teraz ja podam swoje typy.
Moje ulubione postacie to:
-Czesio - tu absolutnie nie muszę niczego wyjaśniać,
-Pani Frał - ten wschodni akcent,
-Satanista - ta postać ma fajny wygląd i ubranie, bardzo charakterystyczny głos, a jego niektóre teksty wymiatają(Ave Satan,musimy się tym...wysmarować!)
-Marcel - przypomina mi trochę Ferdka Kiepskiego ze Swiata według Kiepskich. Tak jak i on Marcel jest pijakiem uzależnionym od piwa. Tak jak w przypadku satanisty podoba mi się w nim jego wygląd i wygłaszane przez niego teksty.
Natomiast najbardziej nielubiane przeze mnie postacie to:
-Maślana(za antypatriotyczne gesty typu podziwianie Hitlera i Stalina,cenienie sobie zagranicznych rzeczy znacznie bardziej niż tych polskich,czy przede wszystkim obstawianie u buckhmachera,że Polacy przegrają wysoko ze swoimi grupowymi rywalami w piłce nożnej),
Andżelika - jakoś tak nie wiem czemu, ale mi się ta postać nie podoba.Denerwuje mnie też u niej to,(co zresztą jest typowe dla amerykanów)iż jest przesadnie zapatrzona w swój kraj.

ocenił(a) serial na 8

Ulubione: różne: pani Frał, Konieczko, Anusiak, Czesio, Higienistka, itd.
Najbardziej nielubiane: wszystkie maskotki, poza tym jeszcze kierowca autobusu: śmieszny, ale mimo to nie podoba mi się, jest taki podejrzany i kontrowersyjny (podejrzany i kontrowersyjny -> zresztą jak wszyscy bohaterowie tego serialu ;-) ).

ocenił(a) serial na 10
mindcrasher

1. Czesio
2. Maślana
3. Konieczko
4. Anusiak
5. Higienistka
6. Marcel
7. Pułkownik

ocenił(a) serial na 10
barszym53

Oczywiście to ci, Których lubię. Nie lubię przede wszystkim Andżeliki.

ocenił(a) serial na 10
barszym53

O kurde!...Zapomniałem dopisać Misia Przekliniaka jako tych, których lubię.

ocenił(a) serial na 5
mindcrasher

mnie najbardziej śmieszą teksty Anusiaka i Marcela. przekliniak bez cenzury jest spoko ale jako postać drugo lub trzecioplanowa... Czesio i maślana z andżeliką na równi. nie lubię konieczki bo sie drze, pani frau i pułkownik w miare wysoko.... A Rolnik i Babcia anusiaka za zadko występują:D:D rodzice przeciętni. Zauważyliście ze dobry odcinek w duzym stopniu jest związany ze szkołą... albo w klasie albo na wycieczkach klasowych... gdy występują wszyscy z czołówki

ocenił(a) serial na 8
mindcrasher

Mnie strasznie irytuje Miś Przekliniak.

A najbardziej darze sympatią Andżelike, Higienistke i Maślane.

InowroclawskiWilk

Wszystkie postacie, zwłaszcza Czesio (notabene charakter i IQ żywcem ściągnięte z southparkowego Ike'a), straszliwie IMO irytują.

użytkownik usunięty
mindcrasher

Nikt tu jeszcze nie wymienił Zajkowskiego!! Chyba, że coś przegapiłam;)

Ja najbardziej lubię właśnie Zajkosia, Maślanę, Panią Frau i Andżelikę. Nie przepadam za to za Przekliniakiem.

Moje typy nieco się zmieniły, więc chciałbym je zaktualizować.Ostatnio bowiem polubiłem jakoś bardziej policjantów(za świetny występ w odcinku egzekucja)i pułkownika, natomiast po ostatnich odcinkach już Czesio nie jest moim ulubionym bohaterem,ani nie zalicza się też do moich ulubionych postaci,a do tych najbardziej przeze mnie nielubianych do Maślany i andrzeliki dołaczył ostatnio miś przekliniak.
Całe szczęście, w najnowszym sezonie pojawił się tylko raz.Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 4
mindcrasher

U mnie jest tak:

Lubię:

-Czesia (lubię jego głos i lubię go, ponieważ jest zombie)
-Higienistkę (Lubię ją, bo jest miła, sympatyczna i zajebista poprostu)
-Przekliniaka (Lubię go, jak klnie)
-Marcela (Lubię go, zwłaszcza jak pije piwo)
-Maślanę (Lubię go, bo to spoko ziomek)

Nie lubię:

-Pani Frał (Nie lubię jej, bo jest cholernie żałosna i pojebana)
-Zajkowskiego (Nie lubię go, bo to pedał jakich mało)
-Przytulaska (Nie lubię go, bo się podlizuje i się zachowuje jak gej)

ocenił(a) serial na 10
szpszakal123

Cześć

oto moja lista postaci

lubie:

Czesio - jest on nie kumaty nigdy nie wie o co chodzi ma fajny głos ma super teksty itd. zajebista postać
Maślana - poprostu go lubie
Anusiak - wiejski chłopak wulgarny i agresywny jest zajebisty
Pani Frau/Zakonnica - zaciąga(kaleczy język) nie lubi głównej czwórki jest zajebista
Higienistka - jest bardzo miła dla chłopców i zawsze chętna do pomocy
Marcel i Półkownik - ekstra duet są zajebiści jedne z najlepszych postaci w serialu niestety ostatnią są bardzo rzadko.
Policjańci - są zajefajni śledczy którzy nie umieją rozwiązać rzadnej sprawy
Zajkowski - głupek który cały czas nabiera się na kawały chłopaków totalna baba jak mówią chłopacy
Andżelika i Karolina - fajny duet
Satanista - (Ave satan) jest zajebisty
Miś przekliniak - super przeklina i zawsze jest chętny pomóc Czesiowi tak jak Marcel i Półkownik
Kloszard - fajny żulek szkoda że tak rzado występuje
Ksiądz - jest zajebiście chsześcijański
Romek - fajny chłopak w okresie dojżewania
Babcia Anusiaka - jest zajebista odcinek z pierogami i wioha były zajebiste to jedne z moich ulubionych odcinków

nie lubie
Konieczko - jąkała okularnik i naukowiec od siedmiu boleści

To chyba na tyle:)