PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=367031}

Włatcy móch

2006 - 2011
5,9 57 tys. ocen
5,9 10 1 56636
2,8 13 krytyków
Włatcy móch
powrót do forum serialu Włatcy móch
użytkownik usunięty
Sarima

Ja ? Masz z tym jakiś problem ? Od razu powiem ,że jestem osobą dojrzałą i byle co mnie nie śmieszy.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
makaron_nitki

A jednak ? Może i niektóre żarty nie są zbyt śmieszne, ale ogólnie serial ma fajne, humorystyczne podejście do życia.

użytkownik usunięty
makaron_nitki

Wybacz, ale nie mam 17 lat. I przeglądając troszkę twój profil... Mamy inne poczucie humoru. Ja lubię czarny, parodię czegoś normalnego nie zwykłe kawały. Ty oceniasz wysoko Świat Według Bundych, ja uważam ,że to żałosne. Kwestia gustu, a to że nie podoba ci się ten serial nie znaczy ,że to od razu dzieci. Chociaż jak wiadomo, to właśnie one są najbardziej wymagającymi widzami... Pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
makaron_nitki

Toy Story ? Nemo ? :D "O gustach i kolorach się nie dyskutuje"
A co do zmierzchu - nie lubię tego filmu, książki i całej mody na wampiry, ale po zobaczeniu postu "daje 1, bez oglądania tego filmu" chciałam jakoś podnieść na duchu fanki. Można by powiedzieć, instynkt macierzyński i współczucie dla 14-latek które patrzą na niską ocenę swojego Pattinsona (blee)

użytkownik usunięty
makaron_nitki

A dać 1/10 bez oglądania to dobre podejście ? Sam film jest beznadziejny ale normalnie można my mu dać 3/10

ocenił(a) serial na 1

fatalne i tak nie robię, daję taką ocenę na jaką zasługuje (zawsze na podstawie tego co znam i oglądam)

ocenił(a) serial na 1

yyy... Tak patrzę, patrzę czy jednak Pajge21 zrobi z siebie kretynkę czy nie, ale tym komentarzem Pajge21 jednak mnie rozbroiłaś... Zawsze myślałam, że jak już ktoś ma tak beznadziejnie głupie podejście do oceniania (''A co do zmierzchu - nie lubię tego filmu, książki i całej mody na wampiry, ale po zobaczeniu postu "daje 1, bez oglądania tego filmu" chciałam jakoś podnieść na duchu fanki. Można by powiedzieć, instynkt macierzyński i współczucie dla 14-latek które patrzą na niską ocenę swojego Pattinsona (blee)'' ) to już chociaż stara się chociaż to ukryć... a Ty jeszcze się tym chwalisz.... co za ludzie... skąd tacy jak Ty się biorą?

A co do Włatców Móch - ani nie jest śmieszne, ani kreska nie jest ciekawa... A tytuł celowo z błędami żeby było zrozumiale w języku gówniarzy. Dla kogoś kto oczekuje satyry - odradzam bo to gówno dla gimnazjalistów, nie satyra żadna. Ktoś chce satyry to niech sobie South Park zobaczy ewentualnie. Ktoś chce śmieszną kreskówkę? Również odradzam, chyba że ktoś ma typowe poczucie humoru nieukształtowanego jeszcze 13latka (wiem po młodszych kuzynach, a żarty z WM typu "suweniiiryyyy" czy "anusiak to anusiak tamto" bawią ich aż uszami klaszczą).

Także unikać i czasu na to nie tracić. Bez pomysłu, bez talentu, tylko przereklamowane.

użytkownik usunięty
aquashe

Ja tylko chcę dodać trochę sprawiedliwości do tego okrutnego świata. Jak można dać filmowi 1/10 bez obejrzenia ? Szczyt chamstwa... Owszem, jest beznadziejny no, ale nadal nie wiem jak można tak oceniać ? I proszę abyś nie nazywała mnie między wierszami kretynką, bo kiedy ktoś mnie wkurzy to potrafię być bardzo, ale to bardzo nie miła :)
Ad. Włatców Móch, po obejrzeniu jeszcze raz całej serii wytypowałam tylko jeden odcinek który był całkiem śmieszny. Jakoś przestało mnie to bawić (a może to rozdwojenie jaźni ?) w każdym razie zmieniam ocenę na 4/10, tylko za ten jeden odcinek...

ocenił(a) serial na 1

Oczywiście, że nie wystawiłam oceny wyssanej z palca. Obejrzałam dwa odcinki tego serialiku - między innymi ten o "suwenirach", a drugiego już teraz nie pamiętam. Myślę, że dwa odcinki wystarczą mi żeby stwierdzić że to jakieś nieporozumienie.

Pomijam kwestię Twojego niezdecydowania, ale skoro zaczynasz widzieć, że nie jest to żadne dzieło to chyba zaczyna iść w dobrą stronę.

użytkownik usunięty
Sarima

Ja oglądam, choć z rosnącym niepokojem w miarę kolejnych sezonów, bo wraz z numeracją schodzą na psy.
Badziewie? Kiedyś nim nie było, bo robił je Bartek. Pierwsze trzy sezony były super, czwarty dziwny, bo autorowi kończyły się pomysły, ale jeszcze ok. Piąty robili już uczniowie, co było widoczne, choć Beata Pasek i Tomasz Perczyński trzymali inteligentny poziom (np. aluzje do Wałęsy i Jaruzelskiego). Szósty i siódmy były znośne - ocenę zaniżały nie zawsze udane odcinki Łukasińskiej i Kutnera, nierzadko były one po prostu nudne... Ale w ósmym i dziewiątym dominuje gimnazjalna chamówa Maćka Ziółkowskiego (ciągle jakieś kupy, kible itd.) - nawet Bartek w swojej najgorszej formie się nie zniżał do tego. Robert Zieliński stara się tworzyć coś inteligentnego (Małysz, dopalacze, brak kup Czesia w co drugim odcinku), ale do Bartka mu daleko...
Lepiej, żeby już się ten serial skończył, zanim te barany niestrzyżone go zepsują do reszty, zanim stoczy się na takie dno jak South Park.

użytkownik usunięty

No w sumie racja, pierwsze sezony były najlepsze <333 Może kiedyś jednak wróci im świetność ? No cóż, nadzieja matką głupich ^^

ocenił(a) serial na 8

Jakby Bartek się postarał to na pewno by coś ciekawego, nowego i świeżego zrobił! Ja tylko się modlę, aby odcinek 127 nie był ostatni :(

ocenił(a) serial na 4
Sarima

Początkowo było nawet spoko,ale na dłuższą metę to nie dla mnie.

ocenił(a) serial na 6
Sarima

Obejrzyj 2 pierwsze sezony, resztę odstaw. Zmienisz zdanie.

Vedkonner

oceniając całokształt - 5/10 ze względu na te pierwsze 2 sezony, które były dobre(obejrzałem z 4 już później kaszana totalna).

Sarima

Nie będę oryginalna - pierwsze odcinki w miarę, im dalej, tym gorzej.

ocenił(a) serial na 1
Sarima

Też nie rozumiem jak ta szmira odniosła taki sukces. Powinno się zakazać produkowania takich seriali :)