Nie zauważyliście czasami, że 3 ostatnie odcinki WM ("Brambor", "Szczypionka" i "Deszcze niespokojne") nie mają już tego polotu, co wcześniejsze? Jakieś się takie... nudne zrobiły. Najgorszy z wyżej wymienionych moim zdaniem to "Deszcze". Na końcu Bracia Mrok odtańczyli swój taniec i co...? Dobry pomysł na zakończenie serialu ale za tydzień wychodzi nowy odcinek.
Zobaczymy co będzie jutro (niedziela:) Czy to tylko chwilowa słabość twórców, czy jednak jest się czym martwić.
Może już za długo się to ciągnie i zaczyna brakować pomysłów...? W "Dynastii" np w końcowych (dwa tysiące któryś:) kogoś porwało UFO...:)
Pozdrawiam,
Pennywise
Moim zdaniem są to bardzo dobre odcinki, a szczególnie Deszcze, niesamowicie oryginalny odcinek, pełen fajnych tekstó, perfekcyjnie parodiującyt polskie seriale.
Coś w tym jest, ale ja też uważam, że "Deszcze" są the best. 3 seria powoli się kończy i faktycznie w moim mniemaniu jest słabsza od poprzednich, ale wciąż jeszcze dobra.
Deszcze niespokojne cool to taka parodia polskich seriali fajne
Szczepionka dla Frycka - zakończenie do kitu ale poczatek i rozwinięcie fajne
Czech cześ i Brambor mi ten odcinek sie w ogóle nie podobał podobnie jak wcześniejsza Motorynka i Myszykiszki pozdro
moim zdaniem ciezko aby wszystkie odcinki były dobre. akurak odcinek parodiujacy polskie seriale był tragiczny, ale już odcinek o bramborze byl niezły, podobnie jak o chopine. W pierwwszej i drugiej serii też trafiały się buble, ale naprzykład w trzeciej odcinek "Ekshumacja" to arcydzieło:)
mie tam Ekshumacja sie nie podobała aż tak za to za najlepszy odcinek 3 serii uważam jak narazie Pszypadek Czesława wyjebiaszczy odcinek :)
deszcze niespokojne kozak odcinek a brambor czy jak on tam cienki... chyba nie skumaliscie deszczy ze mowicie ze slaby... zaparcie na szkło ;D haha;D
Uff... Ulżyło mi. Chyba jednak to była tylko chwilowa słabość twórców bo "Kompou-kompu" jest świetne! Oby tak dalej!:)
A Wy co o nim myślicie?
Według informacji na stronie www.czesio.com trwają prace nad wersją kinową... Może dlatego ostatnie odcinki są nieco słabsze. Cała para idzie w wersję kinową, oby nie poszła w gwizdek...
A co lecą powtóreczki i to dręczy????Tworzą aktualnie czwarta serię(czyli happy news dla fanów władców).
Hehe, nie oglądam powtóreczek bo nie mam TV4:) A post odnosi się do tylko trzech odcinków. Jeżeli chodzi o 4. serię, to słyszę o tym po raz pierwszy od Ciebie, tak więc dziękuję za dobrą nowinę;-)
Czech,Cześ i Brambor-Przeglądając forum zauważyłem ,iż większość osób nie lubi tego odcinka.Ja akurat go lubię i moim zdaniem z tej trójki prezentuje się on najlepiej.
Deszcze Niespokojne-Parodie są wspaniałe(Bracia Mrok, hehehehe).Niestety,wszystko inne prezentuje się tu słabiutko.
Szczypiona dla Frycka-Jeden z najgorszych odcinków w historii serialu.
Bezczelne obśmianie NATO,tragiczna końcówka,ta mroczna muza której nie lubię,duch Chopina i ogólnie rzecz mówiąc beznadziejny klimat.