Ma ktoś oryginalne DVD z całym czwartym sezonem? Według Wikipedii w większości tych odcinków cenzura nie została zdjęta. Mógłby ktoś potwierdzić, że to prawda? Mam nadzieję, że nie...
W MediaMarkt zauważyłem, że jest płyta DVD z odcinkami 4 sezonu z niecenzurowanymi słowami.
Owszem, jak wszędzie, na pudełku napisane było "bez cenzury". Pytam, czy ktoś ma te DVD i może potwierdzić, że wszędzie w miejscach gdzie w TV była cenzura, na płytach jej nie ma.
Tak, niestety niemal wszystkie odcinki są ocenzurowane jak w wersji telewizyjnej. Ogólnie masakra - wypikane wulgaryzmy, zamazane sceny z krwią(!), itp. Chyba tylko dwa, czy trzy ostatnie są ok. Moim zdaniem to skandal, bo na okładkach jest jak byk napisane "bez cenzury". Nie wiem, czy SPI wypuści poprawną wersję.
Dokładnie nie pamiętam, ale zasłonili dosłownie bzdury typu jakaś operacja u higienistki gdzie pojawia się krew (nie pamiętam odcinka), akcje w świecie wirtualnym np. paladyn Siepacz ("Gangsta Dewasta"), strzelanina w kiblu ("Krfawy wtorek"). Tyle na szybko, a jest więcej takich kwiatków :/
Jak dla mnie granda. Wypikane i wymazane. Po to kupiłem DVD, żeby swobodnie obejrzeć bez wku****cych bipów. Dzięki temu prawie wcale nie rozumie się co właściwie mówi miś Przekliniak, spokojnie można go przechrzcić na "Miś Bipek". Wielki minus dla sezonu czfartego. Jak ktoś sobie postawił za cel obejrzenie wszystkich odcinków - niech ściągnie sobie z sieci. Oni okradli nas - my okradnijmy ich!
Ostatnia nadzieja w COMEDY CENTRAL. Jeżeli tam nie będzie "wolności słowa" czwartego sezonu, to już nigdzie. :/
Zdążył wyjść piąty sezon, z dużym podkreśleniem stuprocentowego braku cenzury na okładce DVD. Ktoś mógłby sprawdzić, czy rzeczywiście się tu wywiązali i zdać relację? Będę wdzięczny.
Będzie cenzura bo to popierdolony kraj autocenzorów. To gorzej niż centralny urząd cwenzury. W chuj.
Zwracajcie nowo zakupione płyty. Powód : niezgodność towaru z umową. Napis bez cenzury zobowiązuje. To opis produktu na pudełku jest bez cenzury, a ona jest. To tak samo jak koszulka bez rękawów a na pudełku z rękawami. Czy czajnik bez gwizdka, a na pudełku opis czajnik z gwizdkiem.