Tak jak wyżej- ile mają lat główni bohaterowie w serialu? Zostało to gdzieś powiedziane? Leon jest starszy od Violetty czy
może jeden wiek? Dokopałam się do jakiegoś forum,że niby mają po 16 lat.
Podejrzewam, że wszyscy są w podobnym wieku, skoro chodzą razem do klasy w Studio. Tak mniej więcej od 15 do 17 lat.
Violetta ma 17 lat, bo były jej urodziny. Wszyscy co chodzą z nią do jednej klasy mają po tyle samo lat co ona, czyli też 17. Raczej się nie przyrównuje wieku aktorów do wieku bohaterów. Przytoczę przykład Angie, która ma około 30 lat, a Clara która ją gra ma zaledwie 23 lata.
Xabiani ma 20 lat, a w drugim sezonie postacie to już chyba mają z 18 lat, bo to rok później.
Diego ma 30 lat, a Diego serialowyteż chyba z 18
Co ty gadasz? 21 lat ma Diego (aktor).
http ://es.wikipedia. org/wiki/Diego_Dom%C3%ADnguez_Llort
O no ;o Nie oglądałam jego wiki tylko to co przeczytałam w necie i na prawdę na kilku zdjęciach wydał mi się stary. Nie no, no to się pomyliłam, bo jego aktor mnie nie zaciekawił i nie zajrzałam do niego :D No to błąd xd
Aż z ciekawości jak mnie poprawiłaś teraz czytam artykuły o tym Diego, ale nic ciekawego o nim nie piszą ;x
Właściwie to nie wiem, skąd wypłynęła wiadomość, że ma 30 lat. Co prawda jest jeszcze inny gościu nazywający się Diego Dominguez, były argentyński gracz rugby, ale ten dla odmiany ma 47 lat, więc mógłby być ojcem aktora.
Że niby aktorka grająca Angie jest młodsza od tej grającą Naty - ona ma 24 lata :) Rozwala mnie to ^^
Inna rzecz, że Clara jest strasznie postarzana w serialu. Zwłaszcza, kiedy pomalują jej usta na ciemny kolor, upną włosy w taki koczek i ubiorą w spodnie dzwony. W sukienkach jej lepiej.
Mi się ogółem nie podoba Angie w serialu, co do tego gracza to mi się pokazał jak wczoraj w google wpisałam " Diego Dominguez"
Violetta w 1 sezonie gra piętnastolatkę to na pewno więc reszta też pewnie skoro są w tej samej klasie więc w drugim sezonie nie mogą mieć po 18 lat skoro dzieje się rok później.